Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
"Haha! Propala vam skrivena kamera."
Korisnikov avatar
By Kupper
Pao bih u nesvest od srece. A i nadam se da cu uskoro....
Korisnikov avatar
By IriS
pa mislim, kao ono, valjda bih ja to prva saznala, ne? :beba:
Korisnikov avatar
By tramp
bila bih malo zbunjena no nista nas u zivotu ne sme iznenaditi :vegi:
Korisnikov avatar
By Nestao
rekao bih...ALI KAAAAAAAAAAAAAAAKO???
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne planiram decu pre tridesete ... da mi sada neko to kaže, odlepio bih.. em nije vreme, em nema mesta!
By жњ
Bila ih presrecna! :D :hiphip: :cepanjekoshulje:
Korisnikov avatar
By EYA
zar opet ? :shok:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by unic0rn
Over my dead body!

Elem, kako biste reagovali da vam sad jave da ste postali roditelj? :D
Ostao bih zgrozen. To bi bio kraj mog zivota i pocetak ROBIJE.

Odgajati dete u nasoj zemlji je za vecinu ( izuzev manjeg, privilegovanog sloja ) nista drugo do ROBIJA !!!

Nemam nista protiv, ko voli da izigrava zrtvu i da posle prebacuje rodjenom detetu da se zbog njega zrtvovao - nek` izvoli, ali ja to bogami necu !!!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Rekao bih nesto tipa...
Od kad muskarci mogu da zatrudne :puzzle:
To objasnjava zasto sam se ovoliko ugojio... :meda:
Daj da istrikam detetu dzemper :hekla:
Korisnikov avatar
By Draco
:superheroj:
eto, tako bih se osecala..
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by *deni*
Nemam nista protiv, ko voli da izigrava zrtvu i da posle prebacuje rodjenom detetu da se zbog njega zrtvovao - nek` izvoli, ali ja to bogami necu !!!
:up:
Dal je moguce da cu i sa tobom da se slozim? ;)

Meni fali samo to dete pa da definitivno zapalim za neku trecu zemlju... sto dalje od ove i deteta naravno :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Jako sam ljuta zbog denijevog i Boshkovog odgovora ! :mad:
Kako mozete, momci, tako nesto da kazete ?!?!?!?!

Deca su najvece blago. Treba ih vaspitati da budu skromna, a i vi treba da budete skromni i da ne mislite samo na sebe.

Pa da li vidite da vlada bela kuga ?!?

Sta ce biti sa ovim narodom, ako svi budu razmisljali kao deni, Boshko i unic0rn ?!?!?! Jer, i unic0rn, cini mi se, ima stav da ne zeli dete .
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by Daliborka
Sta ce biti sa ovim narodom, ako svi budu razmisljali kao deni, Boshko i unic0rn ?!?!?! Jer, i unic0rn, cini mi se, ima stav da ne zeli dete .
Za narod i sudbinu naroda se tradicionalno strasno sekiram... :nokti:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Samozivi covece, treba da se stidis zbog tih reci koje si napisao !
Korisnikov avatar
By *deni*
Tetka Daliborka, ne seri, kad vec moram tako da ti kazem.

Ti si nasla ovde da nam propovedas borbu protiv bele kuge, a ni sama nemas dece, iako si bila udata ( tako si napisala u onoj tvojoj ispovesti u Estrogenu ).
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
rezultati jedne novije studije raðene u Americi na 13000 parova sa i bez dece pokazuju da imati decu uopšte nije zdravo, pošto su parovi sa decom pokazali zna?ajno ve?i stepen depresije.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Boshko

Ja se skoro naslusah od prijateljice (koja je u drugom stanju) da se deca radjaju iz tih razloga, da su se mnogi parovi odlucili za trece dete a za jedno i ko ima i ko nema para... To je onda bila kritika meni sto ne razmisljam na taj nacin... Stvarno mi ne bi palo na pamet do tog dana da i ta moja prijateljica i toliki broj ljudi (ako je njoj verovati) tako razmisljaju i radjaju decu sa takvom motivacijom... Ne bi mi palo na pamet da radjam dete radi bilo kog naroda i njegove sudbine... svasta!

Inace ne planiram dete. Ako bih bas ostala u drugom stanju, razmislila bih da li bih ga rodila...
Korisnikov avatar
By Stripi
Over my dead body!

Ja bih bio presretan.
Osje?am se i ina?e jako roditeljski i obožavam djecu ali u onom roditeljskom smislu a ne onom pedofilsko-pokvarenom :D
Korisnikov avatar
By Pipin
Dragi, ima?emo beeebu! :hyper: :dance: :yay:
:kissing:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ovaaaj... Otkud znas da je moje??? Danas se klinke satiru od k...a :roll:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Stripi
Over my dead body!

Ja bih bio presretan.
Osje?am se i ina?e jako roditeljski i obožavam djecu ali u onom roditeljskom smislu a ne onom pedofilsko-pokvarenom :D
Pitam se, zasto si imao potrebu da objasnjavas prirodu svoje ljubavi prema deci ?

:lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
Zato što vjerujem da bih ih hrpetina uletila sa otrcanim komentarima na tu tvrdnju :yes:
Korisnikov avatar
By m..
Jebote, pomislilla bih da sam Uma Thurman u Kill Billu, da sam bila u komi devet meseci, i da je vreme da ubijem nekog.

Anyway, kad bih u nekom paralelnom univerzumu odlucila da imam dete, to nikako ne bi bilo za ocuvanje naroda, ne daj boze, ovaj narod nam je svima dao daleko vise razloga da nemamo decu, nego da ih imamo. Pritom su oni koji su najvise doprineli propadanju naroda (drzave, cega god) u moralnom, i svakom drugom smislu, najgrlatiji po pitanju nedostatka dece, pa helou, svako mlad, hrabar i normalan je odavno otpalio odavde ili upravo radi na tome.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Ja bih ga/je poveo na pivo.

Pa sta ako je malo!?
Korisnikov avatar
By *deni*
OK Njuskalo, znamo da si vickast, ali ovo je jedna veoma pipava i kompleksna tema, tako da nije ni vreme, ni mesto za tvoje seretske doskocice, posalice i ostale gegove.
:)
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Daliborka
:kosach: :piski: :pms:

Originally posted by Boshko
:up:

Ha-ha, pa naravno...
Ako je to jedina motivacija zbog koje neko ima dete tj. decu onda mi je zao te dece...zaista...

A drzava i sam narod su krivi za stanje u kom se nalaze, te ne vidim zasto bi sada jedan gay-Boshko ili jedan gay-Deni trebalo da vode brigu o natalitetu i sudbini naroda...a ponajvise jer mi se cini da bi vecina u tom narodu i tog istog gay-Boshka i tog istog gay-Denija kao i sve druge gay-eve i gay-ice poslala na neki tamo Goli Otok ili u kakvu finu slatku malu gasnu komoricu - samo kad bi mogli! :nazdravlje:
Korisnikov avatar
By jukie
Dakle, dete pod mišku, pa pravo u onu instituciju koja prima napuštenu decu. Stavim im ga na astal i okrenem se i odem (ali mislim da bi tražili da im popunim neke papire?)
Nikad ne bih dete dao nekom da ga poturi kao svoje, kao što to rade u ovim serijama!
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Kupper
Pao bih u nesvest od srece. A i nadam se da cu uskoro....
Takodje... :superheroj:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!