Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Pre nekog vremena sam sa svojim detetom bio u prodavnici. I tako smo natrpali korpu mesecnim potrepstinama, ne osvrcuci se na nase cedo koje je "vozilo" kolica. I platimo racun, kad na kasi "piiiiiiiiiiiiiiiiii". Dolete vispreni momci, da vide sta se to krade, a nas andjeo natrpao sebi kit kat, cokoladice, lizalicu i flasu piva. Jede mali kit kat i uziva u svojoj omiljenoj vrsti piva, Niksickom pivu. Pitam ga sto je to uradio, kaze lepo da je gladan. I dok smo se mi pisali od smeha, on je lepo jeo i izgovarao reci iz reklam za Niksicko pivo.

Napisite vi neki nestasluk vaseg deteta. Cisto da vratimo iz mrtvih teme o roditeljstvu.
Korisnikov avatar
By Kupper
Cccccc.....dete ti pije pivo? Pliz, reci da je reklama kriva:D

A da budem u temi - sam sebi sam svoje dete. I super mi je. Dete mi maznulo, kleptomanski, pre neki dan nesto iz tatine kancelarije. Strasno. I dobilo je grdnju, mogu ti reci, nevidjenu:)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Nemam svoju decu, ali imam brojne prijateljice koje ih imaju, pa sam uz njihove price i ja savladala neke tajne vezane za negu beba.

Evo ovde cu vam sad napisati nesto o negi bebinih zuba.

Na popo?etku dvadeset i prvog veka, našli smo se meðu državama sa najrasprostranjenijom oralnom patologijom, a kako stvari stoje, to stanje se skoro ne?e promeniti. Ako ve? niste zadovoljni zdravljem sopstvenih zuba, u?inite nešto za svoje dete kako bi bar ono imalo zdrav i blistav osmeh
PREDRASUDE
U našem narodu postoji verovanje da se sa trudno?om naglo pogoršava zdravlje zuba budu?e majke. Navodno, oni "omekšavaju" jer gube mineralne soli koje koristi beba. To nije ta?no! Eksperimentima je dokazano da se mineralni sastav zuba kod trudnica ne menja ?ak ni u slu?ajevima kada je ishrana siromašna mineralima. Razlog ?este pojave karijesa u toku trudno?e treba tražiti u promeni oralne flore u ustima (pove?ava se kiselost i bakterije), ali ne treba zaboraviti ni to da trudnice ?esto zanemaruju sopstveno zdravlje jer je njihova pažnja usmerena prema detetu. Pored toga, u našem narodu vlada verovanje da žene u drugom stanju ne treba da idu kod stomatologa! Drage naše trudnice, pazite šta jedete i ?uvajte svoje zube.
TABLETE FLUORA
Ranije se smatralo da koriš?enje tableta sa fluorom u trudno?i doprinosi boljem "kvalitetu" bebinih zubi?a. Meðutim, mnogi lekari postavljaju pitanje da li i u kojoj meri fluor prodire u posteljicu. O tome nema proverenih podataka, ali se na osnovu dosadašnjih saznanja došlo do zaklju?ka da je upotreba fluorida u trudno?i korisna preventivna mera i zato je propisivanje fluora trudnicama u koli?ini od 1 mg obavezno, po?evši od ?etvrtog meseca trudno?e. Ovo pravilo važi za sve gradove u kojima je koncentracija fluorida u vodi za pi?e ispod 0,7 mg/l.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!