[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471733#p2471733]friendly2 napisao:[/url]I ne znam odakle pravo da nekog prozivate sto ne izlazi iz ormara, ne bi ni oni koji zagovaraju to izlazili da im na celu ne pise ko su, UBEDJENA SAM.
Znaš, nismo svi autohomofobični.
Ja, kao osoba koju privlače i muška i ženska bića, bih vrlo dobro mogla da glumim da sam strejt, imajući u vidu da sam u vezi skoro tri godine sa jednim dečkom i da svi koji nas poznaju znaju da smo par.
No, ja svoju seksualnost ne krijem, i otvoreno pričam o tome da sam sa devojkama nekad bivala, o tome da me generalno devojke više privlače, otvoreno ću reći da je neka devojka simpatična i šta već. Otvoreno ću se pobuniti protiv homofobije (mada to nije ni pokazatelj neheteroseksualnosti), transfobije, bifobije, i svih sličnih sranja. Tako da, pliz ne lupetaj.
A moj dečko, koji je potpuno strejt, mi ne veruje kakvi sve autohomofobični slučajevi postoje. Nije mu jasno kako neko može prema sebi da bude takav. Rekao bi ti sve isto što sam i ja, a i još neki ovde.
On će otvoreno opovrgnuti priče o tome da deci trebaju "mama i tata" a ne "dve mame" i takve gluposti - a njemu ni iz džepa, ni u džep. Tako da, ovo što smo ti pisali zaista nema veze sa time da li se na nama vidi da smo pederi, lezbejke, L, ili šta već.
Pokušaj da izađeš izvan ormara. Ja nisam nikad u njemu ni bila, ali po onome što vidim i čujem, mnogo je ružno unutra.
Napolju je sloboda. Ponekad opasna, ali slatka, divna sloboda.