Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
okej je
nismo nikad pricali o tome
jer sam ja poceo posle dosta vremana da jurim i momke i seke
a on je evidentno ostao strejt
al smo cesto spavali zajedno u istom krevetu
i isli na kampovanje etc

jednostavno bio je strejt i nije mu bila frka da bude blizak
a meni bese nemoralno da ga drpam samo jer se ne bi bunio
mada mi je bio jako lep

te zbog toga nisamo se mnogo glupirali posle recimo 12 g
a pre toga je bio svacega mada je to vise klinacka radoznalost neg nesto drugo

elem otisao pre nego sto sam uspeo mnogo stvari da mu kazem ili da ga pitam
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2340003#p2340003]Popeye napisao:[/url]

Slika
:shok:

Ovaj mali je isti moj brat i isto sam ga ovako u(ne)ređivala!

Inače, ja sam sve, onako, po spisku:

i igrala fudbal i tukla dečake (iako niđe mršavijeg đeteta od mene unaokolo) i bila fascinirana tetama ofarbanim u plavo i vucarala svud sa sobom neku plastičnu pušku i bila mlada partizanka i princ i vitez i nindža-kornjača i jednom na ulici na sav glas rekla da sam lezbejka i svima bilo neprijatno

Doduše, negde oko 4. godine sam jednom glavonji iz kraja napisala ljubavno pismo. Ne sećam se šta je u njemu pisalo. Mama se izgleda seća, ali neće da mi kaže. Mora da je bilo nešto bezobrazno. :kesa:
Korisnikov avatar
By blenta
elem nije mi bila namera da sjebem atmosferu
te da se vratimo na kurs

kad sam imao 4 god ziveli smo u sloveniji
a moja vaspitacica je zvala kevu jer ja imam bandu

keva je bila u fazonu on ima 4, zvekni ga

bili smo na ratnoj nozi
jer kad je uhvatila mene i jos jednog decka kako jedan drugom pokazujemo pise
povukla nas je za usi i stavila u cosak

problem je po meni bio jer nas je stavila u razlicite coskove
bah
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Radio sam sve što se od princezice i očekuje. Najbolji među drugaricama, sin kog svaka majka za ćeru želi i pametnica nejake građe uvek nasmejanog prenežnog lica. Ma, kad se nasmeje - kao devojčica!!! I sve sam radio kao devojčica.. i nekako je svima bilo slatko. A meni je, na isti taj način, nekako pristajalo...

Pomagao mami oko kolača, prao, peglao, voleo da čitam bajke i zamišljam mog princa i pišem ukrasna slova šarenim olovkama, stalno vapio za dugom kosom i tim prokleto lepim roze karminom na mojim usnama....

+ redovno, propisno i normalno izdrkavao bratu svaku drugu noć od svoje osme godine, isprva naravno ne rukom.. što mi je u početku bilo nerazumljivo al zabavno, a mnogo kasnije sam skapirao zašto me pichi adrenalin...

sve standardno, što se od princezice i očekuje :alexis:
Korisnikov avatar
By antibiotic
gotovo neverovatno kako smo skoro svi od ranog detinjstva programirani da se slicno ponasamo :)
gay put nije isti za svakog, ali onima kojima je isti onda je zadivljujuce identican. sta li su nam to davali da jedemo, pitam se? :D

cini se da oni koji su tako rano manifestovali interesovanja karakteristicna za suprotni pol, a imali su dovoljno slobode da to ispoljavaju, kasnije su imali manje poteskoca da se sebi outuju kao gay.

sentiment mi je bio identican kao kod popaja. kroz deciju igru se definitivno izgradjuje gay identitet, posebno kada ti niko ne namece stroge gender normative, vec ih sam biras za sebe. na taj nacin se, takodje, razvijaju opsti liberalni pogledi na svet i razmazena netrpeljivost prema svemu sto nam ogranicava slobodu ponasanja.

vidim da je kod lezbejki gay put bio tako slican, a tako drugaciji :lol:
u detinjstvu smo bili dovoljno razliciti da bi bili ili odlican match ili apsolutno bez kontakta.
Što se tiče igara bila sam multipli dete, širokih interesovanja, neograničena igrama karakterističnim za jedan rod. Ako poredim sebe sa drugom decom upadljiva razlika je bila moja premaštovitost. Više sam bila u imaginarnom svetu nego u stvarnom.

Ako bih nešto uzela za pokazatelj moje buduće homoseksualnosti to bi bila intenzivna afektivnost usmerena na devojčice.
Prvi put sam se zaljubila sa šest godina u rođaku koja je živela u drugom gradu, udaljenom nekoliko stotina kilometara. Viđale smo se povremeno. To je bila toliko intenzivna zaljubljenost, sa svim onim dobrim i lošim što odrasle zaljubljenosti nose. Znam da sam bila fanatično ljubomorna na njenu najbolju drugaricu i da sam tada prvi put obolela od depresije, jer me je tolika ljubav gušila. I sećam se da smo jednom zajedno ležale u krevetu i da smo se pipkale, da proverimo da li imamo isto između nogu.
Od tada je postao običaj da imam neku 'drugaricu' koju obožavam sa potisnutim erotizmom.
U pubertetu sam se stalno igrala žmurke, ali tako da se zajedno sakrijem sa nekom drugaricom koja mi se dopada i da se u tišini i uz bojazan da nas tragač ne nađe pribijemo jedna uz drugu.
Korisnikov avatar
By Misfit
Ja sam se u tom najranijem uzrastu uglavnom sa babama družio, najviše jer sam bio fasciniran njihovim multicoloured frizurama, a iz nekog neobjašnjivog razloga sam voleo miris starosti i lekova - što je verovatno bio rani pokazatelj lifelong prokliviteta ka drogama. Enivej, bio sam hit u parku kada bih krenuo u svoj standardni cruising od klupe do klupe. Najviše pamtim jednu Crnogorku koja je živela vrata do nas, imala zelenkastu kosu i redovno me nutkala bombonama. Zvao sam je Majkanica i više pričao sa njom nego sa rođenim ukućanima.
Mislim da moji roditelji baš i nisu u tim trenucima pomislili da sam gej, ali mi je majka non-stop govorila i danas mi govori: "Ti k'o da si muško!" :D

Lutke sam izbegavala, često bacala iza kreveta da mi ne smetaju. Igrala sam se rata, fudbal, košarku i stalno se pentrala na drveće. Skoro ni jedan dan nije mogao da prođe, a da se ne potučem sa nekim dečakom, a što se odeće tiče... Do male mature nisu mogli da me nateraju da obučem suknju ili haljinu. Sad se trudim da kombinujem sve što imam u ormaru... :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
varao sam "zenu" iz vrtica (ona se na silu udala za mene, samo je jednog dana rekla mojoj kevi da sam joj muz iako nisam hteo) sa drugom. sa njom sam se iza troseda redovno smarao dok sa njim sam... svasta nesto :lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ja sam volela Barbi lutke i tukla se sa decacima
volela sam da igram lastis i da vozim automobilcic
volela sam i haljinice, ali i flipere

kad su mi porasle sise, jako sam se iznervirala

uglavnom mi se svidjali i decaci i devojcice, samo decaci nesto vise i cesce
By macedonianlesbian
U 3ti razred sam se malo zaljubila u moja najbolja drugarica al to nisam svatila ozbilno..

A i kad moji roditelji su mi kupovali lutke sam se lutila jer sam zelela automobile. I pamtim da sam prvi automobil dobila za 10ti rodjendan, bio je na baterije i dalinska i sam ga puno voljela po cjeli dan sam igrala sa tim.

I da, kad zam bila prvi razred sam molila da me puste na karate (prekinula sam da idem , ali mislim da je i to neki znak)
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2340190#p2340190]Heavy Metal Lover napisao:[/url]
jedini decak na casovima ritmike
I ja. :lol: S obzirom na to koliko je moja keva danas homofobična, iznenađuje koliko me je tada puštala da radim šta hoću. Mislim da je verovala da je to faza koju treba da prevaziđem, pa je bolje da prođem kroz to, nego da mi zabranjuje, jer će mi onda biti još interesantnije ili šta već.

Inače, čitao sam jednom neki članak, koji sad nikako ne mogu da nađem, koji navodi šest oblika ponašanja u detinjstvu koji su dobri prediktori homoseksualnosti u odraslom dobu, i sećam se da sam ispoljavao svih 6. :balerina: Igranje rodno nekarakterističnim igračkama, preferiranje društva dece suprotnog pola, traženje uzora u odraslim osoba suprotnog pola, ne sećam se šta je još bilo... možda oblačenje rodno nekarakteristčne odeće (mada to nisam zapravo radio, samo sam hteo da radim) i sl.
u prvim razredima osnovne skole sam vec bio drugaciji.Drustvo sam uvek imao musko ali sam sestrama uvek bio privrzeniji vise nego braci..tako je to i sada
u osnovnoj skoli sam shvatio da gledam decake i poceo mi se svidjati drugar.I to se provlacilo tako i u srednjoj.
kao klinac uvek sam bio veseo, voleo zezanje, da igram, pevam..kad sada to povezem.... mali gej :)
Naravno da sam se igrao s barbikama, ali nema veze što sam ja sve radio kao dijete, jer čak i sve to bez obzira što sam ja radio to ne bi moglo navesti roditelje da se upitaju jel im dijete gej. Denial je toliko jak da na kraju misle da im je dijete hetero. :lol:
Korisnikov avatar
By acid drop
^ I meni je poznato.

Sada samo maštam kako imam devojku. :foreveralone: :usamljen: :smeh:
Korisnikov avatar
By boo_radley
Pih, ja nisam maštala da imam devojku nego da postižem winning goal u finalu svetskog prvenstva. Kako sam lejm. :krezavi:
^
:lol:

Ont:
Hm. Zamisljala sam kako imam devojku, ali sam ja uvek bila zensko, nisam zamisljala da sam musko. :) Imala sam situacije kada bih grlila jastuk i mislila bih kako je isto to neka devojcica koju grlim i ljubim.
Posto imam brata, a i od sire rodbine sam imala u to vreme samo bracu - igralo se rata, lopova i zandara, oslobadjanja, pravljenja raznih bunkera, vesanja po drvecu i penjanja po krovovima. Al' sam imala i trenutke kada sam sedela na podu, a ispred mene bi bile prosute puzle, gomila puzla, i slagala bih to celo popodne.. Ili citala knjigu. Skoro od kada znam za sebe ja znam i da citam..
Redovno sam bila u nekoj muskoj odeci, sta cu kada sam mladja, pa sve 'nasledjujem' od svog brata. I onda su ljudi mogli mene da vide kako na stadionu jurim za necim, a na majici je veliki lik Barta Simpsona i sl.
Znam da od malena nisam volela da nosim haljine/suknjice. Mada se to sada sa godinama menja. :)
Korisnikov avatar
By Rakunica
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2376599#p2376599]sour_cherry napisao:[/url]Pih, ja nisam maštala da imam devojku nego da postižem winning goal u finalu svetskog prvenstva. Kako sam lejm. :krezavi:
Hah! Ja sam zamišljala kako branim presudan gol! :njanja:

A šta ćeš kad si dete, pa nemaš pojma, sve kontala da samo male batice drže devojčice za ruku :sigh:

O poljupcima da ne pričam :smeh:

Nije ni važno kad sam bila pravi mali đentlmen :wundy:
Korisnikov avatar
By boo_radley
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2376617#p2376617]Rakunica napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2376599#p2376599]sour_cherry napisao:[/url]Pih, ja nisam maštala da imam devojku nego da postižem winning goal u finalu svetskog prvenstva. Kako sam lejm. :krezavi:
Hah! Ja sam zamišljala kako branim presudan gol! :njanja:
Pa ti si još gora od mene. :P
Golmani nikad nisu bili kul, sem Higuite ofkors. :lol:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
lutkice, lastiz, kolaci, par puta uhvacen u sminkanju i stiklama - ali sam isto tako imao i neko ljubljenje u polne organe sa djevojcicom iz komsiluka kad mi je bilo 8, i saznalo se. Tako da kontam da su bili zbunjeni, ali su se nadali :)
Korisnikov avatar
By boo_radley
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2376657#p2376657]Waldorf napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2376650#p2376650]sour_cherry napisao:[/url]
Golmani nikad nisu bili kul, sem Higuite ofkors. :lol:
:shamar:
David Seaman!
Rakunica napisao:^ :up:

+ Oliver Kahn :D

Jbg, uvek sam bila za underdog-a, a golmani su definitivno to u fudbalu :mini:
Ma kakav Kahn, možda je bio sjajan golman ali kul nikako.

Seaman može da prođe pre svega zbog mustaća, a i ima onu neku titulu MBE ili kako se već zove.

But still, ne može Higuiti niko da prismrdi. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!