Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr Dee
treba sve to tuci. usijanim zharachem.
Korisnikov avatar
By Postalveolar
Umesto ja nju da smirujem, smirivala je moja mama mene - "Ne brini se ti, sine, to je samo faza" pre nekoliko godina... Ali, mama, ova faza se bas nesto oduzila... "Videces i sam, tako su nekad davno pricali za naseg komsiju kad je bio mlad... Ali eto, on se ozenio, ima odraslu cerku!" Tako je pricala moja mama, izostavivsi mali detalj da se isti komsija zbog nesrecnog bracnog zivota odao alkoholu i da je vec gooooodinama razveden... "Ako imas problema, mozda bi mogao o tome da porazgovaras sa psihologom"... Sreca, faks joj je na prvom mestu, pa jos malo mogu da se vadim na to da bez diplome o visokoj strucnoj spremi ne zelim da setam cice po splavovima.
By angel_of_serenity
Moj cale je prilikom prvog gledanja Will & Grace rekao: "Boze sacuvaj, oni ove bolesnike pustaju na TV..." a majka mi je u fazonu: "Pa ja protiv homoseksualaca nemam nista, samo da nemam nikakvih kontakata sa njima..." Ne planiram uopste da im kazem. Mozda za 20-30 godina kada im sve bude svejedno.
Korisnikov avatar
By shishmish
cuvena gay parada u beogradu... na svim stanicama snimci navijaca kako tuku, gadjaju, pljuju... i tako to... a keva ujednom trenutku gleda sa gadjenjem i progovara "treba ih sve pobiti." nije mislila na navijace...
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
joj..... ja sam se outovao naj drugu .....
Bio je sav u fazonu: "lazesh.... ti hotjesh da me iznervirash..."
ali je prihvatio na kraju.....
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Moji se samo unuchitjima nadaju..... Prokleli bi me kada bih im rekao... mada sam navodio vodu na tu prichu vishe puta.....
Korisnikov avatar
By *deni*
" Sta smo mi Bogu zgresili ?! " - i to je cesta recenica koju rado izgovaraju roditelji.
:yes:
Korisnikov avatar
By Momo
Meni je keva rekla da ostavim prostora da mi se nekad svidi i neki decko!
A onda ja njoj da ona ostavi prostora da joj se nekad svidi neka zena :eureka:
nije mi vise davala savete
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa, ono - roditeljima uvek mozes objasniti neke stvari, ako za to imas energije i ako cenis njihovu inteligenciju toliko da se neces preci u racunu da ce oni ta objasnjenja shvatiti.
Srecom, ispostavilo se da ja imam dovoljno inteligentne roditelje ( mada ne i odvec gayfriendly) ... Ali opet - ni u kudikamo naprednijim zemljama od nase, roditelji sigurno nisu odusevljeni ako im je dete gay i sigurno bi, da su mogli, birali da to ne bude, tako da se ovde u Srbiji mozemo smatrati srecnima mi koji smo od roditelja prosli samo sa tim - " Sta smo mi Bogu zgresili ? " ili " Prevazidji nekako tu tvoju biseksualnost".
S druge strane, ipak bi i ti roditelji trebalo da su u svakom momentu svesni da mi, njihova deca, nismo iz zemlje samonikli, niti smo pali sa neke nepoznate Gay planete kao vanzemaljci, pa ako se vec veruje u moc gena i u nasledne faktore, onda bi oni razloge za nasu homoseksulanost morali da traze i u nasim precima, odnosno u sebi samima.
:eureka:
Kad smo vec dovedeni u situaciju da se razlozi i opravdanja za homoseksualnost moraju traziti...
:nazalost:
Korisnikov avatar
By Mahoney
meni je mama nasla dnevnik, tamo negde u sedmom osnovne, u kome je, naravno, pisalo - SVE.

plakala je ceo dan i samo, kao u bunilu, ponavljala "SAMO TO NE, samo TO ne".

nesto sam se izvlacio, ubrzo otisao na skolovanje u grad, tako da o toj epizodi nismo nikad raspravljali.

sada, 20 godina kasnije, i dalje me, mada sa manjom zestinom pita "a kad ces se ti ozeniti".
sada to radi jednom mesecno, nekad je radila na bazi od pola sata :D

p.s.
secam se da je na ovom istom forumu, gay-serbia, dakle, postojala slicna tema i da je HIT odgovor bio ovaj:

"pa, kako sine, da si peder, a uvek si bio odlican djak"

:oskar:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
jbt baš groznih stvari se načitah na ovoj temi :(

Originally posted by Mahoney Eleven
:roflmao:

stvarno je hit!
Korisnikov avatar
By mmiki
Sto si mi to uradio kad sam sve radila za tebe?
Sto si me tako kaznio?
Ti ces da nas odvedes u ludnicu.
Uvek sam se nadala da ces se ozeniti.
Za sta sad da zivim?
.....
ima mnogo gorih izjava...
Korisnikov avatar
By artnow
Kako roditelji mogu reci svojoj deci takve stvari?!
Posle svega procitanog ne pada mi na pamet da im se outujem!
By vaga-strelac
"trebao si da sacekas da zavrsis fakultet pa da nam kazes".
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo sada jednog prakticnog saveta za svakodnevnu upotrebu.
Kada nas roditelji napadnu ( ne mora to biti samo oko gay tema, vec i inace ), ponekad je korisno pribeci skrusenom i pokajnickom drzanju. Pogotovo ako su razlozi zbog kojih nas napadaju vec hiljadu puta ranije bili predmet svadja i ako procenimo da nista korisno ni konstruktivno od naseg suprotstavljanja nece proizici.
Onda samo lepo kazemo : " U pravu ste, ja sam kriv/a... U pravu ste, ja sam monstrum... Pokusacu da se promenim... Izvinite sto nisam bolji sin / bolja cerka... " :sweet:
U nekim slucajevima to izazove salvu emocija, pogotovo kod majki, a i svadja se brzo zavrsi, jer za svadju je uvek potrebna druga strana...
By vaga-strelac
ja sam se sada veoma potresao citajuci sve ovo.
priznajem da me je sve asociralo na to kada sam ja rekao mojim ukucanima i sve se ponavlja.
cudno je to kako sve gore navedeno moze da se imputira kao da su moji ukucani izgovorili,jer i jesu,iste reci,sve.
medjutim,to je sve akutno.
ja samo predlazem da se tako nesto odradi u slucaju samo kada se prvo VI pripremite za to,psihicki,uz psihologa.
ja sam to odradio uspesno,sa dva psihologa,i preziveo sam teske trenutke ali sada je to sve iza mene.
u pocetku je bilo veoma ruzno,gadno i tesko ali sada su moji ukucani isti kao i pre.
ali opet ponavljam,bilo je strasno i ne bih voleo da niko kroz to prodje,nije svejedno.
zahvaljujem se porodici koja je pokazala da me najvise voli kao i dragim prijateljima koji su upravo i cinili sve da porodicu opet priblize meni...naravno i mojoj dragoj osobi,ali on nije bitan.
Korisnikov avatar
By Cluniensis
Slozio bih se sasvim sa ovim Denijevim pominjanjem opcije objasnjavanja roditeljima, ako igrate na kartu njihove inteligencije, racunajuci da ce oni to da shvate.
Ja sam se najpre autovao sestri, jos pre 6 godina, a majci tek pre nesto vise godinu dana. Ali tada je jasno posumnjala posle izvesnih okolnosti i posle par sati durenja jasno pitala i dobila vrlo jasan i direktan odgovor. Jednostavno, nisam hteo da je lazem i vredjam njenu inteligenciju.
Mislim da je u mnogome presudilo moje dostojanstveno drzanje, jer nisam imao cega da se stidim, niti osecao krivicu zbog toga sto jesam to sto jesam, i sto sam joj to i rekao "bez grize savesti". U pocetku je isao njen dramski monolog o mojoj "nenormalnosti" i slicno. Ja sam to naizgled hladno slusao, a onda zamolio da i ona saslusa mene. Upravo sam igrao na kartu njene inteligencije i zdravog razuma, i posle skoro dva sata mog monologa i odgovaranja na njena pitanja, slegla je ramenima i rekla: "U redu ako je to tvoj izbor, samo daj mi malo vremena da se priberem i prihvatim".

Bila je i jedna komicna scena tokom cele situacije naseg duela u kome je sestra arbitrirala, i nekako se izrekla necim, te je mama ukapirala iz recenog da sestra vec jako dugo zna za mene, pa joj se obratila recima:"A ti znaci znas to tako dugo, izdajice, i krijes ga, sram i tebe da bude!" :lol:
Na srecu, sve se sredilo jako brzo, i ona sada cesto otvoreno prica sa mnom o tome. Jos uvek ima neke predrasude, ali vidim da ih koriguje polako. Jako sam joj zahvalan na razumevanju, ali sam od nje to i ocekivao. Na srecu, nije me izneverila.
:fige:
Korisnikov avatar
By kralj_biranih_reci
ovi postovi mi lice na onu scenu iz otvorenih vrata:

-Dragoslave. sin ti pije, a cerka pise....

-Nemoj, Milice, ljubi te tata...:)
Korisnikov avatar
By nik_kok2
ufff bilo je to vece svega kad sam se outovao...boze koliko sam se isplakao...Kad sam navodno otisao u svoju sobu,stajao sam ispred vrata od mamine sobe i cuo kako place...Onda sam ja otisao u svoju sobu i nastavio plakati jer mi je bilo zao nje sto ona place OMG ...Bilo je to pre 3 godine,imao sam 14 :]
Korisnikov avatar
By BellyButton
"...sutra, kad ti budesh imao svoju decu..."

(odlichno znaju da sam gay, i nemaju nishta protiv toga (keva me chak nabacuje jednom zgodnom konobaru iz restorana u kom radi), ali bi voleli da imaju unuchitje ne obaziruci se na to shta ja o tome mislim)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Toliko plakanja i suza ni zbog cega.. Ccc.. Bas mi je zao svih tih istrumiranih ljudi.. Jbg..

Nisam se autovala, niti verujem da cu ikada, znam da bi bilo prihvaceno na noz..
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja imam problem jedino sa bakutom, koja samo sto nije uzela pistaljku i pocela da vice " 'ajmo, 'ajde, svi u napad!" kad je u Dnevniku videla snimke pokusaja parade u Moskvi.

Onako, ponekad je bas za ulogu u filmu "Baci mamu iz voza".
Mozda da je uclanim u ragin' grannies, cisto radi sticanja svesti o svetu u kom zivi i kanalisanja agresivnosti...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Mahoney Eleven
Ovu rechenicu cu da odshtampam, uramim i okachim na zid u dnevnom boravku... :lol: :lol: :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!