Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

bio/la sam
17
85%
nisam bio/la
Nema glasova
0%
voleo/la bih da budem
3
15%
nikada ne bih bio/la
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By ::fy::
Da li ste ili ste bili u vezi sa osobom koja nije vaše vere/nacionalnosti/rase?

Prema najnovijim anketama, znatno je manje zajednica (hetero- i homoseksualnih podjednako) izmeðu pripadnika razli?itih nacionalnosti. Sve reðe se dogaða da su partneri razli?ite nacionalnosti, vere ili rase.

Znam hiljadu pri?a sli?noj ovoj i nikada mi nije bilo jasno zašto se ti muškarci povinuju željama budu?e supruge koje su u totalnoj suprotnosti njihovim životnim stavovima.

On je iz mešovitog braka dvoje ateista, a ona iz pravoslavne porodice. Dugo razgovaraju o tome gde ?e izgovoriti sudbonosno "da". Vreme prolazi, a planovi ven?anja dvoje zaljubljenih po?inju podse?ati na tvrdoglavo natezanje starog para. U meðuvremenu njoj se malo zaokružuje trbuš?i?.
Vaga po?inje pretezati na stranu budu?e mame. Ustupci su dogovoreni: ven?anje ?e biti u jednoj crkvi, od mladoženje se ne?e tražiti aktivno u?estvovanje u ceromoniji, bi?e dovoljno da odstoji i u pravom trenutku odgovori "da". Usred rituala sveštenik mu se ipak neo?ekivano obra?a, zate?eni mladoženja odstupa korak, roditeljima izbija znoj, svatovi su se uznemirili i obred se potom ubrzano privodi kraju. Mladoženja je morao da se povinuje "crkvenim ritualima".
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by ForeverYoung
Da li ste ili ste bili u vezi sa osobom koja nije vaše vere/nacionalnosti/rase?
Kako da nisam ! Ihahaj !!! Pa ni ja nisam cistokrvna Srpkinja !

Posto se pitanje odnosi i na rasu, moram reci da jos nikada nisam bili u prilici da budem u intimnoj vezi sa nekom Crnkinjom !

Sa Kineskinjom sam bila.

:cuddle:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ForeverYoung
Da li ste ili ste bili u vezi sa osobom koja nije vaše vere/nacionalnosti/rase?[/color]
Vere: DA
Nacionalnosti: DA
Rase: NE (nije bilo prilike)
Korisnikov avatar
By Dina
Druge vere i nacije - da, rase - ne. U samim vezama nisam imala ama bas nikakvih problema vezanih za to. U to vreme znam da sam razmisljala da ukoliko se vencamo to bude samo gradjansko vencanje a deca - prema njemu, a kad odrastu kako hoce. Ne znam da li bi i danas tako bilo...

To mi je van pameti da neko tera nekog na nesto sto mu ne odgovara i mislim da to nece izaci na dobro. Moja prijateljica je uvek bila religiozna a udala se za izrazitog ateistu (komunistu). Ona se odrekla svojih snova o vencanju u crkvi a on je dozvolio da se deca krste. Tako da su se nasli negde na pola, valjda tako i mora ako planiraju zajednicki zivot...
Korisnikov avatar
By jukie
Pitanje (što se ti?e rase) je prili?no komplikovano, jer mi se ?ini da su 99 odsto ljudi u Srbiji belci / kavkazoidnog tipa, nije kao da smo Kalifornija pa da imaš sva?ega; tako da ako baš ne juriš egzoti?ne osobe, imaš velike šanse da slu?ajnim uzorkovanjem ne budeš u vezi sa belcom; a i naši belci su vrlo raznovrsni po izgledu; a i ljudi stupaju u veze sa raznim osobama u toku života, pa su nekome možda do sada 25 odsto partnera npr crnci.
By brdja
i vere i nacije da ... rase naravno ne ... mada mi ne bi bilo problem to
By Simor
Vecina mojih veza je bila sa ljudima "druge" nacionalnosti ili verske pripadnosti. Nikada nisam imao problem sa tim, naprotiv. To mi je uvek "bogatilo" zivot. Sada sam srecno ozenjen, pa vise ne razmisljam o tome, ali i dalje imam prijatelje koji su "drugacije" nacionalnosti, vere i rase.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Moja devojka je druge nacionalnosti i vere. Mada, ja i ne obracam paznju na to. Evo, sad me je tema podsetila. :) Nisam sigurna da bih bila sa osobom druge rase...sto ne znaci da sam rasista, je l'... :)
Korisnikov avatar
By Delete
Sa osobom druge vere i nacionlanosti:DA...rase, pa ne (ako se tu ne racunaju plavuse :) )
Korisnikov avatar
By dimitriades
mislim da moje stavove o ovom pitanju svi znate iz teme "moj decko je albanac".

i dalje su stavovi nepromenjeni.
Korisnikov avatar
By tramp
bila i sa ljudima raznih rasa i nacionalnosti i mesavina ... ja sam kao i Daca mesavina tako da bih ja morala da bas biram da nadjem neku koja je moja smesa i jos da mi se dopada :D
Korisnikov avatar
By Tot
Dok sam bio Veliki Inkvizitor cestito sam obavljao svoju duznost i bio u celibatu...za eventualna ogrijesenja putene naravi zna moj ispovjednik opat ...bas mi je bilo nezgodno sagrijesiti s istovjernim bratom...zato sam bacio oko na Maure, uh sto su me privlacili...

Sad sam u braku...molicu lijepo ja sam u osnovi protiv vanbracnog seksa...nije nikakav problem sto je muz druge vjere(nevjere), nacije itd. ali je morao prijeci u moju vjeru.

:) )
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Tot
Sad sam u braku...molicu lijepo ja sam u osnovi protiv vanbracnog seksa...nije nikakav problem sto je muz druge vjere(nevjere), nacije itd. ali je morao prijeci u moju vjeru.
c c c c c !
Chak se i dichi pokrshtavanjem na silu!

Em, ja stvarno, ali stvarno, ne delim ljude prema tome niti mi to igra bitan faktor u medjuljudskom odnosu. Samo pitanje je, kajjaznam, nepotrebno :P

Ostalo mi je josh da isprobam druge rase, neshto preplanulo po mogucnosti :njami:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by unic0rn
neshto preplanulo po mogucnosti :njami:
Zemunche :kasalj: :kasalj:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Mahnitu
:smeh: :smeh: :smeh:
Zasto ja??? :P
Elem, da odgovorim, nisam bio niti cu biti. :)
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by _FreestEIleŽ
:smeh: :smeh: :smeh:
Zasto ja??? :P
Elem, da odgovorim, nisam bio niti cu biti. :)
Pa imas lepsi ten od Kristijana s avatara ;)

Da odgovorim: navikao sam na debilne teme is istog kreveta pa po pravilu u njih ulazim samo da bi podjebavao :elf:
Korisnikov avatar
By Draco
Po nekom sopstvenom tripu sam pagan tako da, na neki nacin, nemam veru <tj. bar ne neku od onih masludilo> i ne bih NIKADA bila sa nekim ko je tzv. agresivni vernik tj. ko namece svoju veru ili cak samo drobi o njoj. Boli me uvo u sta ko veruje, sta ima da prica o tome? Plus bonus: nikada ne bih bila sa muslimankom.

Nacionalnost takodje nemam tj. ne dozivljavam se kao pripadnik 'nebeskog naroda' ili bilo kog drugog, kad smo kod toga. Tesko da bih bila sa nekim sa kim smo ratovali jer ZNAM da ne bih mogla da se suzdrzim.

Sto se rasa tice, mislim da ne bi trebalo da se rase mesaju <uglavnom zbog socioloskih i kulturoloskih razlika> a i mrzim <nije jaka rec posle prvog i jedinog odlaska u onaj kineski trzni centar gde se importovao sav sljam njihove zemlje, kao da mi nemamo svoj>one zute sto smrde i srchu tako da ne dolaze u obzir. Kao ni camuge. Ne znam, bela rasa rocks :) Mislim, nemam ja nista protiv njih u tamo nekim dalekim zemljama. :cowboy:
By Gost
:klap:
Ovaj post je fantasti?an! Baš mi ulete usred nekog razmišljanja o silnim ljudima koji nisu fanati?ni vernici, nacionalisti ni rasisti, ali ne bi s muslimankom, žuti im smrde, i pravedno se groze svih pripadnika ex yu republika. Dakle, za udžbenik.

My case - nisam baš 100% sigurna koje su "nacionalnosti" ljudi s kojima sam bila, pošto ne mislim da je to nekakva osobina s kojom se raðaš i koja se egzaktno utvrðuje kao boja kose or smthng. Za jednog, recimo, pouzdano znam da se ose?a kao Srbin, a za jednog pouzdano znam da je skroz anacionalan, i tako... nisam sa svima ni pri?ala o tome. Što se ti?e religije, mislim da je tu stvar ?istija, tj. nije bilo vjeruju?ih in my bed. Sa drugim rasama nijesam imala prilike susretati se intimno.
By Bombina
aha ja to ne gedam seriju na pinku
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Draco
Sto se rasa tice, mislim da ne bi trebalo da se rase mesaju <uglavnom zbog socioloskih i kulturoloskih razlika> a i mrzim <nije jaka rec posle prvog i jedinog odlaska u onaj kineski trzni centar gde se importovao sav sljam njihove zemlje, kao da mi nemamo svoj>one zute sto smrde i srchu tako da ne dolaze u obzir. Kao ni camuge. Ne znam, bela rasa rocks :) Mislim, nemam ja nista protiv njih u tamo nekim dalekim zemljama. :cowboy:
I sad tebe neko pita: "Draco, jesil ti rasista?"
A ti, kladim se, kažeš- Ko, ja? Neeee.
Korisnikov avatar
By Marvin
I da, mislim da je nekoga iz Vojvodine potpuno izlišno pitati ovako što. Od svih ljudi koje poznajem (roðenih ovdi) možda je tek 15ak posto nacionalno "?isto".
Korisnikov avatar
By Super Mario
Desilo se da nisam, ali ne bih imao nista protiv da jeste

:smug:
Korisnikov avatar
By Tot
Da odgovorim: navikao sam na debilne teme is istog kreveta pa po pravilu u njih ulazim samo da bi podjebavao :elf:
E, sad ovde drustvo iz istog kreveta nece moci da spava(u istom krevetu razume se). Samo ne znam gde ti se privideo krevet u temi. Em ga nema, em je ForeverYoung jedno fino stvorenje(he,he,he... 'ajde da se malo ulizavam i ja nekome kao neki...) koje ume sasvim suvislo da se izrazi pa je nepristojno na jednu jasnu i obrazlozenu temu upadati lapidarno-stupidno.

Dakle vice podsvest: Krevet, krevet, krevet. Nije krevet sve u zivotu, pobogu!

Ili treba biti pakostan prema nekome zato sto smo naculi da je doticni/a ,bez obzira o kome se radi, u srecnoj vezi cime se vec ispoljvaju znatne karakterne slabosti.

Veza=krevet, kaze Mahnitu i veliki broj seksualno uzavrelih clanova foruma.

Ja im svima preporucujem celibat u kome sam dugo bio pa mi nista ne fali. Dakle necete umreti ako se ne kresete kad ne mozete, a casno je biti sam i izabrati zivotni stil. Biti sam, biseksualan, ozenjen, neozenjen, tralalal a pricati o tudjim krevetima na osnovu tracheva je samo ispoljavanje kompleksa...mada komplekse mogu da tolerisem pre nego karakterne slabosti kojih doticna osoba nije svesna...osvestite te vase slabosti i trudite se da ih korigujete.

Zivi bili.

I ovo uopste nije skretanje s teme a spreman sam i da obrazlozim..
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Tot
c c c c c !
Chak se i dichi pokrshtavanjem na silu!

Eh, Unikorne mili. Ne znas ti kako je meni! Moram svako vece pred spavanje da citam Marxov Kapital!

Korisnikov avatar
By daysleeper
vjere i nacionalnosti da a rase ne cisto zato jer nije bilo prilike :sigh:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Tot

Eh, Unikorne mili. Ne znas ti kako je meni! Moram svako vece pred spavanje da citam Marxov Kapital!

Ovo i ja potvrdjujem - ja dolazim kod Tota a od njegovih mnogobrojnih knjiga samo dve izdvojene i stoje na stolu... Obe Marxove, vidi se da revnosno cita...
:kiss:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa to mi nekako doðe onako -- nebitno... možda jedina minus strana multikulti zajednice može biti jezi?ka barijera. kako za koga...
By katarinadimedici
Pravo pitanje, na pravom mestu! Za one neodlu?ne, mogli bismo da dovedemo par likova sa "stormfronta" ili nekog sli?nog foruma, da nam održe skra?eni kurs!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!