Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dirrty19g
Xm... moja tetka ima troje dece.

Tretje je rodila pre 4 godine doduse, ali i tada su se takodje dobijali neki novci za to...
Ali koliko sam upucen to je neka besmislena suma bila, oko 90 000 din.
Sta sa tim covek danas moze da uradi?!

Pa da je sada i duplo vishe od toga...
Dete dok napuni 1 godinu svog zivota, pola tih para ce spiskati samo na pelene!
Ne znam koliki je ukupno sada novac ali dobija se mesecno, mislim negde oko 5000 svakog meseca. I majka ima dve godine porodiljskog odsustva. Izdelili su sume na mesecne jer su roditelji imali obicaj da odmah potrose celu sumu pa da posle opet nemaju :doh: To mi je pricala jedna poznanica koja isto ima trece dete. Ono sto meni nije jasno je zasto neko radja dete pa ocekuje da ce mu ga neko drugi izdrzavati. Pa ko ga je terao da radja trece dete (a i prvo, drugo) ukoliko nema uslove za to? A ako hoce da ima decu a bez dovoljno sredstava opet je to njegova/njena odluka...
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Dina
Ono sto meni nije jasno je zasto neko radja dete pa ocekuje da ce mu ga neko drugi izdrzavati.
da... stvarno stupidno.. ocekivati od drzave da ti pomogne u bilo cemu. mislim, drzava nije zbog toga ustanovljena, nego samo ti treba da joj trpas i dajes

ja pitam: a ZBOG CEGA onda drzava uopste postoji?! :oklagija: :anarhija:

:uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma sa 5000 mesecno ne mozes ni dupe da obrises u danasnje vreme.

Potpuno smesno i debilno.

A najgore je sto ce to jadno dete najvise ispastati.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by anche
Originally posted by Dina
Ono sto meni nije jasno je zasto neko radja dete pa ocekuje da ce mu ga neko drugi izdrzavati.
da... stvarno stupidno.. ocekivati od drzave da ti pomogne u bilo cemu. mislim, drzava nije zbog toga ustanovljena, nego samo ti treba da joj trpas i dajes

ja pitam: a ZBOG CEGA onda drzava uopste postoji?! :oklagija: :anarhija:

:uljenavatru:
Ja ne kazem da drzava ne treba da daje pomoc u raznim situacijama. Ali mi nisu jasni ljudi koji se vec prilikom radjanja dece oslanjaju bilo na drzavu, bilo pretpostavimo na sopstvene roditelje ili valjda i ne razmisljaju mnogo. Radjaju trece dete a jasno im je da finansijski nemaju dovoljno ni za prvo dvoje, da im brak lose stoji, da ce morati da rade po ceo dan pa im svima nece moci pruziti ni dovoljno paznje, ni brige, nezadovoljni oni, nezadovoljna deca (ovo sve vazi za poznanicu koju sam spominjala).
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by Kiwi
... navratio sam kod moje mame na posao, onako u prolazu ... Njena kancelarija je velika, a prozori joj ne rade (već godinama), pa zato drži otvorena vrata između svoje kancelarije i susedne ... U toj drugoj sedi njena koleginica sa ćerkom, zetom i njihove dve bebe ... i pričaju ovako ...
Uglavnom je iskomentarisano sve što se moglo reći o ovoj temi, a meni je zapalo za oko ovo boldovano.

Kakav je to posao (!?) i kancelarija, kad u nju navraća čitava porodica zaposlene (ćerka, zet i 2 bebe) i onda uz kaficu sabajle divane o privatnim stvarima...

Jel to stvarno posao ili debatni klub? Državna ili privatna firma :wtf: ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!