Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Ja ne znam nikog..svi samo kukaju..izgleda je danas in kukati a nista ne preduzimati..
A kad im ponudis sve o onome o cemu mastaju..oni se pretvore u vazduh i nestaju.
Korisnikov avatar
By Galadriel
ne znam, ali imam ceo zivot pred sobom da je izgradim :D

:sunce:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Da, postoje i primeri srecne gej starosti. To je samo pitanje promene prioriteta u zivotu.

Jos bih samo dodao da treba cuvati prijatelje. Oni ce mozda biti nas jedini oslonac u starosti.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Vlada T
To je samo pitanje promene prioriteta u zivotu.
apsolutno se slažem.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by arwen_evenstar
ne znam, ali imam ceo zivot pred sobom da je izgradim :D

:sunce:
NewsFlash!!!

znam, znam, znam i to bogami lez par, nisu bas mnogo matore ali su zajedno preko deceniju

:hyper: :hyper: :hyper:
Korisnikov avatar
By BlackBoy
Poznajem par gay parova koji su srecni i zadovoljni duze od 30 godina. Naucili su me da je to jedini pravi put, ponekad dosta tezak, ali vredan svih zrtava... :love: :love: :love:
By Kragi
Originally posted by Ulix
Originally posted by gaylove
Mislim da je problem sto je osnova gay veza sex i fizicki izgled, pa samim tim, pitanje je na mestu. Mislim da je jako retko neko u starosti srecan, a pogotovo gay ljudi. Mislim da nas ceka usamljenost , a da ce veoma mali broj gay ljudi pronaci partnera sa kojim bi doziveo starost. To je nase prokletstvo. Gay ljudi ne shvataju ili nece da shvate, da vreme prolece neverovatnom brzinom. Dok se okrenete, eto vec imate 30 godina. Tada vec pocinju da se pojavljuju prvi problemi. Vecina mojih vrsnjaka je za neku ozbiljnu vezu, ali kako se prilagoditi i promeniti neke svoje navike. Osobe sa 30 godina, jako tesko menjaju svoje navike, pa je teze pronaci osobu koja ima slicne potrebe u zivotu. Hm, ma nemam pojma. Nadam se da cu kao matori Japanci i Amerikanci, imati para i putovati po svetu.
Gaylove, mislim da bas zato sto pederi traze seks, shvataju sasvim koliko je zivot kratak i koliko ga treba iskoristiti. Jos uvek sebe nisam ubedio da ne treba traziti ljubav, zato sto sam ponekad (citaj: uvek) nepopravljivo romantican, ali znam dobro da ako ne shvatim da cu umreti sam, mogu lako da se pretvorim u one ogorcene matorce koji samo cekaju nekog da ga ubedace sa svojim pesimizmom. Sto se pre pomirimo sa time da je starost tuzna (da ne kazem bas: ruzna) i da cemo je docekati sami, to cemo je lakse i lepse docekati, kao nesto sto se naprosto ne moze izbeci. Ako slucajno usput sretnemo nekog pa se zaljubimo, i sa njim podelimo taj teret starosti, tim bolje. Ako ne, sta da se radi?

Jos nesto: ako je menjanje navika jedina prepreka, onda :nazdravlje: :spank:
:up:
Korisnikov avatar
By u_prolazu
Originally posted by Vlada T

Da, postoje i primeri srecne gej starosti. To je samo pitanje promene prioriteta u zivotu.

Jos bih samo dodao da treba cuvati prijatelje. Oni ce mozda biti nas jedini oslonac u starosti.
Ovo je lepo receno, a moze se odnositi i na heterosekusalce. Niko ne voli starost. Svima je teska. Hetero imaju decu, ali i ta deca imaju svoje obaveze i probleme, tako da je samoca neminovna. Sve dok imas partnera je i OK, ako nista razmenis misli, prokomentarises nesto sto si procitao, cuo, a kad neko od partnera ode u "vecna lovista" samoca je neminovna i zaista tada su jedini oslonac prijatelji.
Korisnikov avatar
By spliff
sretja je biti u monogamnoj vezi/braku?

:wtf:
Korisnikov avatar
By Mars
Nekima jeste sreća biti u monogamnoj vezi/braku, da. Prava sreća, ne foliranje sreće.
Korisnikov avatar
By spliff
sam sam se rodio, sam tju i umreti :snob:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by u_prolazu

... Hetero imaju decu, ali i ta deca imaju svoje obaveze i probleme, tako da je samoca neminovna. ...
I neki gayevi imaju decu takodje :) Procentualno manje nego heteroseksualci naravno, ali opet ja znam prilicno primera, nije ni tako retko. I to bi meni bilo logicnije da znam vise lezbejki ali znam mnogo vise gayeva koji imaju decu (mozda slucajan uzorak).

Inace mislim da upravo deca jesu vazan faktor koji usmeri zivot, jeste da posle odu ali tesko je uskociti u sistem i imati jedan zivot, pa posle nekad opet iskociti itd.

Ja sam prilicno fascinirana jednim Lonijevim prijateljem, koji bi me ubio da ga uzimam za primer srecne gay starosti posto ima sezdeset godina, ali dobro kroz jedno dvadeset i vise godina verujem da ce on biti primer :D Ne verujem da cu ja sa sezdeset godina ziveti tako, mada Loni kaze da sam muskarac i gay tako bi me zamisljao, ali to spada u ono sbkbb... Uglavnom taj prijatelj je skroz van uobicajenih klisea, u nekom je neobaveznom odnosu sa jednim muskarcem od 26 god i oni tako putuju po svetu. Recimo idu svud po Evropi, pa tri dana u jednom gradu, pa tri dana u drugom pa dva u trecem a cetiri u cetvrtom... Loni i ja samo izbecili oci kad smo culi njihov plan putovanja, mi sad ne bismo imali energiju za taj put a kamoli tada... Ali nije da je taj covek nezreo i da zivi u mladosti, naprotiv ima uspesnu karijeru i zrelost, mada ima mladalacku energiju i onako zraci. Ali nikakvi uobicajeni obrasci o ponasanju u ovom/onom dobu, sreci uz stabilnost, decu itd do njega nisu doprli. Prosto je u nekom drugom filmu i deluje zadovoljno...
Korisnikov avatar
By u_prolazu
Dina, zivot i jeste stanje duha, a ne broja godina. Za takav zivot, kao sto zive prijatelji tvog prijatelja, treba imati i poprilicno para. Cinjenica je da putovanja podmladjuju, ali...avaj za ugodan zivot treba imati i uslova.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by u_prolazu

Dina, zivot i jeste stanje duha, a ne broja godina. Za takav zivot, kao sto zive prijatelji tvog prijatelja, treba imati i poprilicno para. Cinjenica je da putovanja podmladjuju, ali...avaj za ugodan zivot treba imati i uslova.
Jeste, zato sam napomenula da ima i uspesnu karijeru, to mu omogucava putovanja...

Loni mi ne spada u prijatelje nego porodicu, no naravno nebitno za ovu pricu ;)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne znam ni jedan par koji je preko 5godina zajedno, a ne da su u starosti i dalje u vezi.. :ninja:
Korisnikov avatar
By Blentavo_iz_nehata
Najveci strah mi je da se probudim , shvatim da imam 60 i zivim sama...

jedino me to u zivotu plasi...
Korisnikov avatar
By gorilica
Kada pomislim na starost, kazem:
Ziveli gerontofilichari! :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Uvek postoji izlaz - samoubistvo :smeh:
Korisnikov avatar
By u_prolazu
Sreca je relativna stvar. Mada je stvarno najveca sreca ne biti sam. Samoca ubija. Zato i jesu prijatelji vazni, jer bilo kakva da nam je seksualna orjentacija mozemo da ostanemo bez partnera.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!