Originally posted by u_prolazu
... Hetero imaju decu, ali i ta deca imaju svoje obaveze i probleme, tako da je samoca neminovna. ...
I neki gayevi imaju decu takodje
Procentualno manje nego heteroseksualci naravno, ali opet ja znam prilicno primera, nije ni tako retko. I to bi meni bilo logicnije da znam vise lezbejki ali znam mnogo vise gayeva koji imaju decu (mozda slucajan uzorak).
Inace mislim da upravo deca jesu vazan faktor koji usmeri zivot, jeste da posle odu ali tesko je uskociti u sistem i imati jedan zivot, pa posle nekad opet iskociti itd.
Ja sam prilicno fascinirana jednim Lonijevim prijateljem, koji bi me ubio da ga uzimam za primer srecne gay starosti posto ima sezdeset godina, ali dobro kroz jedno dvadeset i vise godina verujem da ce on biti primer
Ne verujem da cu ja sa sezdeset godina ziveti tako, mada Loni kaze da sam muskarac i gay tako bi me zamisljao, ali to spada u ono sbkbb... Uglavnom taj prijatelj je skroz van uobicajenih klisea, u nekom je neobaveznom odnosu sa jednim muskarcem od 26 god i oni tako putuju po svetu. Recimo idu svud po Evropi, pa tri dana u jednom gradu, pa tri dana u drugom pa dva u trecem a cetiri u cetvrtom... Loni i ja samo izbecili oci kad smo culi njihov plan putovanja, mi sad ne bismo imali energiju za taj put a kamoli tada... Ali nije da je taj covek nezreo i da zivi u mladosti, naprotiv ima uspesnu karijeru i zrelost, mada ima mladalacku energiju i onako zraci. Ali nikakvi uobicajeni obrasci o ponasanju u ovom/onom dobu, sreci uz stabilnost, decu itd do njega nisu doprli. Prosto je u nekom drugom filmu i deluje zadovoljno...