Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By De Vil
Хуанита napisao:Jako bih se radovao! Uvek sam želeo stoličicu za noge, a imao bih i na čemu da držim čaja. Plus što nikada ne znaš kada će ti zatrebati bubreg.

:roflmao:
Korisnikov avatar
By voicesman
hmm, znaci morao bi da bude moj klon ... oh srece :D
Korisnikov avatar
By Laerem
Pa vi svi koji patite od tih tipicnih liberalnih neuroza i koji imate te vulgarne ideje o slobodi kao cistom kvantitetu slobodnog vremena, ne bi ni trebali nikada imati djecu i hvala bogu sto ih necete imati.

Osobno, meni je zao sto za to nemam prilike (citaj: novaca, socijalnih uvjeta i odredjen nivo stabilnosti u zivotu), jer cini mi se da je ljubav izmedju roditelja i djeteta jedinstvena, neponoviljiva, ponekad stravicna, sa jednim specificnim erotskim nabojem. Propustiti priliku da budes roditelj je kao propustiti priliku da budes ljubavnik. Ne mozes nekom tko nikada nije bio u ljubavnom odnosu objasniti sto je to tako u njemu divno, unatoc percipiranoj iracionalnosti takvog odnosa. Ista stvar je sa roditeljstvom.

Naravno, ogranicenje roditeljstva ne samo na heteroseksualane, nego i na binarne zajednice je blesavo i krivo, pogotovo zato sto se tako siri taj virus monogamije iz generacije u generaciju; rano uvjetovanje djece monogamijom i binarnim konceptom ljubavnih odnosa jedno je od zarista patologije citave nase civilizacije.
Korisnikov avatar
By Hys.
Laerem napisao:

Osobno, meni je zao sto za to nemam prilike (citaj: novaca, socijalnih uvjeta i odredjen nivo stabilnosti u zivotu), jer cini mi se da je ljubav izmedju roditelja i djeteta jedinstvena, neponoviljiva, ponekad stravicna, sa jednim specificnim erotskim nabojem.
Jel bi mogao ovo malo sire da objasnis? Kapiram da ima veze sa frojdom, ali da ne bih pricala napamet...
Korisnikov avatar
By Hys.
Mene i dalje zanima ova ljubav izmedju roditelja i deteta sa jednim specificnim erotskim nabojem....eto taman me i druga tema o kosmarnim filmovima setila.

No, da ne prejudiciram, rada sam cuti pojasnjenje...ako je to moguce?
Korisnikov avatar
By Blady
IriS napisao:pa mislim, kao ono, valjda bih ja to prva saznala, ne? :beba:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ladno videh ovu (vaskrslu) temu, pa potom ime korisnika koji ju je kreir'o - Kornjaca - te me umalo slog ne strefi. :smeh:
Tek u sledecem trenutku sam uvideo i DATUM kada je nastala...

:wundy:
Korisnikov avatar
By Markiza
Ja ne znam kako sad ovo da sročim...postale smo roditelji na određeno vreme.
Samousvojila se devojčica iz stana do nas. Ima 10 godina i kad je u popodnevnoj smeni i sama je, mama radi, starija sestra u školi, ona nam zvoni na vrata da pita koliko je sati. I kad joj kažeš koliko je sati, ne odlazi nego čeka da je zoveš.U našoj kući Galateja uvek otvara vrata i ona je i pozove unutra.
Naravno ima sat na zidu, ima telefon. I tako sedi sa nama po par sati dok ne krene u školu, jede sa nama, kao da smo joj roditelji, merile smo joj temperaturu jednom. Tad bila takođe sama pa joj majka over the phone rekla da dođe mi da joj merimo. Tako je sve počelo i od tad nikako da ode.
Čim nas čuje da smo ustale eto nam je. Bilo zanimljivo prvi put, drugi, treći...Doduše, komšinica, majka, ljuti se sto nam kao dosadjuje, mada mala je lukava pa joj ne govori da dolazi stalno.
Počela sam da hodam nečujno ujutru, ja lebdim, međutim Galateja nas odaje jer mnogo je glasna kad govori. Dete je u suštini dobro, meni je stan radno mesto, a opet mi žao da je eskiviramo, i tako sednemo i čekamo je...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!