Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by markitj
Ja sam shvatio da sam gay još kada sam imao 12 godina, i od tada mi je životna želja da imam sina...
Od tada je prošlo 10 godina, a ja i dalje o tome maštam... Čak i sanjam (ili sanjarim o tome)
Ništa mi drugo u životu ne treba-samo da mi se pored toga bivši dečko vrati
Originally posted by MarvinOriginally posted by jovanabeogradŠveđaninom?
Da. Da. Da.
Sa prelepim plavim ocem iz kataloga.
Originally posted by Hys.Kod mene se zelja za detetom smanjila opet I slicno kao tebi sad mi vise deluju ljudi oko mene koji to dete zele. A nije da ga i ne zelim ja... bar nije da ga sasvim ne zelim Sem toga imam dogovor pa i ne razmisljam sad u drugom pravcu... Ali ono sto je zanimljivo - ma koliko se meni cini da je to sad pretezno zelja drugih a da ce mene eventualna trudnoca da ometa u zavrsetku fakulteta i svemu ostalom kada zamislim buducnost slika izgleda sasvim drugacije. Ako zamislim da je beba vec tu i vizueliziram je kakva je pa lice, nozice, rucice i tako... sva se raznezim i hocu ja bas da se brinem o toj bebi. Tako da su mi osecanja skroz pomesana, mada to mozda i nije lose... ako ne bude deteta - pa nisam ga toliko ni htela... a ako ga bude eto te zamisljene bebe... Ko zna kakvi mi sve odbrambeni mehanizmi i strahovi rade, ali mozda ispadne dobro kako god da bude
....
Nacin na koji neke osobe reaguju kada pomenu kako bi voleli da ja imam "jedno malo" me raznezi-ne znam da li je suludo to, ali koliko oni zele moje dete cini da ja pozelim da ga imam relativno uskoro
Naravno, ne bih ga radjala za druge, ali podrska i zelja drugih zaista cini da se osetim hrabrijom da budem mamasita
...
Originally posted by Dina
Jeste li culi dobru vest - da zene mogu same sad da idu na vestacku oplodnju, tj da ne treba vise partner? Pretpostavljam da ce postojati banke sperme... Ja nisam slusala ali moja majka kaze da su danas na skupstini to doneli...
Hoce li vas to opredeliti vise da imate dete?
Ja bas pricam sa majkom pa pocela da se radujem za neke neudate zene za koje znam da zele decu, sad eto imaju tu opciju... kad moja majka kaze da nece one to sigurno... Ne znam ja sad znam oca buduceg deteta... ali da sam u onoj nekadasnjoj situaciji odmah bih otisla cim bi se to regulisalo jelte zakonski, da ne bude svakakve ponude... i lepo narucim jedno dete sa svetlim ocima, kovrdzavom kosom, talentom za umetnost, biseksualno i... evo ga (mada kad pogledam ovo nase potencijalno ima predispozicije da bude bas takvo )
Originally posted by Dante
Ne. Nadam se da neću.
Deca su surova i grozna i donose lošu sreću.
Mada...nikad se ne zna kada ćeti ustrebati bubreg.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!