Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by arwen_evenstar
e sad idealno bi to sve bilo uraditi sa zenom
ali kako u Srbiji![]()
Originally posted by arwen_evenstarNikako! Ako cemo tako rezonovati, onda je i svako radjanje deteta sebican cin jer svako rodi dete nadajuci se da ce jednog dana imati neku satisfakciju bilo kroz ostvarenje licnih neostvarenih ambicija kroz dete ili tako sto ce imati nekoga da ga brine o njemu kad ostari. Koliko puta treba da se ponovi da je detetu samo potrebna paznja i ljubav i neko ko mu to moze pruziti, sve ostalo su predrasude.
Da li mislite da je model porodice koji da iz starta i svesno lishava deteta jednog od roditelja sebichan?
Originally posted by arwen_evenstarOvo sam ja cak ucila iz bioetike, bas kao sto si ti rekla. Postoji razlika da li je nesto doslo sticajem okolnosti ili svesno, planirano, to nisu iste okolnosti cak i kad je situacija ista.
...
ja znam da deca mogu odrasti i bez oba roditelja, a ne samo jednog, ali to moze biti splet nezeljenih okolnsti. ovde se govori o slucaju kada biste vi svesno lisili deteta oceve/ majcinske figure.
takodje znam da ovo nije avganistan i nisam to pisala zbog toga sto mene brinu reakcije okoline vec reakcije i formiranje licnosti deteta koje ce odrasti u okruzenju koje sam mu ja odabrala i zbog cega ce me mozda upravo ono osuditi. mozda ce to dete zeleti model porodice kakav imaju sva ostala deca, zapravo sigurno ce patiti za tim
Originally posted by arwen_evenstarNece. Ukoliko ga pravilno vaspitas i pruzis mu sve sto je u tvojoj mogucnosti da mu ucinis detinstvo lepim, mislim da nece imati pravo da ti ista zameri. Ukoliko to nekad u zivotu ucini to bi vec bio njegov problem koji bi morao sam sa sobom da resi (mozda je dete razmazeno ili sebicno itd).
mozda ce to dete zeleti model porodice kakav imaju sva ostala deca, zapravo sigurno ce patiti za tim
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!