Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by ^mary^kako je OVO surovo .....Originally posted by Angelina777
Dete ne zelim da rodim u Srbiji. To je manje-vise jedini razlog sto jos ne radjam-devojcicu, naravno. Decaka abortiram.![]()
kako je ovo surovo...
ja bih pre svega da rodim devojcicu, a ako bude decak-sigurna sam da cemo se snaci i sa njimIpak, ja znam da igram fudbal, kosarku, odbojku...nece mu biti dosadno samnom
![]()
Originally posted by Angelina777zasto je to surovo? dete ce dobiti svestranu mamu, sta je u tome lose?Originally posted by ^mary^kako je OVO surovo .....Originally posted by Angelina777
Dete ne zelim da rodim u Srbiji. To je manje-vise jedini razlog sto jos ne radjam-devojcicu, naravno. Decaka abortiram.![]()
kako je ovo surovo...
ja bih pre svega da rodim devojcicu, a ako bude decak-sigurna sam da cemo se snaci i sa njimIpak, ja znam da igram fudbal, kosarku, odbojku...nece mu biti dosadno samnom
![]()
![]()
Originally posted by ^mary^obratiti paznju na boldirani deo ....Originally posted by Angelina777zasto je to surovo? dete ce dobiti svestranu mamu, sta je u tome lose?Originally posted by ^mary^kako je OVO surovo .....Originally posted by Angelina777
kako je ovo surovo...
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Angelina777znala sam odmah sta si time htela reciOriginally posted by ^mary^obratiti paznju na boldirani deo ....Originally posted by Angelina777zasto je to surovo? dete ce dobiti svestranu mamu, sta je u tome lose?Originally posted by ^mary^kako je OVO surovo .....Originally posted by Angelina777
kako je ovo surovo...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by ^mary^i ja sam ignorisala tvoje činjenice (ne volim da mi se zalazi u intimu plus nemam nikome nameru da objašnjavam zašto isključivi zhelim devojčicu, to je moje pravo. Ne bih mogla da volim muško dete i zašto bi ono trpelo zbog toga. dakle, okrutnost je relativna. gramatičke okrutnosti i sablazan koje u meni izazivaju, nagnale su me da načinim naoko neshvatljivu paralelu.Originally posted by Angelina777znala sam odmah sta si time htela reciOriginally posted by ^mary^obratiti paznju na boldirani deo ....Originally posted by Angelina777zasto je to surovo? dete ce dobiti svestranu mamu, sta je u tome lose?Originally posted by ^mary^kako je OVO surovo .....kako je ovo surovo...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ali sam ignorirala i napisala ono sto je cinjenica![]()
Enjoy!![]()
mislim da smo dosta oftopicarile na ovoj temi
Originally posted by Dina
Pcelice,
kakvi su za sada kriterijumi?
Originally posted by DinaEvo da ja odgovorim na sopstvena pitanja
Da li ste culi da je neka zena koja nije u braku uspela da dobije dete na usvajanje (kod nas)? Ili znate nekog ko se raspitivao oko toga?
Originally posted by Renoir
imena devojcicama : Melpomena, Klitamnestra, Terpsihota
Originally posted by just_meA zasto nikad ne bi podizao dete sa partnerom?
Meni je sve jedno da li je dete mushko ili zensko. Za sada se vodim mishljenjem da nikada ne bih pristao da sa mushkim partnerom podizem dete, ali kao samohrani roditelj ili u braku sa nekom devojkom ne bih imao peoblema da podizem dete bez obzira na pol!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!