Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By MILENA-otrovnica
Keva prica sa drugaricom preko telefona i dodjose do teme homoseksualnosti.
Sablaznjavaju se one nad homoseksualnoscu,keva kaze drugarici da saceka trenutak i pita me:Je li,a sta je to heteroseksualnost?

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by Sixto
On: 'Spavas van kuce 25 dana od mogucih 30 u mesecu! Pa dovedi tu snajku na kafu nismo valjda sugavi'!

Mislim se, bila ti je snajka, mesala beton letos kad smo razvodili grejanje! :rotflmao:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:klap:
Aaahhaaahhaaaaaa! :rock:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by MILENA-otrovnica
Sablaznjavaju se one nad homoseksualnoscu,keva kaze drugarici da saceka trenutak i pita me:Je li,a sta je to heteroseksualnost?

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
Prica moja baka sa mnom o ...pa tako, svemu :jumpfuck: :blush: i,
ja kakva sam vec i kako mi se vazda omakne neka neprimerena rec, krenem rodjenoj baki da pricam kako je moj seks poprilicno heteronormativan.
Tu dodjemo do pojma heteroseksualnosti, na sta ce baka: ,,Pa eto, sama si mi rekla da si heteroseksualna." :puzzle: Bilo mi je cudno, ali divna je i draga to zena, i negde mi je jasno na sta je mislila (buduci da je tema zakrivljena na svrsavanje u usta, sto je mojoj baki bilo daleko zanimljivije, uduci da je za pedere i lezbejke oduvek znala, a poslednju informaciju je primila bas tog dana, posle 65 godina zivota).
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by the1whowished
[krenem rodjenoj baki da pricam kako je moj seks poprilicno heteronormativan.
od kad to?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by hlaefdige
[krenem rodjenoj baki da pricam kako je moj seks poprilicno heteronormativan.
od kad to?
Eeeee, moja ti... kada bih iskljucila izvesne oblike ponasanja koji se manifestuju u odnosu na tebe- mrka kapa, draga moja, mrka kapa...
Pa kao, aludiram na to da:
1)nemam oralni seks,
2) nemam nista osim mogucnosti da penetriram jedno 2 min najvise, iskljucivo na jedan odredjen nacin,dok gospodjica ne svrsi jako jako, i time se usreci za narednih mesec dana (kada je rec o mom postupanju, ne kada je rec o njenom...postupanju).

:sarana: Eto, istresla sam se. Uzas. :zid:
Korisnikov avatar
By bas bleu
Eeeee, moja ti... kada bih iskljucila izvesne oblike ponasanja koji se manifestuju u odnosu na tebe- mrka kapa, draga moja, mrka kapa...
Pa kao, aludiram na to da:
1)nemam oralni seks,
2) nemam nista osim mogucnosti da penetriram jedno 2 min najvise, iskljucivo na jedan odredjen nacin,dok gospodjica ne svrsi jako jako, i time se usreci za narednih mesec dana (kada je rec o mom postupanju, ne kada je rec o njenom...postupanju).
the1whowished, thanks for sharing :grouphug:

:lol:
Korisnikov avatar
By nev
pre neki dan komisinica je isla na matursko vece. nisam bila kod kuce ali sam dobila raport od babe. opisala je njenu haljinu, frizuru, pa je pricala kako je decko u dzipu dosao po nju, pa su se svi zajedno, nasmejani i razdragani, fotkali ispred kuce. kakva idila.... zatim je rekla:
"tuga me je uhvatila, eto kako neko ima srece u zivotu, a ne kao ti..."
ovo se odnosilo na to sto sam lez.
Korisnikov avatar
By Madonna
babu na lomacu!!! :giljotina:

(no offence, its a joke... i think )
Korisnikov avatar
By nev
Originally posted by nev
pre neki dan komisinica je isla na matursko vece. nisam bila kod kuce ali sam dobila raport od babe. opisala je njenu haljinu, frizuru, pa je pricala kako je decko u dzipu dosao po nju, pa su se svi zajedno, nasmejani i razdragani, fotkali ispred kuce. kakva idila.... zatim je rekla:
"tuga me je uhvatila, eto kako neko ima srece u zivotu, a ne kao ti..."
ovo se odnosilo na to sto sam lez.
u stvari nisam je dobro citirala:
"tuga me je uhvatila, eto kako je neko srecan u zivotu, a ne kao ti..."
ne znam stvarno odakle joj ideja da nisam srecna???
Korisnikov avatar
By nev
Originally posted by shut
babu na lomacu!!! :giljotina:

(no offence, its a joke... i think )
no offence :) nekad i meni dodje... ne bas doslovno :D
By J...

2) nemam nista osim mogucnosti da penetriram jedno 2 min najvise, iskljucivo na jedan odredjen nacin,dok gospodjica ne svrsi jako jako, i time se usreci za narednih mesec dana
Znaci gospodjica svrsi za manje od dva minuta? :fancyklap:

:pervert:

Ont: U poslednje vreme nema ispada. :cekam:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by J...

2) nemam nista osim mogucnosti da penetriram jedno 2 min najvise, iskljucivo na jedan odredjen nacin,dok gospodjica ne svrsi jako jako, i time se usreci za narednih mesec dana

:fancyklap: ???

:drama: :drama: :drama: !!!
Korisnikov avatar
By Darling

Aaahaaa, znaci, "The1whowished" je od "the one who wished sex"?
:giggle:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Darling
Aaahaaa, znaci, "The1whowished" je od "the one who wished sex"?
:giggle:
Smejte se, smejte... zlobnici.:opatica:
By alexandermagic
Originally posted by MILENA-otrovnica
Neki ljudi... :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Umeju li vasi roditelji da izgovore nesto* sto svojim karakterom nadomesta i najgluplju recenicu na svetu, ako ona uopste postoji?

Bas danas trckaram po kuci sva srecna i zadovoljna sto ih sve vidim, i, u sred presvlacenja krenem nesto da pricam sa mamom u vezi sa brushalterima. Spomene ona meni jedan moj brus koji mi je kupila, koji je PRELEP, ali koji ima cipku koju ja ne tolerisem na telu tek tako. I uglavnom kazem ja tu njoj da mi se ne svidja kako mi se cipka slaze uz grudi, i onako u sali kazem "A ni one nisu neke" i desava se, ni od kuda, sledece:
1. mama se koci
2. mama cuti i usne joj bele koliko ih je stegla
3. mama izgovara sledece: ,,Pa najbolje bi bilo da odes na operaciju i skines ih kad si vec takva."
epilog: Kakva sam ja to nisam uspela da saznam jer je u tom trenutku brat usao u predsoblje. Ali sam zgranuta.

*u vezi sa vasim/necijim LGBT statusom
Rekla mi je da mi ona majica sa kamionima ide uz karakter, doduse u saljivom tonu, i par puta me je napala da gestikuliram kao moja devojka (ona zvanicno nista ne zna, ni da sam gay ni da imam devojku) iako uopste nisam pomerala ruke (ja skoro uopste ne gestikuliram dok govorim, cak ni kad sam besna ili slicno), tako da mi nije bilo jasno otkud joj to.
Korisnikov avatar
By m..
Mislim, hoce moja mama da bude ocajna kad idemo u shopping sto mi se ne svidjaju letnje haljine i tako to (keva i tetka su mi hipici beyond repair, za kakve se one bugarske narodne nosnje hvataju po radnjama, ajajaj), i nekad prikenja sto nisam ne znam ni ja koliko zenstvena, a onda joj ja kazem "daj mi pare za kozmeticara, frizera i depilaciju" i to je poprilicno ucutka do sledeceg puta.

Na kuknjavu kako hoce unucice joj kazem da ni o macki nije u stanju da se stara kako treba, i da ima unucicu i to dlakavu, koja je bezuslovno voli iako je ova poprilicno ignorse.
Korisnikov avatar
By kenozoik
e da, i mojoj kevi se nekad omakne - eh, sto se ne oblacis kao ova. i pokaze mi neku najtrash grand cicu :lol:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa

what? pa impresivno je!
ja ne mogu ni sama sa sobom da svršim za dva minuta.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by kenozoik
e da, i mojoj kevi se nekad omakne - eh, sto se ne oblacis kao ova. i pokaze mi neku najtrash grand cicu :lol:
rofl
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Lepa Krepa
what? pa impresivno je!
ja ne mogu ni sama sa sobom da svršim za dva minuta.
Bilo je i meni impresivno prvi put. Posle sam se smorila. :D
Originally posted by m..
Mislim, hoce moja mama da bude ocajna kad idemo u shopping sto mi se ne svidjaju letnje haljine i tako to (keva i tetka su mi hipici beyond repair, za kakve se one bugarske narodne nosnje hvataju po radnjama, ajajaj), i nekad prikenja sto nisam ne znam ni ja koliko zenstvena, a onda joj ja kazem "daj mi pare za kozmeticara, frizera i depilaciju" i to je poprilicno ucutka do sledeceg puta.

Na kuknjavu kako hoce unucice joj kazem da ni o macki nije u stanju da se stara kako treba, i da ima unucicu i to dlakavu, koja je bezuslovno voli iako je ova poprilicno ignorse.
Kupovina sa majkom zavredjuje posebnu temu! :D :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Sad smo se slozile da je ona u sustini hipik u dusi (kao i tetka), a ja panker, i da apsolutno nema smisla da me juri okolo sa nekim lanenim krpama i slicnim, jer ja to ne bih obukla ni za maturu, i da cu da ako ne kupim nesto do kraja zivota hodati u starim i raspandrcanim stvarima. Mislim da je negde duboko ocajna sto jos uvek nosim starke iz '94.
Korisnikov avatar
By m..
btw, ovo nije bas vezano za temu (jeste ako sam ja roditelj devojcinom macetu, a nije da nisam).

Macak mali ima 4 meseca, nema ni kilo u tezini i jos hoce da nam sisa majice na pregibima. I ja sedim kod zene, a ona se tusira, a macak nesto mjauce li mjauce. I odem ja da vidim da nije gladan, medjutim on ne da nije gladan nego je uzeo onu plisanu zabu sto smo mu kupili (recimo da je duplo do 3x veci od nje) i jebe je, ali onako za ozbiljno skroz profi. Pa malo doggy style, pa je malo prenese metar dalje, pa misionarski i tako 2 minuta. Naravno sve sam to snimila mobilnim za slucaj da mi zena ne veruje. I onda sam ponosno pokazivala film svakom ko je bio iole zainteresovan, a zena i ortakinja me optuzise da sam onaj cale sto odvede 15-ogodisnjeg sina kod kurve. A jebac tatin.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahhaahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by m..
btw, ovo nije bas vezano za temu (jeste ako sam ja roditelj devojcinom macetu, a nije da nisam).

Macak mali ima 4 meseca, nema ni kilo u tezini i jos hoce da nam sisa majice na pregibima. I ja sedim kod zene, a ona se tusira, a macak nesto mjauce li mjauce. I odem ja da vidim da nije gladan, medjutim on ne da nije gladan nego je uzeo onu plisanu zabu sto smo mu kupili (recimo da je duplo do 3x veci od nje) i jebe je, ali onako za ozbiljno skroz profi. Pa malo doggy style, pa je malo prenese metar dalje, pa misionarski i tako 2 minuta. Naravno sve sam to snimila mobilnim za slucaj da mi zena ne veruje. I onda sam ponosno pokazivala film svakom ko je bio iole zainteresovan, a zena i ortakinja me optuzise da sam onaj cale sto odvede 15-ogodisnjeg sina kod kurve. A jebac tatin.
:pucaodsmeha:

Moj je voleo korpulentnije.
Nasrtao je na plišanog zeca duplo većeg od sebe.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by blenta
cale koji je vojno lice mi sav sretan objashnjava kako je sin njegovog kolege isto pukovnika rv i pvo
otishao od kuce jer se ukachio sa caletom i sad zivi sa drugom

ja ga pitam dobro pa shta s tim, on kazhe da su se potom pomirili ali sin i dalje nece da se vrati kuci
a kao razlog navodi to sto mu drug kuva sve sto voli da klopa

ja opet pitam dobro pa sta s tim, a cale kao pa jel kontas, ima "druga" hihih

moj brat(koji inace jako retko progovara mimoilazi se sa mnom i dobacuje mi) jaoo jedva cekam

jedva sam se suzdrzao da ne prsnem od smeha (mislio je da ja nadjem druga koji ce da mi kuva sve sto volem da jedem )

Khm,khm... Znam ja da kuvam. Šta voliš da jedeŠ? :roflmao: :roflmao:

Inace,koliko sam skontao ova tema nije isključivo o roditeljskim pogledima ( i žmurenjima) na pederaj. Elem, sedimo dva druga sa foruma i ja kod jednog od njih. U drugoj sobi se njegovi otac i majka raspravljaju oko nekih šrafova:
Majka: Daj mi telefon da zovem Čar (radnja u KG-u koja prodaje boje, šrafove i tako neke džidžabidže) da ih pitam imaju li.
Otac: Kasno je, ne rade sad.
Majka: Daj mi telefon,bre!
Otac: Evo ti telefon,pa možes da drkaš s njim!
:drkanje: :drkanje:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by m..

Ja sam zainteresovan. :yes:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!