- 19 Mar 2006, 01:13
Moja JEDINA losa navika (sto se tice uzimanja necega!) je moje umereno pusenje obicnih cigareta (jedno 5-6-7 samih cigareta na dan! brojim ih!). Dakle, NE kutija cigareta, vec samih obicnih cigareta! I odlucan sam da to PREKINEM pre nego sto dobijem rak pluca, mada pravi pusaci cigareta (oni koji puse i preko cele kutije dnevno!) za mene smatraju da pusim premalo i da se ne trebam bojati dobivanja raka pluca!
Zelim da u tebi vidim ZELJU da prekines sa narkomanijom, pa da lepo i dostojanstveno zivis u bilo kojoj seksualnoj orijentaciji (pretpostavljam da si heteroseksualna!). Zivot je tezak i bez narkomanije, a SA narkomanijom zivot je TEZI, puno TEZI! Ne trebaju ti droge, shvati to, molim te!
Hvala na podrsci mojim postovima, i ja sam tebe bolje upoznao i ZELEO BIH SVIM SRCEM da ne ranjavas jednu tako finu i dusevnu osobu kao sto si ti tvojom narkomanijom!
U nadi da vidis moje najiskrenije i najbolje namere prema tebi, kao prema rodjenoj sestri, voli te Vel boy!:friends:
Originally posted by katarinadimediciDraga katarinadimedici, iskreno vidim da si jedna jako, jako fina i lepa osoba sa ogromnim srcem i inteligencijom! Bas zbog toga sto te VOLIM i zelim ti sve najbolje, zao mi je kada cujem da si narkomanka ili da ti je dete narkoman, jer ti zelim ISKRENU POMOC, NE OSUDE NI DISKRIMINACIJE! Molim te shvati da ovo sto pisem nije da te osudjujem zbog narkomanije, ali zelim ti da shvatis da je narkomanija STETNA PO TEBE JER MALO-POMALO UNISTAVA JEDNU TAKO FINU OSOBU KAO STO SI TI! Smatram da bi i ti zelela da zivis BEZ narkomanije jer je narkomanija medicinsko-naucno dokazana kao STETNA u mnogim, mnogim stvarima po bilo koje ljudsko bice (bilo da je ono hetero, homo ili bi!).
Mogu se potpisati ispod svake Vel boyeve re?enice! Ovakve rasprave potvrðuju moje stanovište da se protiv nekih opšteprihva?enih zaostalih stavova borimo na istim stranama, tj. da je diskriminacija podjednaka za sve, želeli mi to ili ne. Meni kao narkomanki bi trebalo zakonom zabraniti da imam decu i da stvaram nove društvene probleme, jer je logi?no da moje dete bude narkoman,a isto važi i za pedere!? Svi narkomani su prljavi, bolesni, ubili bi za gram droge, a svi pederi žive za to kako da prevare mlade golobrade mladi?e, da ih "navuku na bombone", odvedu u neki od javnih toaleta i siluju?! To su asocijacije primitivaca! Kako da dokažem da je moje dete po?elo da se drogira jer su je DRUGOVI navukli na to, jer je bila prepuna kompleksa i želela da se na pogrešan na?in potvrdi u društvu vršnjaka?! Kako bi neki homesexualac dokazao da je i njegovo dete postalo to isto samo zato što se tako i ose?alo, što je to bio njegov izbor, a ne zbog identifikacije sa roditeljem? Ve?ina narkomana nema roditelje koji se drogiraju, kao što i ve?ina homosexualaca ima heteroseksualne roditelje jer se druga?ije ne bi ni rodili, zar ne?
Imati dete, a ne biti u stanju za?eti ga prirodnim putem trebala bi biti PRIRODNA stvar, jer bi se time smanjila patnja napuštene dece bez roditelja! Zašto bi ta deca u?estvovala u borbi roditelja za sexualnost? Onaj ko želi dete, želi roditeljstvo, sigurno ne pripada onoj slici koju sam gore navela. Taj koji želi dete, pokazuje da je sazreo dovoljno u svojoj vezi sa drugom osobom, bez obzira kojeg je pola i sexualne orijentacije i da je imati dete koje ?e ZAJEDNI?KI podizati i vaspitavati jedna PRIRODNA potreba!
Svejedno, ja razumem šta ti želiš re?i, ali RELIGIJA je nešto što su pisali ljudi, stvarali je primereno vremenu u kojem su živeli! Vear je nešto drugo, sasvim individualno! Religija o kojoj ti govoriš priznaje samo ljubav prema Bogu i sex u cilju produženja vrste, strano joj je sve što li?i na ose?anja koja su postojala onda kao i sada.
Moja JEDINA losa navika (sto se tice uzimanja necega!) je moje umereno pusenje obicnih cigareta (jedno 5-6-7 samih cigareta na dan! brojim ih!). Dakle, NE kutija cigareta, vec samih obicnih cigareta! I odlucan sam da to PREKINEM pre nego sto dobijem rak pluca, mada pravi pusaci cigareta (oni koji puse i preko cele kutije dnevno!) za mene smatraju da pusim premalo i da se ne trebam bojati dobivanja raka pluca!
Zelim da u tebi vidim ZELJU da prekines sa narkomanijom, pa da lepo i dostojanstveno zivis u bilo kojoj seksualnoj orijentaciji (pretpostavljam da si heteroseksualna!). Zivot je tezak i bez narkomanije, a SA narkomanijom zivot je TEZI, puno TEZI! Ne trebaju ti droge, shvati to, molim te!
Hvala na podrsci mojim postovima, i ja sam tebe bolje upoznao i ZELEO BIH SVIM SRCEM da ne ranjavas jednu tako finu i dusevnu osobu kao sto si ti tvojom narkomanijom!
U nadi da vidis moje najiskrenije i najbolje namere prema tebi, kao prema rodjenoj sestri, voli te Vel boy!:friends: