- 28 Mar 2008, 09:00
..lakse mi ovako
...licno, ne bih nikad dopustila da udjem u trudnocu a da nisam sigurna da je to to sto zelim, pa makar to znacilo da ga nikad ne rodim...sto je veoma verovatan scenario

Originally posted by Dina..znam o tome smo ranije vec razgovarale...nisam mislila na tvoj post kada sam ovo pisala...
Ma nisam ni ja mislila ni da je tvoje, ni moje razmisljanje ispravno... i isto ne mislim da zelja za detetom cini neku osobu ovakvom ili onakvom. Ja dugo nisam zelela dete, a sad ga zelim, pa ne mislim da sam se nesto sustinski promenila kao osoba.
Originally posted by Dina...da..tu se definitivno ne slazemo....ako te dobro razumem....prema meni, zelja za detetom je presudna...ne kazem da dete koje se desilo nenadano ne moze da ima divan i sretan zivot...niti da neko ko je u tom smislu neodlucan nece mozda biti odlican roditelj...sud o tome je vrlo nezahvalan...
Jedino sto se ne slazem sa tobom je ovo oko idealne situacije, a to zato sto je vreme za radjanje dece ograniceno (a i za usvajanje, u emisiji koju sam pominjala su rekli da je jako tesko usvojiti decu nakon 40 god, znaci slicno kao i prirodna granica). Tako da znam vise zena koje su cekajuci tu idealnu situaciju dosle u situaciju da zele ali vise ne mogu da imaju dete (ili su jako male sanse).
...licno, ne bih nikad dopustila da udjem u trudnocu a da nisam sigurna da je to to sto zelim, pa makar to znacilo da ga nikad ne rodim...sto je veoma verovatan scenario