Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
:lol: :kokice:

Dokle bre vishe ? Mozhemo da se ponadamo za dobrobit deteta, da cje friendly2 takodje promeniti mishljenje...onog trenutka kada bude zavolela sebe. Sve dok se to ne desi, bicje klozetirana. U ime tolerancije... Let her live her life!
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2472137#p2472137]friendly2 napisao:[/url]

Nije bitno kad je napisala, nego da je promenila misljenje iz korena, nemoj molim te da je branis...zabole me.A samo zna da proziva i nista drugo.
Pozdrav
Pa da, to se zove odrastanje i sazrevanje za sta vi niste cule.
Ako je uopste doslo do neke promene, mada ja i dalje nemam pojma o cem pricate i sta sam ja to promenila :neznam:

Pa ne mrzi me sta da vam kazem :lol:

Trenutno me ne mrzi, sto ne znaci da nece :lol:
Korisnikov avatar
By Val
:smeh: Ode tema u 3 lepe. 4 aktera, 300 nezavisnih posmatracha...

Bicje da si promenial mishljenje o str8 braku, dobila dete, strpala ga u ormar i chekash da Srbija udje u EU...? :nerd:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2472137#p2472137]friendly2 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2472134#p2472134]Over_the_rainbow napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2472128#p2472128]friendly2 napisao:[/url]A ti mala, kao sto sam i pretpostavila da si klinka menjas misljenje u istom forumu i serendas tu za medalju.Bitno da znas da napadas i pricas gluposti, a ovo je dokaz tvog licemerja :bj:

Izvinjavam se finim ljudima sa ovog foruma koji znaju da osim njihovog misljenja postoji i drugo i da treba postovati tudje misljenje, a deljenje saveta na silu ne pali, pogotovo ne decijih...
Devojka je mlada i sa 24, pa opet to ne znaci da je tada klinka.

A i mogla/e bi/biste da pogledas/te kada je taj post napisan, tj. pre koliko godina je napisan.
Nije bitno kad je napisala, nego da je promenila misljenje iz korena, nemoj molim te da je branis...zabole me.A samo zna da proziva i nista drugo.
Pozdrav
Pametan menja mišljenje.
Dok si se ti zacementirala u svojoj autohomofobiji. ^^
By space_oddity
Koji je ovo hit, jebote.
Osobe (friendly2) koje su napisale sve postove koje jesu u ovoj temi pokušavaju nekog da diskredituju jer je promenila mišljenje o tome da li želi decu. :smeh:
evo ja sam zainteresovan za co-parenting...ako ima neka devojka koja je isto zainteresovana neka me kontaktira..ja ne vidim nista loso u tome da neko zeli da ima dete..naprotiv
By space_oddity
Nema ničeg lošeg u samoj želji da se ima dete, no u načinu koji je iznet u ovoj temi.
Korisnikov avatar
By Delete
@GOSPODZICA
Zabrinjavajuca je kolicina internalizovane homofobije koju ti ispoljavas (verovatno nesvesno).
Trebalo bi, za pocetak, da pokusas odbaciti predrasude o npr. feminiziranim momcima. Verovala ili ne, postoje cak i feminizirani str8 muskarci. I mnogi od njih su fenomenalni ljudi.
A i oni koji nisu lepi su mozda bolje (elokventnije, pazljivije, sposobnije) osobe od onih "lepih" koje ti navodis kao ciljnu grupu. A i ta lepota je veoma relativna i prolazna kategorija.

I, mozda treba da prestanes da se opterecujes trazenjem, nekad se sasvim slucajno i kad se najmanje nadas, dogodi prava stvar.
Korisnikov avatar
By No_Stress
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2544107#p2544107]Delete napisao:[/url]@GOSPODZICA
Zabrinjavajuca je kolicina internalizovane homofobije koju ti ispoljavas (verovatno nesvesno).
Trebalo bi, za pocetak, da pokusas odbaciti predrasude o npr. feminiziranim momcima. Verovala ili ne, postoje cak i feminizirani str8 muskarci. I mnogi od njih su fenomenalni ljudi.
A i oni koji nisu lepi su mozda bolje (elokventnije, pazljivije, sposobnije) osobe od onih "lepih" koje ti navodis kao ciljnu grupu. A i ta lepota je veoma relativna i prolazna kategorija.

I, mozda treba da prestanes da se opterecujes trazenjem, nekad se sasvim slucajno i kad se najmanje nadas, dogodi prava stvar.
kako je lepo videti da ljudi imaju strpljenja da odgovore lepo :)
Za ostale dacu jedan i poslednji komentar, poruke cu cekati u inboxu od zainteresovanih ali, ovakve komentare bih ocekivala na youtubu gde nisu ljudi koji razumeju specificnost nase zajednice i nasih potreba pogotovo u uslovima u kojima zivimo. Pozelite mi srecu ne mrzite me zbog toga sto se razlikujemo.
Korisnikov avatar
By Hys.
Kako meni ovo bilo hevi jbt.
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1176194#p1176194]leobg napisao:[/url]Kakvo je vase misljenje o ugovorenim brakovima u kome se interesi za potomstvom poklapaju. Gay tip i Lez riba odluce da se uzmu, naprave svadbu, familija zadovoljna, komsiluk i zivotno okruzenje takodje, a jos je i "snajka" trudna.
Svatko ima pravo raditi sa svojim životom što god želi.

Isto tako i ja imam pravo da mi tuđi postupci budu gadnjikavi, posebno ovakvi konformistički i beskičmenjački koje sam podvukla. :)
By serbiasmileyboy
A kako ja da nadjem lezbo devojku koja zeli dete? Evo ja zelim da postanem otac i nikako da nadjem devojku koja zeli da bude majka?
Korisnikov avatar
By RetributioN
:neznam: daj oglas u kuriru
a tu nam je i starleticca, pa ako imaš love ---> :venchanje:
By serbiasmileyboy
ne treba mi starleta, zelim lezbo devojku koja takodje zeli dete, znaci cisto i striktno radi potomstva ... sve finansijske obaveze oko deteta idu na moj teret ... naravno da cu da postujem svaku njenu odluku sto se toga tice
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2616452#p2616452]serbiasmileyboy napisao:[/url]ne treba mi starleta, zelim lezbo devojku koja takodje zeli dete, znaci cisto i striktno radi potomstva ... sve finansijske obaveze oko deteta idu na moj teret ... naravno da cu da postujem svaku njenu odluku sto se toga tice

pa valjda bi ocekivao i da ti ta devojka bude prijatelj, osoba kojoj verujes i da mozete da provodite vreme zajedno, jer cete odgajati dete, nije ona priplodna krava cak i ako je lez
By serbiasmileyboy
pa naravno da bi bilo iz prijateljstva, samo sto ja trenutno nemam nijednu lez prijateljicu koja zeli potomstvo, imam samo ove koje zele da njihova vagina bude uvek u centru zabave :)
A morala bi da bude lez jer mislim da ce imati vise razumevanja za moje vanroditeljske aktivnosti po darkroom-u :)
Korisnikov avatar
By blenta
a ne mislis li da je dete uzasno velika odgovornost
i da mozda nisi spreman ako ti je u zivotnim planovima trckaranje po dark rumu

i s tim u vezi zarad cega je neophodno da bude lez devojka
idi igraj se po dark rumu sada, ispucaj se pa nadji momka s kojim zelis da docekas starost
pa onda s njim raspravi potencijal odgajanja deteta, usvojenog ili sopstvenog uz surogat, nebitno
ali je bitno da vam je jedino u planu to dete a ne dark rumovi i ostale zanimacije

dete ne zahteva samo hranu i pare nego mora da mu se posveti paznja i dobri licni primeri
izmedju ostalog za dete je (po meni) jako bitno da vidi da se njegovi roditelji vole
sto u ovoj varijanti - trazim priplodnu stoku, pare nisu bitne, ne smarajte me detaljima, zurim u darkrum,
jednostavno nikad nece biti moguce

:skola:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!