Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Hocete li se udati?

1. vec imam zeno muzha
8
9%
2. ja? nikad? ijuu, sta ti pada napamet!
5
6%
3. mrsh!
4
5%
4. da, vec sam planirala
6
7%
5. ostacu sama ako ne budem mogla da se udam za svoju zenu
5
6%
6. udacu se, ali za zenu
25
29%
7. nastrana si
6
7%
8. ma necu da se udajem ni za musko ili zensko
7
8%
9. kakvo je ovo pitanje? ja sam lezbejka
4
5%
10. hocu, ali fiktivno
4
5%
11. imacu dete, ali ne i muza, sa ili bez moje zene
3
4%
12. ako me dobro podmazhe sa 10000000 na x evrica
8
9%
By Çâðê_DUP
Dakle, zene, hocete li se udati, imati muza, decu i teelvizor sve u kompletu, da perete, peglate, pushite, organizujete kucu, zivite u dvoristu s kolonadama, sa fontanom ili vrtom, sa policentricnim rasporedom?
:kosa: :mladozenja:
:tepih: :pegla:
Korisnikov avatar
By mary
Udacu se, al` za svoju zenu :) I hocu da imam bar dvoje dece i lepu, veliku kutju, dvoriste, dva automobila... :radosnice:
Posto smo nas dve vec dugo u vezi, naravno, pricale smo i o braku. Ja studiram prava, i dobro znam da "ono parce papira" i te kako puno znaci u zivotu. Mnogi gayevi su protiv braka, u smislu - ne treba nam to, mi se volimo i bez drzave. E pa pitacu vas, kad se posvadjate + 1000 drugih peripetija, pa kad mi zakucate na office : mary, sta cu - kako cu sad?
Nadjite na netu najnoviji porodicni zakon, i procitajte.
Kao sto rekoh, udacu se, ali gde? Posto u nasoj poganoj drzavi, to jos dugo nece biti moguce, planirale smo da zivimo u Spaniji, u opciji je i Kanada, ali Evropa je ipak Evropa :D Moze da se desi da nam ne daju papire ni za jednu zemlju gde su dozvoljeni gay brakovi, onda cemo da sedimo u Srbiji i nista od svadbe sa satorom, pevaljkom, trubacima, rafalnom paljbom i 300 zvanica :lol: ;)
a tako zelim da imam porodicu! :rida:
Korisnikov avatar
By Val
Udacu se samo za zenu koju volim i imati dvoje dece s njom. Sve ostalo je vec obezbedjeno. :eu:
By Çâðê_DUP
ako se radi o ljubavi, moj odgovor je: necu da se udajem ni za musko, ni za zensko. zabole me za "beneficije", nisam prorachunata osoba i ne razmisljam na taj malogradjanski nacin. uzasava me pomisao da ce me neko/nesto ukalupiti na bilo koji nachin. ja sam za ljubav, bavljenje umetnickim radom, putovanja, vernost, odanost .... (papir ne mora da garantuje tako nesto) da se razumemo, prezirem "slobodne veze".
otprilike je to neki moj stav.
Korisnikov avatar
By Delete
Ma ne verujem da cu da se udajem samo zbog ljubavi. Imam u planu jedan odlazak u inostranstvo, pa cu mozda neki sporazumni brak sa jednom devojkom, cisto zbog koristi, inace nisam tip osobe koja voli da se veze "na duge staze", nikad se ne zna sta nosi dan a sta noc. Mozda, kad budem malo starija (citati zrelija) budem drugacije razlisljala, a za sada ovako stoje stvari.
Korisnikov avatar
By KiWi
Udaću se! Kad može Brena, vala mogu i ja! Još samo da nađem dobar snimak pesme ''mirno spavaj nano'' i svadba može da počne. Oće neko da bude donator venčanice, ko u četres i osam sati svadba?

Inače, izabrao sam odgovor pod 4
Korisnikov avatar
By Dina
Nadam se da cu imati dete... sve ostalo u odnosu na to - mnogo manje vazno...
Korisnikov avatar
By mary
Naravno da ne preporucujem da se vencavate sa prvom osobom u koju se zaljubite, vec ako ste u dugoj vezi i sigurni ste u vasu ljubav, brak moze da bude samo plus, a ne minus. I brakom se ne dobijaju nikakve beneficije(u nasoj zemlji nije dozvoljen predbracni ugovor kao na pr u USA), mozda samo neke olaksice pri dobijanju raznih kredita. Brakom se obezbedjuje pre svega sigurnost da jednog dana ono sto ste zajendo sticale 40 godina ne dodje njena rodbina i sve ti pokupi, da mozes da je posecujes u bolnici, da imas imunitet kod svedocenja ako tvoj bracni drug ucini neko krivicno delo...

Za sve one koji nisu gledali film "If These Walls Could Talk 2" obavezno pogledajte prvu pricu! :placko:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Kod nas je inace obicaj da se zene veoma mlade udaju, a brakovi se ugovaraju vec prilikom rodjenja dece.
Ja sam izbegla taj vid organizacije zivota, a udacu se kad osetim potrebu za to.
To ne znaci da cu insistirati na papiru, maticaru, vencanici i pleh muzici, ali ni to nije iskljuceno.

Jos samo da legalizuju istopolne brakove i ja sam spremna da izgovorim "Sudbonosno DA" i da se zaljuljam na ludom kamenu.
:venchanje:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja bih se udala SAMO iz tog razloga da ona moze da nasledi nesto iza mene....inace, mrzim te formalnosti i izbegavam ih :hekla:
Korisnikov avatar
By Zoe
Nisam glasala, ne znam za koju opciju, obzirom da mi se ne udaje, ali BIH u slucaju da i ona to zeli ali SAMO i iskljucivo zbog nasledjivanja moje imovine (da se razumemo, meni njena ne treba, nisam u tom fazonu, samo zelim da dam) :spin:
By Swanheart
udaja...ne...parce papira mi nista ne znaci...a mislim da ne bih mogla da se obavezem na duze staze...mada...to je razmisljanje nekog ko ima 19 godina,ko zna sta ce biti za 5 ili 10 godina...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by OneGirlArmy
Ja bih se udala SAMO iz tog razloga da ona moze da nasledi nesto iza mene....inace, mrzim te formalnosti i izbegavam ih :hekla:
svaka veza koja nije zavedena kao brak, ima ista prava (imovinska, ostavinska...) posle 7 godina zajedničkog života. Dakle brak nije neophodan.
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by Kiwi
svaka veza koja nije zavedena kao brak, ima ista prava (imovinska, ostavinska...) posle 7 godina zajedničkog života. Dakle brak nije neophodan.
:lol: gde nadje tih 7 godina?
nije 7 god vec "duzi vremenski period" sud procenjuje koliko je to. Zajednicki zivot(tj isto mestom prebivalista, naznaceno u licnoj karti/pasosu) - odnosno vanbracna zajednica ok je i to, samo ako su ista prava kao i u braku. U nasem pravu jesu.
Korisnikov avatar
By Zoe

To je sjajna vest, hvala ti :up:

Onda se NECU UDATI ( ne na papiru) i odmah cu glasati da mi to nije zelja. :sesir:
Korisnikov avatar
By Zoe
Glasala sam za `nastrana si ` sale radi, jer mi je najsimpaticnije..... :trampolina: nema onoga, ne zelim da se udam na papiru, ali cu to uraditi u srcu.....
Korisnikov avatar
By tramp
ja se udala dva put do sad - cisti bigamista, prvi put za curu koju sam jedva znala u javnoj protestnoj ceremoniji - inace brak nevazeci po zakonima drzave u kojoj je "sklopljen," drugi put za decka kog obozavam i sa kojim nisam i nikad necu biti u romanticnoj vezi iz cisto prakticnih razloga ali i iz ljubavi koja u ovom slucaju nema veze ni sa mojom ni sa njegovom seksualnoscu
Korisnikov avatar
By EYA
opet? ako mi je sudjeno... :pop:
Korisnikov avatar
By Kitee
Nikad se ne zna... Isto kao sto i kroz par dana moze da nas pogodi neki "iznenadni" meteor ili nesto slicno...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ^mary^
nije 7 god vec "duzi vremenski period" sud procenjuje koliko je to. Zajednicki zivot(tj isto mestom prebivalista, naznaceno u licnoj karti/pasosu) - odnosno vanbracna zajednica ok je i to, samo ako su ista prava kao i u braku. U nasem pravu jesu.
[/quote]

Na forumu B92, u temi u kojoj se polemisalo o pravima heteroseksualnih brakova i homoseksualnim vezama (konkretno o slučaju jednog korisnika tog foruma). Iskreno se nadam da oni greše a da si ti u pravu :kiss:
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
Udaću se! Kad može Brena, vala mogu i ja! Još samo da nađem dobar snimak pesme ''mirno spavaj nano'' i svadba može da počne. Oće neko da bude donator venčanice, ko u četres i osam sati svadba?

Inače, izabrao sam odgovor pod 4
evo ja cu ti pevam na svadbi-isto ko zorica markovic samo ochi da mi se vide, a ja chitav pod reflektorom da izgorim. mirno spavaj nano sve je zaljuchano:colorado:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by ^mary^
Na forumu B92, u temi u kojoj se polemisalo o pravima heteroseksualnih brakova i homoseksualnim vezama (konkretno o slučaju jednog korisnika tog foruma). Iskreno se nadam da oni greše a da si ti u pravu :kiss:
[/quote]

ma grese sigurno, ucili me na faxu da se uzima u obzir "duzi vremenski period" :diplomac:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja se necu udavati, ali mi je zalja da u 40. postanem samohrana majka:opatica:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by mishicavo mache
evo ja cu ti pevam na svadbi-isto ko zorica markovic samo ochi da mi se vide, a ja chitav pod reflektorom da izgorim. mirno spavaj nano sve je zaljuchano:colorado:
držim te za ... reč :lol: .. mače moje
Korisnikov avatar
By HARP
Samo za okorelog bogataša... :nokti: :smeh:
By ...Sitnicava...
Originally posted by Zoe
Nisam glasala, ne znam za koju opciju, obzirom da mi se ne udaje, ali BIH u slucaju da i ona to zeli ali SAMO i iskljucivo zbog nasledjivanja moje imovine (da se razumemo, meni njena ne treba, nisam u tom fazonu, samo zelim da dam) :spin:
Nego, kad si ti tako humana... Htedoh da te pitam, kako treba da izgleda, sto fizicki, sto psihicki, tvoja odabranica? Volis li vredne? :mete: Osetljive? :rida: Pohotne? :mljac: Saaaamo kazi! Hahahaha... :)
Uzgred, ja se adaptiram zeljama voljene... Kompromis je veoma bitan... Jedino sto ne zelim, to je zajednicki zivot (mislim na duzi vremenski period koji ne bi mogao da se opravda izgovorom "cimerke smo") u blizini roditelja...
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Hocem da se udam za Kineza da mu omogucim da dobije drzavljanstvo.
Zainteresovani - javite se na MSN, u2u, e-mail.
Uslovi: brak nece biti konzumiran, zivecemo odvojeno
Cena: 10 000 $
Korisnikov avatar
By watcher
:smeh: Krawice, ako naidjesh na wishe njih- prosledi meni uz mnogo wishe kesha..

u suprotnom- nikad... :zev2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!