Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Bilo je svega.. Secam se perioda kada sam zelela da promenim pol. To je bilo u nekom prvom razredu osnovne. Imala sam mnogo zenskih simpatija. Dve tri u vrticu, i 5,6 u osnovnoj.

Krivo mi je sto sam svega bila svesna u tom periodu. Secam se da sam jednoj dugogodisnjoj komsinici, pevala neku ljubavnu pesmu od Mande.. Drugoj sam pevala nesto od Brene. Uopste me nije bio blam da pokazem svoja osecanja, i nicega se nisam stidela. Onda su me one isprozivale, i svi su mi se zivi smejali naravno. Keva ceprkala po dnevniku i nasla moje ime plus njeno ime.. Jedva sam izbegla batine. Onda je krenuo moj denajl. Koji je do skoro trajao.. Jebiga, a bila sam takav potencijal da se ispraksujem na vreme.

Inace sam imala Kena i redovno igrala fudbal sa decacima. Nisam podnosila suknje, masnice, snalice, hulahopkice, u sta me je keva redovno pakovala. Pokusala sam da poljubim najbolju ortakinju, a cak sam bila i u fazi stalkera, kad sam zvala jednu devojcicu na fiksni.. I pricala joj kako pisem knjigu o njoj. Iako nisam pisala knjigu. :zid:

Uglavnom nisam imala uspeha kod devojcica kad sam bila klinka. Valjda zato sto sam se lozila samo na fenserke, od kojih danas zbog svega imam fobiju :sw:

Bila je tu jos jedna bliska drugarica. Secam se da smo se igrale kao nekih lavica po podu. Ona je jadna htela da prestane, a ja naskakala na nju odpozadi.. Dok smo se kao fol tukle. Eh, te pocetnicke decije perverzije.
I dan danas je izbegavam kad je sretnem. :hekla:

Oduvek sam bila neki zastitnicki tip, zelela da devojcice vide kako imam muda i kako sve smem. Jednom smo organizovali tucu izmedju mene i nekog debila u parkicu. Dosla, jedan stariji ortak ga srusio na zemlju, ja ga opaucila pesnicom i pobegla. Posle je odeljenje brujalo o tome kako sam ga pobedila. ja, mali zastitnik :smeh:

U parkicu, keva nikad nije mogla da me skine sa drveca. Majmunska posla. Redovno sam vozila bajs po kraju (not so gay) i da.. Poludela kad su mi porasle sise. Mislila sam da imam zmijsko telo, i svi su mi se snovi srusili. Bedak.

Mada imam dosta zenstvenog u sebi.. I nikako ne mogu da pronadjem balans izmedju te dve licnosti.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pft.
Meni nije jasno zašto su barbike i lastiši manifestacije bilo kakvog pederluka.

Kad sam bio mali dobili smo u vrtiću nekog učitelja koji nas je "podučavao" engleski jedno sedmično (više da budemo okruženi tim jezikom od malih nogu). On se meni toliko sviđao. Mislim, nisam ja znao šta to znači, ali znao sam da sam non-stop morao se motati oko njega, pokušavao da mu sednem u krilo ili da ga impresioniram (sa super forom npr. koju sam izmislio, da thank you very much zapravo znači da tenk juri veliku mačku).

A i terao sam rođaka i drugara da se trljamo obučeni.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2384644#p2384644]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
A i terao sam rođaka i drugara da se trljamo obučeni.
Nisi ih šutirao? :lol:

Ja sam stalno vaspitačicama, a kasnije učiteljici, delio komplimente (ili su to bile modne kritike :lol: ) u vezi nove suknje, minđuša, lepog karmina, frizure... :kosa:

Muškarce opšte nisam primećivao, bili su mi zatupasti smorovi sa kojima nema šta da se priča i koji se ne oblače lepo.

Mada sam u školi plivanja zbog instruktora namerno okinuo dva puta polaganje, ali to je već bila adolescencija :sekasablic:
Ništa posebno u detinjstvu, ni prema dečacima, ni prema devojčicama. Imala sam dečaka simpatiju i devojčicu koja mi je bila najbolja drugarica (posle zabavišta je nisam videla uopšte sve do srednje škole, završismo u istom razredu, i beše tu par one-night standova :roflmao: ).
Igrala sam se i sa lutkama i sa autima i zanimalo me je sve i svašta, ali mislim da to nema nikakve veze sa seksualnom orijentacijom. U svakom slučaju, rekla bih da moji nisu ni razmišljali o tome.

Sa pojavom prvih seksualnih fantazija u ranom pubertetu bilo mi je jasno koliko je sati, ali tome da su tu češće ženske no muške osob nisam tada ni pridavala neki značaj. Delovalo mi je potpuno normalno (kao što bi i trebalo da bude!!!). Tek kasnije sam čula za pojmove biseksualnosti, homoseksualnosti (znala sam za izraze tipa "peder" itd ali nisam razmišljala o tome), itd. i bila u fazonu "to sam ja", idemo dalje. Kako sam generalno bila povučeno čeljade, niko nije znao šta se odvija u mojoj glavi, niti sam imala želju da iko zna.

Generalno ne verujem u te priče "Mario mora da će biti gej jer se igra lutkicama" ili "Maria će biti lezbejka jer se igra autićima", iako se nekad takve pretpostavke i obistine.
što više razmišljam o ovoj temi, to mi se više čini da ceo život znam da sam gay. samo je to dobilo svoj naziv i smisao s nekih 10 godina...
sada, neka ponašanja... ne verujem da su imala ikakve veze s time i ne znam ako ih je bilo. znam da sam uvek voleo lepu odeću i da sam mrzio fudbal. o dosadnog li sporta... dan danas ga gledam samo na svetskim i evropskim prvenstvima, sa ekipom i puuuuno alkohola. :D
By space_oddity
Ja znam i strejt momke koji vole lepu odeću i mrze fudbal. ;)
By ...Sitnicava...
Negde sam pisala o ovome detaljno.

Uglavnom, igrala sam fudbal i ostale grube sportove, bila strah i trepet u ulici. Tetka je govorila "Izrašće ti penis ako nastaviš da se igraš sa dečacima". Molila sam Boga da tako i bude. :)

Stavljala sam zgužvani wc papir u gaćice. Kada smo se igrali, uvek sam bila doktor Aleksandar. Tatinim prijateljima sam se predstavljala kao Igor i svima je to bilo jako zabavno. Dan-danas ima onih koji me tako oslove.

Sa druge strane, imala sam svoju lutku Milicu kojoj sam poklanjala mnogo pažnje. Volela sam i barbike.

Od malena mi je bilo jasno da sam "dualna i podvojena", pa sam se neretko molila. Posle molitve je sledelo "Molim te, Bože, samo da nisam ONO."
By space_oddity
A ONO je šta?
Baš zanimljiva priča, naročito mi se dopada deo sa predstavljanjem muškim imenom :)
By space_oddity
Pa okej, igranje fudbala ne pokazuje sklonost ka istom polu. :)
By space_oddity
Evo, ja sam s loptom vrlo smotana. Fudbal, rukomet, košarka, you name it.
Korisnikov avatar
By acid drop
Bila sam zaljubljena u mladu ženu koja je radila u prodavnici u blizini moje kuće.
Satima sam prolazila tuda ne bih li nekako skrenula pažnju na sebe.

Verovatno je izgledalo kao da hoću nešto da zdipim. :lol:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Ujedala sam devojcice, vukla ih za kosu, udarala ih.. Grlila ih, mazila, ljubila.. :awesome:
Na decake nisam obracala paznju.. :nerd:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Sto se igara tice, obuhvatao sam sve od crvenog do plavog dela spektra. :D
Obozavao sam sve moguce igre, od "tipicno decackih", do "igara za devojchice". :lol:
Sto se ovih drugih tice, secam se onih papirnih likova iz crtatja koje iseces i oblacis, pa sam imao plasticni set za kuHanje, i slicno... :vijaca:
Imao sam simpatije devojcice, pa mi je to iz sadasnje perspektive mrlja u biografiji. :smeh: Dobro, i najboljeg druga kojeg se ne bih odrekao ni da me muche. :smeh:
By ...Sitnicava...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2439031#p2439031]space_oddity napisao:[/url]A ONO je šta?
Baš zanimljiva priča, naročito mi se dopada deo sa predstavljanjem muškim imenom :)
ONO je lezbejka. :)

Bila sam autohomofobična do srednje škole otprilike. Posle sam obavila razgovor sa sobom, priznala sebi kako stvari stoje, ko su mi bile najbolje drugarice, a ko devojčice u koje sam bila zaljubljena, otišla na čet, upoznala svoju prvu devojku itd.

Od svega toga mi je tužna jedna "marginalna" stvar - u ranom detinjstvu je postojalo toooliko indikacija vezanih za moju orijentaciju, a roditelji nikad nisu sabrali dva i dva. Velik propust, ali kako forum nije mesto za kukanje, idem u krevet. :usamljen:
Uh, bilo je tu svega, od oblacenja sestrinih haljina i stavljanja bluza na glavu umesto perika(zajedno sa sestrom :shake: ), preko cajanki na krovu zgrade sa devojcicama, pa sve do iskradanja da citam gej price iz tatinih casopisa ispod kreveta, ali mislim da je kljucni trenutak bio onda kada su neka deca iz naselja nasla casopise za odrasle i pohrlili ka lokalnom cosku da se dive naglasenim lepotama plasticne hirurgije doticne, a ja se vratio da pokupim casopise sa ne tako popularnom tematikom. :D

Mozda i to sto sam bio jako seksualno radoznao jos od svoje pete godine, pa sam nesto "proveravao" sa decacima koji su bili voljni za saradnju.

Mislim da mi je tada bilo poprilicno jasno sta je posredi. :cowboy:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2439751#p2439751]...Sitnicava... napisao:[/url][Od svega toga mi je tužna jedna "marginalna" stvar - u ranom detinjstvu je postojalo toooliko indikacija vezanih za moju orijentaciju, a roditelji nikad nisu sabrali dva i dva.
A mojim roditeljima upravo ovo bode u oci, jer oni u mom detinjstvu 'nisu primetili' i to nije bilo tako 'ocigledno', pa ja onda nikako ne mogu da budem bi/lez, vec cisto strejt.
Logika za nagradu.
-.-
Nekad bi mi odgovaralo zensko drustvo, nekad musko. Nisam volela lutke, ali ni igracke za muskarce, osim klikera koje sam skupljala. Najvise sam volela igre s loptom, narocito igru ''izmedju dve vatre'', koju su u mojoj ulici zajedno igrali i decaci i devojcice. Bila sam zainteresovana za sportske rezultate, narocito za fudbal.

Nikad nisam ucestvovala ni u kakvim tucama. Kad god bi neko povisio glas na mene, trcala bih u mamin zagrljaj i trazila njenu zastitu. U tom pogledu sam bila prava mamina maza i devojcica. Ne znam da li to ima ikakve veze sa mojom seksualnom orijentacijom, ali se ne secam da me je u detinjstvu pomilovao ijedan odrasli muskarac. Volela sam da se mazim i milujem sa zenama, ali u tom mazenju nisam videla nikakvu erotsku privlacnost. Skoro svi muskarci su mi delovali grubo i bezosecajno.

U detinjstvu i ranoj mladosti sam na elegantne, zgodne dame u srednjim godinama gledala kao na bozanstva. U detinjstvu nisam imala nikakve simpatije medju svojim vrsnjakinjama, niti su me one zanimale kao seksualni objekti.

Volela sam i volim da gledam elegantne zene kao i nakit na zenama, ali ga sama nikad nisam nosila. Kad god
se za neke svecane prilike obucem u elegantne haljine, svi su odusevljeni, govore mi da sam lepa kao svoja mama i da tako treba uvek da se nosim. Posebno u ovim godinama. Ali ja se u takvoj odeci ne osecam najprijatnije. Najcesce nosim farmerke, a stil oblacenja i fizicki izgled ne bih menjala ni za sta.
When i was kid... Voleo sam da stavljam peskir oko struka, pravim se da je suknja i djuskam u tom ruhu. Secam se kako sam se impresionirao jednom prilikom kad sam nasao mamin stari nakit i nakitio sebe, te se predstavio svojim roditeljima u tom izdanju... Ne secam se reakcije... Zmurka... Pipkao se sa drugom tokom sakrivanja, kad smo porasli, bilo je i vise od pipkanja i trljanja. Igrao se gume (lastis, jel te), kad sam porastao i na red dosao fudbal na fizickom, trudio sam se da budem rezerva. Ne volim fudbal, ali fudbaleeeere... :D
Kad smo se igrali mame i tate, ja sam bio maman :pms: (u 90% muskom drustvu)
Ali voleo sam i rata da se igram, naravno uvek sam imao najjace oruzje, moc ili sta vec i uvek sam se zamisljao kako izgledam kao na filmu dok pucam - super seksi i kul :rafal:
Ofc, druzenje samo sa devojcicama (diskriminisao sam decake :D )
A seticu se jos :alexis:
Korisnikov avatar
By bern
čitam naslov i sjetim se "manifestacije" iz "vil i grejs", kad se džek nervira jer jednom dječačiću ne daju (tako nešto) da napravi svoju "manifestaciju" za božićno veče. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!