Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Godine koje su pojeli skakavci. :shrug:

Detinjstvo (prve asocijacije): rat, humanitarna pomoć, učestala seljakanja, užina, igranje žmurke, prelaz sa ijekavice na ekavicu, biciklo, prvi otsanjani orgazmi, serija Nestašne godine
Korisnikov avatar
By luciferin91
Hvala svim poznatim bozanstvima (i tebi Marija Kiri) shto je taj period zivota iza mene. Opisujem ga kao posle ratnu Nemacku.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1169700#p1169700]Sanguine napisao:[/url]
Da li se secate detalja i stvari koje su obelezile vase detinjstvo?
Imate li jasnu sliku o tome kako je ono izgledalo i da li ste zadovoljni njime?
Sta vam najvise nedostaje iz tog perioda?
sećam se nekih potpuno nebitnih situacija koje su m se urezale u sećanje, ne znam zašto. a većeg dela se ne sećam.
sad kad pogledam i nisam nešto zadovoljna time kako se sve odvijalo, ali zadovoljna sam time što sam sve vreme imala pozitivan stav pored svega što se dešavalo.
nedostaje mi ono druženje bez interesa. joj koliko mi to nedostaje, baš se često setim kad neko pomene koliko je bilo teško tokom agresije, a zapravo tad smo toliko manje marili za sve i toliko smo se više družili. a danas kad je sve navodno kul.. buf

najdraže mi je što tad nije bilo neta. žalim ovo internet detinjstvo današnje dece majkemi
By filipkum
Nedostaju mi one secerne zeke, i one male eurokrem cokoladice sa domacim zivotinjama na omotima, i igranje zmurki i skolica i cija je vojska, posto seko mleko, ringe ringe raja, i drvena puska koju mi neko ukrao kad sam je zaboravio u dvoristu
Korisnikov avatar
By Markiza
Sećam se da sam bila veselo, živahno i razigrano dete s početka školovanja a posle mi tu živost sabilo učenje. Sećam se da sam terala brata da uči prvu pesmicu umesto mene pa je on plakao što ću dobiti jedinicu ,da mi se bukvar (nasleđe od brata)raskupusao na vetru jer sam ga vitlala u vazduhu. A sećam se i da kad su se pravila ona slova od pasulja, kukuruza i koječega da sam ja zaboravila kad smo došli do slova E i kad sam se setila pred polazak otcepala sam list papira i olovkom ispisala slovo e malo. Nisam dobro prošla tog dana u školi. Mnogo dece iz komšiluka, igranja, trčanja, uživanja. Ni 10% od toga danas nisam. Amin detinjstvu.
Korisnikov avatar
By Markiza
Od pozitivnih stvari pamtim, naravno, drustvo, skolu, itd. Secam se da sam strasno patila sto nemam sestru ili tetku. Imam samo bracu, ujake, striceve. Najgori period mi je bio pubertet, adolescencija, jer, moja majka se rano, prerano udala, rodila brata pa mene, i cini mi se kad danas razmislim da je ona izlazila iz adolescencije kad sam ja ulazila u pubertet.
Anyway, nije imala blage veze kako da se postavi u tom periodu. Ustvari, mislim da nista nije ni kontala. Svakodnevne svadje i batine, horor, i nista vise. Ja sam mislila da je ona luda i da me mrzi, ona je mislila da sam ja luda i da je mrzim i tako u krug.
By alexandermagic
Sjecam se svega. Najvise mi nedostaju moja baka, brda knjiga neprimjerenih mom uzrastu i moji kutovi za citanje istih (sto doma, sto vanka - u prirodi). Jesam se igrao i sa vrsnjacima, ali sam se uvijek osjecao kao da sam im otac a ne drugar. I cesto sam davao neprimjerene izjave (bez psovki) koje su ljude uglavnom... recimo, sokirale. Pa i roditeljima, i sve to sam radio namjerno jer su me zanimale reakcije. Postedjeni su bili ljudi zrelih godina.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1169700#p1169700]Sanguine napisao:[/url]Da li se secate detalja i stvari koje su obelezile vase detinjstvo?
Imate li jasnu sliku o tome kako je ono izgledalo i da li ste zadovoljni njime?
Sta vam najvise nedostaje iz tog perioda?
Mnooogo toga sam zaboravio i potisnuo, i to ne samo iz ranog detinjstva. Pre nego što sam krenuo u školu, deda se šlogirao i ćale je rešio da se lično posveti staranju o njemu, pa smo se preselili u kuću babe i dede. Majka je bila divna, ali je imala težak posao, često je i dežurala (jedan period je samo ona i privređivala), otac je bio konstantno isfrustriran, deda jauče po ceo dan, baba bezobrazna i patetična (na koju otac, što je stariji, sve više podseća).

Kad se prisećam detinjstva, trudim se da se fokusiram na druženje, igru, školu, povremene lepe trenutke (npr. letovanja), ali uglavnom su dominantna sećanja svađe, prepirke i konstantna drama u kući. A i ta lepa sećanja imaju gorak ukus, jer sam kasnije saznao još dosta toga što se dešavalo 'iza scene' (tj. što je bilo skrivano od mene), pa i te retke lepe porodične trenutke sad ne mogu da svarim.

Tako da biram uglavnom da se detinjstva ne prisećam, i u neku ruku mi je i drago što sam dosta toga (aktivno ili pasivno) zaboravio. Kakvo sam odrastanje imao, još sam ispao i dobar.
Korisnikov avatar
By Vel boy
od detinjstva volim samo to što mi je podarilo kontinuitet mog posebno detsko-zrelog DUHA, tj. balans zrele osobe s detskom nevinošću i neiskvarenošću, i očuvaniju mladolikost od velike većine drugih ljudi mojih godina. moja esencija se nikad nije promenila s godinama niti će.
edit, a u samom detinjstvu je bilo i ružnih i finih stvari. ružnih što sam odrastao među roditeljima koji se većinom vremena nisu voleli i koji su se svađali pa i tukli (doduše, gde je mama bila jača strana, :giggle: daddy was on receiving end of beatings but he deserved it with his stupidities), što sam odrastao u odvratnom BiH gradu onda punog huligana, dakle bio sam žrtva bullyinga,
a lepih što smo eto svake godine porodično letovali na moru i to više od jednom godišnje.
i meni su knjige naročito enciklopedije i atlasi bili veće društvo od ostale dečurlije.
Korisnikov avatar
By sallys
Bilo je gadno, ali prezivela sam
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!