Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

By angelbelow
Bila u braku..opet bih ali sa mojom "dragom"..naucih dosta iz prethodnog i trudim se da iste greske ne ponovim.. samo da nam okolnosti to dozvole...
Korisnikov avatar
By gossip
moguce da samvec odg na ovu temu xD

bih naravno xD

cak mi i u natalnoj karti stoji gej brak u 33oj xD pa cemo da vidimo xD
Korisnikov avatar
By gnossi℮nn℮
Ne bih. Guši me i pomisao na to.
Meni se i od onog lezbejskog "moja žena" posle nekoliko sedmica veze diže kosa na glavi.
Meni brak sam po sebi nije nikakva garancija i ne tezim tome. Kad bi moj partner rekao da mu to znaci, sigurno bi zbog njega pristao. Inace ovako, bio bi zadovoljan i samim zivotom sa njim. :lezkiss:
Korisnikov avatar
By V25
Bih, vrlo rado. Ako kraj sebe imam osobu koju volim i sa kojom delim želje, ciljeve i razmišljanja, ne vidim zašto ne bih?
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
nemam pojma... ceo dosadašnji život sam sam imala averziju prema ideji braka.. međutim :D na nekoj svadbi u skorije vreme uhvatim sebe kako maštam o svom lezbejskom venčanju..vreme će pokazati da li je to bio samo prolazni hormonalni disbalans :D
By Spirit of the sea
Mozda da, mozda ne.
Ne verujem u instituaciju braka, niti to smatram bilo kakvom sigurnoscu i dokazom pripadnosti, ali opet postoje i objektivni razlozi zasto bih pristala na zajednicu tipa socijalnog, zdravstvenog, beneficija koje mozes da preneses na clanove uze porodice sto su supruznici i deca, itd itd
U svakom slucaju u zemlji Srbiji sve ovo pisi propalo, ali negde tamo mozda jednom dodje na red :)
Korisnikov avatar
By kyrgyz
Kako da ne, samo da nadjem adekvatnog djuvegiju da me ozeni... :srpska:
By Enchanted
Nije mi prioritet.Nadjem li onog pravog,par papira ne menjaju nista.
Korisnikov avatar
By gossip
kada budem imao tu opciju onda cu da razmisljam o tome
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Deder, darvinavam, prvo da nađem dečka, pa onda da se mislim o drugim stvarima. :drama:
Korisnikov avatar
By scout_finch
volela bih da imam to pravo. ne znam da li bih to pravo iskoristila, verovatno da iz prakticnih razloga.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!