Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

By RACABG
meni moji nisu pravili probleme kada sam im rekao da sam gay nisu previshe pitali, ni jednom recenicom mi nisu prebacili nista uvek su u fazonu tvoj zivot tvoja stvar koristi kondom postoji hiv .
sad sve ovo je ocekivano od njih ..ali kada se burazer razvodio i krenuo da im kuka kako mu je loshe tesko i jos trista gluposti kaze cale njemu "pa nadji i ti decka kao tvoj brat pa ce ti biti mnogo bolje"
Korisnikov avatar
By Mars
Боже, правде!

Рациног ћалета за министра за односе са стр8 популацијом у будућој геј влади Краљевине Србије!

:pirat:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ono standardno za psihijatra neću ni spominjati, to mu dođe kao najnormalnija reakcija.
Meni je moja majka jedno jutro nakon autanja, za vrijeme kave, dok ja pošteno još nisam ni oči otvorio rekal
Tomislave, na guzu se samo kaki.

moj odgovor je bio

Bila bi iznenađena.
Nikad više nije ništa rekla.
Mada, ne bih je baš mogao prozvat teškim homofobom, mislim samo da je bila šokirana time da sam gay.
Malo ju je držalo pa pustilo.
Otac je mišljenja da je to danas moderno i nije nikad ništa rekao :D
Korisnikov avatar
By Mars
... а Стрипијевог тату за амбасадора у Београду!
Korisnikov avatar
By Stripi
Ih, jebo ga ti.
Bolje da ga postavimo za ambasadora u Berlinu :yes:
Tamo je zabavniej a do Beograda ionako možemo čas posla da skoknemo :yes:
Korisnikov avatar
By Mars
Београд, Берлин... Томато, томето... :B
Korisnikov avatar
By Hys.
galatejin post me je bas dirnuo :)
mnogi su me rastuzili, stripijev nasmejao :)
sto se tice mene, okej su reagovali sasvim:)
Korisnikov avatar
By Tot
"Dok kod mene živiš, nećeš dovoditi pedere" :uplasen: (moram reći da se taj roditelj kasnije uveliko popravio da bi mi čak dozvolio da dovodim pedere ali ja u to vreme nisam našao adekvatnog :gotika: )
Korisnikov avatar
By .L O S T
Kad bih znala da si peder stavila bih ti otrov u supu:grom: :grom: :grom:
Korisnikov avatar
By novy
Originally posted by Mystica_lady
Gospode Boze ima li te?...
Ovo me razvalilo od smeha!

Kapiram da vas ima nekoliko koji ste zaista srecni. Ja ne mogu ni da zamislim kakva bi reakcija bila...
Korisnikov avatar
By nesha84
ajoj nacitah se svega....

Vracam se sa posla, keva sedi sa namrgodjenom facom,ulazim u svoju sobu ona zamnom i kaze priznaj da si peder....(mrak pred ocima) ..bla,bla (posto sam negirao) kaze imam dokaz- moj listing mobilnog telefona a ono tamo od 400 poziva 350 deckov-koga ona zna kao naj.druga...
uzme zena okrene njegovu kevu i tako site se ispricaju:)

e onda krece 5dnevno pricanje...
mucila sam se ceo zivot, a ti da budes peder
tebe najvise volim...ali sad ne ,nista ti necu ostaviti
kako sad da koristi isto kupatilo kao i ti...
a da ti pomognem da odes u inostransrvo
sta ce komsije da kazu....
i onda jedan dan lista od 20 pitanja:
da li si imao devojku? da li spava osa njom? sta te privlaci kod devojke? koliko si puta spavao sa devojkom? ......itd,itd...

...i jos mnogo,mnogo gnusnih recenica....:cowboy:
Korisnikov avatar
By Egon
" molim te samo, nemoj da budes novinar ili peder"

" pa dobro, ne moram bash da budem novinar"

ali moja mama je Ironical Queen, a ja sam dosta nasledio od nje

prospe po tri ovakve hit izjave samo dok kuva kafu ...

stoga izjava se ne rachuna
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by nesha84

mucila sam se ceo zivot, a ti da budes peder
kako sad da koristi isto kupatilo kao i ti...

:lol: Vrh!
Korisnikov avatar
By 4ever
Ne kapiram te homofobicne keve... Sta rade pederi? Pa maze se, ljube se, imaju oralni i analni sex. Zar to isto ne rade i te zabrinute keve? Zasto brane nekom da radi stvari koje i same vole? :nerd:
By RACABG
ova mi je vrh izjava
majka od poznanika: jao boze sta sam dozivela bolje da sam kamen rodila pa bi makar svinje imale dupe o sta chesu :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
moji su skroz ok sa tim.
stavise mi cesto pricamo na tu temu i menjamo iskustva.
Samo mi je mama rekla:
"ne treba to raditi bilo gde. za to postoji mesto i vreme, iza zatvorenih vrata... to bi trebalo da bude samo tvoja i nicija stvar."

Ne mozemo ocekivati da se neko odusevljava tom vesti...
ali mislim da je ipak preterano kada neki roditelj pocinje da vredja dete i da ga omalovazava.
I sto je najgore da mu zabranjuje da zivi svoj zivot. :kosach:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Dirrty18g
moji su skroz ok sa tim.
stavise mi cesto pricamo na tu temu i menjamo iskustva.
Samo mi je mama rekla:
"ne treba to raditi bilo gde. za to postoji mesto i vreme, iza zatvorenih vrata... to bi trebalo da bude samo tvoja i nicija stvar."

Ne mozemo ocekivati da se neko odusevljava tom vesti...
ali mislim da je ipak preterano kada neki roditelj pocinje da vredja dete i da ga omalovazava.
I sto je najgore da mu zabranjuje da zivi svoj zivot. :kosach:
A možemo očekivati da ga to rastužuje? Zar i to nije sebičluk? Zar to nije odbijanje roditelja da se raduje, da i on bude srećan jer je njegovo dete zadovoljno sobom, svojim emotivnim, seksualnim životom ?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa pazi, nisam mislio u tom smislu.
Ali mislim da mnogi roditelji nisu presrecni zbog toga, kao na primer i moja mama, iz razloga zato sto se plase za svoju decu.
Svesni su da ce im biti teze da budu srecni i plase se pritom da im to nece uticati na posao i druge aspekte zivota.

Ali slazem se da treba podrzavati i biti srecan zbog srece deteta...ali ja jos nisam doziveo tu srecu, tako da ne mogu da to komentarisem
Korisnikov avatar
By yregulus
Ja bas i nemam mnogo toga licnog da podelim, ali evo nesto zaimljivo: pre jedno 12-13 godina, u Budimpesti, u tramvaju cujem neka dva muska glasa pricaju na meni nekom razumljivom jeziku - nisam omasio, dva starija Bosanca, najverovatnije izbeglice... Oslusnem, i ne mogu da verujem. Jedan rece durgom: "Ma, cu li ti? Kazu, u Saraj'vu se pojavili pederi", a drugi: "Gluho bilo, ma sta to rece? Pederi, kazes?". Onda prvi: "Ja sta, ped'ri, bolan, znas sta je to". Ja sam na sav glas vristao od smeha... Uzas! Udarilo me je ono "pojavili" :-) . Jadni starci su skontali da je to neka novina, ili nesto "uvezeno sa zapada". Jednom sam citao da dosta ljudi na Balkanu jos uvek misli da su "Amerikanci izmislili homeoseksualnost"... Neverovatno dokle doseze ljudska masta :-)

Da, jos nesto.... secam se, kad sam bio teenager, parku u Zrenjaninu, oslusnem pricu dvojice fino odevenih starijih gospodina (hodao sam necujemo iza njih). Jedan odlucio da podeli pricu sa drugim kako mu je prosle nedelje neki covek (najverovatnije prijatelj, ili komsija) otkopcao slic i zgrabio jaja. Uspeo sam da cujem da je drugi rekao: "I sta bi onda?". Prvi: "Ma sta ja znam. Nesto sam se mislio - da znam da je onaj sto ga prima, ne bi bilo problema. Mislim, sve je u redu. Ali da znam da je onaj sto voli da jebe - e, nedam mu ja moju guzu!". Ma ne, nisi peder :-)
By ~ Le Saint X ~
@yregulus...
nesto se precesto nalazis u okolini starijih muskarca!

je me demande....

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By yregulus
Renoir ;-) bas si vrag! lol!!!
Ali, znas da je istina... kad bolje razmislim, starci se nesto mnogo pale na mene, ne znam zasto... ima li neko odgovor na to? Ja sam jos uvek mlad, ali igledam mnogo mladje za svoje godine.
Mislim da sam pomalo zbunjen.... :-(
By ~ Le Saint X ~
dok te ne vidim
ne mogu izreci svoj cenjeni sud
et toq!

a ne zelim da na slepo nagadjam kako ne bih obescastio svoju besprekornu reputaciju

:zastava:
Korisnikov avatar
By yregulus
Originally posted by Renoir
dok te ne vidim
ne mogu izreci svoj cenjeni sud
et toq!

a ne zelim da na slepo nagadjam kako ne bih obescastio svoju besprekornu reputaciju

:zastava:
hmmmmm.... dopada mi se tvoj sarm :fuckbed:
Korisnikov avatar
By west end
Originally posted by RACABG
ova mi je vrh izjava
majka od poznanika: jao boze sta sam dozivela bolje da sam kamen rodila pa bi makar svinje imale dupe o sta chesu :)
:smeh:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by nesha84
:roflmao:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Mislim da je poslednje bilo da odnos dve devojke nije eticki ni estetski korektan. Pritom zena vise ne moze da me gleda u oci dok prica o tome.
Korisnikov avatar
By Allkey
Zašto najsebičnije? Ne moraju biti sebične da bi bile interesantne... :P

Npr. moj ćale koji se na poslu stalno druži sa ženama sa sprata, i koji se razveo dvaput komentariše kako je biti gej danas moderno. :P Ja sam samo blago pocrveneo na tu njegovu izjavu. :P

Keva nikad nije ni pomenula homosexualnost niti bilo šta vezano za istu... Tabbo totalni.
Korisnikov avatar
By ANSEJ_88
Moja mama je procitala moj dnevnik i sela na krevet na kome sam spavao.. Pocela je da me mazi po kosi i onda me je sa osmehom na licu probudila recima:
"Zeleni caj ti je skuvan..Samo ne znam da li da ti ga ovog jutra posluzim sa cijanidom ili bez njega?"
ja"Zasto bi mi sipala otrov u caj???"
"Pa ti si sodomist covece"
ja"Ja sam gay"
"To je naziv koji za to koriste kukavice i pokondirene tikve,ti si sodomist"
onda svadja uz vristanje i plakanje,pa orezivanje ruza dok ja perem sudove(nikad pre to nisam uradio)
onda je ponovo usla u kuhinju u kojoj sam bio i rekla "Necu da vidim ni jednog tvog deckia ovde u kuci nikad..Bas me briga sta radis sa svojim emocijama ,ali ja jednog dana hocu unuce.Kraj price." i napustila je sobu. Sada smo u toj fazi da kada prokomentarisem nekog muskarca kao bas lepog ili zgodnog ona kaze:"Bas je nikakav." Tata o svemu nema pojma i misli da se kresem sa najboljom drugaricom jer nas je par puta zatekao samo u vesu u krevetu kako spavamo i pokrio nas,a jednom ju je uhvatio bez grudnjaka samo u gacama pored frizedara dok je pila mleko.. i to je ispricao mojoj mami ,koja me je zamolila da zamolim drugaricu da bude pristojnija dok se nalazi u nasoj kuci. :ples:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Prva rechenica je bila 'Odvratan si,bolestan si' kroz plach
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!