Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Eltona Johna niko nije komentarisao.
A ubise se pojedinci teoretski se zalazhuci za gay brakove.
Ipak, brak je sklopljen "under Civil Partnership Law".
Tim brakom se, znaci, ne formira porodica, u smislu Zakona o porodichnim odnosima. To je zajednica, partnership, i spada u nadleznost Civil Code-a ili Parnichnog postupka.
Eto sanse da se povede tzv. srpska parnica, kad jednom to dodje ovde. Moci ce tetke da se tuze koja je vise parferma i krpica unela.
Korisnikov avatar
By spark
pa nemam neki poseban komentar. meni je ovo sve normalno i ocekivano. presrecan sam jer se gejevima pruza mogucnost da imaju ista prava kao i polno mesoviti brakovi, gledano u nekom materijalnom smislu (moci ce da se nasledjuju, diplomate ce moci da putuju sa svojim polovinama, da se placa alimentacija, da se donose odluke u slucaju teske bolesti i sta sve...) licno, ne znam da li bih se ikada vencao... ali nije to bitno... bitno je da postoji izbor i da je principijelna pravda postignuta...
By Gost
Originally posted by spark
licno, ne znam da li bih se ikada vencao... ali nije to bitno... bitno je da postoji izbor i da je principijelna pravda postignuta...
Upravo tako.
Ja isto želim da svaka moja odluka
u životu bude rezultat izbora, a ne toga
što sam primorana na nešto.
Kad je Goca-fuj-Tržan gostovala u Piramidi,
i krenula da se pere (i valjda je mislila da
?e tako skupiti nove poene, uz va?arenje sa
devojkom na festivalu?!) pa da "brani"
homoseksualizam, rekla je "i dragi moji
homoseksualci, nemojte da se brinete, ionako
se svaki tre?i brak završi razvodom", ili tako nešto...
A ja želim da imam izbor, pa i ako se završi
razvodom- neka!
Korisnikov avatar
By Tot
Pop-zvezda Ser Elton Džon (58) i njegov partner Dejvid Furniš (43) krunisali su svoju jedanaest godina dugu vezu ven?anjem, na dan kada su gej brakovi postali legalni u Engleskoj i Velsu.

Slika

Slika

(Izvor: BBC Serbian)
Korisnikov avatar
By Kupper
Tot, o ovome postoji temica. Franck je otvorio (mrzi me sad da vidim gde - u Brakovima valjda).
Korisnikov avatar
By ^goxy^
pa... meni je najbitnije da ja budem sa nekime...

ukoliko posle odredjenog vremena shvatimo da je to to, ok je ziveti zajedno ili tome sl. mada to vuce odredjene postupke za sobom...

ali ipak, mislim da bi sve to uradio zarad nekoga koga volim i za najmanje sitnice koje predstavljaju draz, kao i samu vezu...

tipa zajednicka prva jutarnja :kafa:

papir je samo ono sto ce da to "ozvanici"

nema neki preterani znacaj, ali ok je... podrzavam to!

svidjaju mi se sparkovi argumenti!
Korisnikov avatar
By habl_
Sve napisano moze biti prekrizeno.
Svaki papir moze biti spaljen.
Svaki zavet prekrsen.
Proslava se moze napraviti bilo kojim povodom.
Bidermajer mogu da bacim komsijinom kucetu.
Svaki covek stvara svoj svet.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by spark
licno, ne znam da li bih se ikada vencao... ali nije to bitno... bitno je da postoji izbor i da je principijelna pravda postignuta...
I ja se slazem sa ovim... Mada, mislim da i kad pravda zakonski bude postojala treba vremena da nastupi i u glavama ljudi... To mislim pod utiskom nocasnje emisije... Prevrtala sam kanale i naletela na neke stvarne price gde parovi jedni drugima organizuju vencanja. Posto nisam gledala od pocetka ne znam gde se desava ali mislim da je SAD ili eventualno mozda Kanada. Jedan par je hetero a drugi homoseksualni. Ono sto me je prvo iznenadilo kad su poceli da pricaju o homoseksualnim brakovima - muskarac je rekao da je za i da je njegov brat gay, a zena je rekla da je njena familija religiozna, da smatraju da je bog stvorio muskarca i zenu za brak, da su bili sokirani njenim ucescem u emisiji. Kada vec ucestvuje onda su smatrali da svoje ucesce treba da iskoristi da progovori protiv homoseksualnih brakova sto ona nema nameru da ucini. Koji fanatici od porodice i rodbine! Sledece je bilo kad su odabirali garderobu (jedni za druge pri cemu par vidi tek gotovu odecu pred svadbu) - odabrali su za jednu devojku vencanicu a za drugu kompletic ali sa pantalonama. Kada je druga devojka to videla toliko se rasplakala da su se svi okolo potresli. Rekla je da joj to odrazava njihovo vidjenje njene veze pri cemu jedna mora da bude u vencanici a druga ne, ona je ceo zivot mastala da se venca u vencanici a sada to nece moci. Na kraju su se ipak oba para vencala i svi su bili srecni - kao u bajkama :wink2: Ali su me te dve sekvence navele na razmisljanje da je ipak dug put do pravde...
By Sixto
Originally posted by habl_
Svaki zavet prekrsen.
Kratko, sazeto, a sve govori....
Svaka cast! :up:
Korisnikov avatar
By Pipin
Mila nano podaj me za diiikuu
ma mu ku?a bila u šljiviiikuuu :peva:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Sixto
Svaki zavet prekrsen.
Kratko, sazeto, a sve govori....
Svaka cast! :up:
A šta ?emo kada umre neki partner? Ili kada zaglavi u bolnici?
I dalje pri?ati bajku?
Korisnikov avatar
By Val
Svaki zavet prekrsen.
S tim shto ni pomocu trikova ne mozes da udjesh u bolnicu (intenzivnu negu), ako se nedaj boze neshto desi tvom partneru. Samo bracni drug ili roditelji! Pa ti vidi da li ti brak ipak treba...:ribica:
Korisnikov avatar
By SouthSide
Zasto bi uopste neko bio uskracen da udje u zajednicu sa osobom kojom zeli? Zbog pola te osobe? ja stvarno ne vidim niti jedan dobar razlog da drzava sprecava 2 odrasle razumne osobe da formiraju zajednicu u kojoj zele da zive i da imaju sva prava.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!