Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By EYA
dve cerke.
8 i 9 godina.
zajedno kao porodica ziveli do 2001.
posle nas tri zajedno.
sad vec 1.5 godinu zive sa tatom.

:teletabisi:
Korisnikov avatar
By victorija_vicky
dali niko osim eye i whitsona nema decu??

ili ne zelite da pricate o deci???
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne znam samo zasto se Lukrecija ne javlja u ovoj temi, s obzirom da ima toliko cerki, da bi mogla komotno da iz skladista vadi devojacku spremu za one koje su stasale za udaju.
:sweet:
Korisnikov avatar
By Delete
Nemam decu, ni ne razmisljam o njima za sada, jer (kako neki rekose) i ja sam jos uvek dete...a ne mislim da cu i za nekih 10-15god. razmisljati nesto drugacije!
Korisnikov avatar
By EYA
koliko ja znam, bar ono sto sam citala na forumu ranije, pored francka i mene, jos samo glaistigova ima dete/cu :mini:

a bas bih volela da me neko demantuje :beba:
Korisnikov avatar
By *deni*
Lukrecija tvrdi da ima neke cerke, koje se godinama redjaju i smenjuju, a ni jedna do sada Lukreciji ne donese validne unuchice.
:blenta:
Korisnikov avatar
By EYA
i dusan maljkovic ima cerke, vise komata, sve bezgresno zacete... :sweet:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by EYA
koliko ja znam, bar ono sto sam citala na forumu ranije, pored francka i mene, jos samo glaistigova ima dete/cu :mini:

a bas bih volela da me neko demantuje :beba:
Evo ja cu da te demantujem. :D Procitala sam na forumu da Aksa ima dete. :P
Korisnikov avatar
By m..
Imam macku, jel se to racuna?
Korisnikov avatar
By EYA
joj da , i Aksica ima onu slatkicu :cvetduga:

imam ja vise macaka i dva kera, a i jednu ovcu, se racuna ?
Korisnikov avatar
By victorija_vicky
sve zivotinje koje nemaju 3 godine, slobodno upisite kao decu:D
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
Ja imam kcerku od 2 ipo godine.......svi zivimo zajedno like a big happy family.......on zna za moju sklonost prema devojkama.....i pomirio se sa tim.......ali......
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
hvala na preporuci.....ali ja sam u kanadi......tako da nazalost nema mogucnosti da mi dete gleda tu seriju :(
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Neodoljiva
hvala na preporuci.....ali ja sam u kanadi......tako da nazalost nema mogucnosti da mi dete gleda tu seriju :(
Uf, to sam sad shvatio kad sam video tvoj post na drugoj temi.. i izbrisao prethodnu poruku... anyway verovatno možeš da je nadješ na DVD, jako je dobra, samo pazi da epizode idu redom, pošto glavne li?nosti odrastaju tokom serije (tj miš Tater kao najstariji kre?e u školu, lemur Trilo po?inje da govori u suvislim re?enicama, me?e Odjo se sve ?eš?e igra napolju i vozi bicikl umesto da sedi na kau?u i igra se igra?kicama) a i pojavljuju se nove li?nosti (bake, deke, komšije)...
By Gost
Svoju decu još nemam.
Al' sam tetka ?oporu balavurdije.
Jel' se to važi?
Na žalost, ve?ina njih mi živi od Tokija
do Milvokija, pa ih i ne viðam ?esto.
No kada se skupimo, heh, mojim
prasi?ima je sve dozvoljeno...
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
Originally posted by jukie
Originally posted by Neodoljiva
Uf, to sam sad shvatio kad sam video tvoj post na drugoj temi.. i izbrisao prethodnu poruku... anyway verovatno možeš da je nadješ na DVD, jako je dobra, samo pazi da epizode idu redom, pošto glavne li?nosti odrastaju tokom serije (tj miš Tater kao najstariji kre?e u školu, lemur Trilo po?inje da govori u suvislim re?enicama, me?e Odjo se sve ?eš?e igra napolju i vozi bicikl umesto da sedi na kau?u i igra se igra?kicama) a i pojavljuju se nove li?nosti (bake, deke, komšije)...
hehehe super si......ma nabavi cu ja to vec nekako......mozda cak ima u biblioteci.....neki dan sam bas isla da joj uzmem carobnu sumu :) ......ipak nasi crtici i serije su mnogo simpaticnije od ovih ovde.......a + detetu pomaze sa nasim jezikom........no opet.......puno ti hvala :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Dve mace i jedan sestric od 2 godine...a dece ce da bidne, ako Bog da, relativno uskoro:klap:
By Victor
Da, i ja smatram da ma?ke i ovce (naro?ito mlaðe od tri godine) obavezno treba ra?unati kao decu.
Korisnikov avatar
By Loni
Pocetkom sledece godine najverovatnije cu postati otac jedne poluvile (Otac ja, majka pripada vilinskoj vrsti).
Napraviti dete vili nešto je potpuno, sasvim drugacije u odnosu na pravljenje dete ženi od krvi i mesa. Kako je to meni ipak uspelo, ne smem još da otkrijem. Samo cu reci da nije potrebno penetrirati u vilu. Polu-vilodete nije potrebno ni hraniti toliko kao ljudsko da bi opstalo, što je dobro, ali je loše što se vilodeca teže cuvaju jer lete po sobi pa ih ne možete uhvatiti ili istuci zbog nestašluka.

Ako bude živela u majcinom carstvu verovatno ce je proklinjati jer ce biti za 50 % drugacija od drugih iz vilosveta, a ni u ovom nece biti krvno-mesnata 50 %. Ipak, mnogima ce pasti u oko što je posebna.

I šta bi citav ovaj tekst trebalo da znaci?
PauLi se naduvao, ima šizofreniju ili je stvarno posetio neku ,,paradimenziju'' i uspeo da napravi dete tamo nekoj vili?

Zasad cu namerno ostati nedorecen, a o cemu se u stvari radi saznacete za manje od godinu dana. (Vec vidim jednoga ko zna na šta konkretno mislim i sve o mojoj simbolici i sad se smeši dok u stvari kapira koliko ovo roditeljstvo može biti i važnije od realnog. Ali PST! Otkrice se svaka tajna jednom.

ps: Voleo bih naravno da imam i pravo dete i od krvi i mesa, ali zasad bolje i kci polu-vila nego ništa.
Korisnikov avatar
By Tweety
o moj dragi pauli, znaci dobra je ona marihuana od pre neko vece...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
mrzim decu, poznajem dosta gay i str8 ljudi koji istu izbegavaju i odluchili su da nemaju dece... i diskutovali smo par vecheri, da kao i kod zivotinja... postoje one koji jedino sluze da se razmnozavaju /krave, svinje, kokoshke/...
dok je evolucija, kada se zastane, razmisli...i shvati da postoje mnogo veci darovi koji se mogu dati svetu, od obichnog razmnozavanja...
By um30
Imam sina, 9 godina. Živi sa mnom i sa mojim partnerom dio vremena, a drugi dio sa mamom.
Shvatam i poštujem da neki ljudi ne žele djecu, ali, po meni, djeca daju smisao životu i vraćaju neizmjerno sve što se u njih uloži!
Korisnikov avatar
By muzika86
Hmmm teško mogu prihvatiti da gay ljudi imaju djecu. to je ipak nešto drugo........ a ne znam kako bi reagovao da jedno od mojih roditelja samo tako ode i još da ja gay ili lesbo.....
ja sam konzervativac.
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by muzika86
Hmmm teško mogu prihvatiti da gay ljudi imaju djecu. to je ipak nešto drugo........ a ne znam kako bi reagovao da jedno od mojih roditelja samo tako ode i još da ja gay ili lesbo.....
ja sam konzervativac.
:elektro:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by tramp
Originally posted by muzika86
ja sam konzervativac.
:elektro:
jeste, odmah na lomachu...sa svima onima koji misle drugachije...:opatica:
Korisnikov avatar
By Zoe
Vidis, kod mene je sa decom isto kao i sa drugim stvarima: ne svidjaju mi se SVA DECA, kao ni svi ljudi......... :hvala: ali na njih gledam kao na jedina nevina bica (pored zivotinja, ofkors :D ) na planeti........to mi se svidja kod njih. :up:
Da, imam i ja jedno klinceko....slicna stvar kao kod Eye.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!