Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Beogradjanka86ako je to tebi ok, zasto se pravdas? razliciti smo.
Za to ce znati svii DOBRONAMERNI ljudi, nemam potrebu da paradiram time, nemam prosto znam kakvi su ljudi kako pojedinci razmisljaju i kad vec ne mogu da shvate nek cuju nek sumnjaju mene to savrseno ne interesuje. Ja sebe ovim osudjujem na zivot sa devojkom koju volim, osudjujem na to da ostvarim potomstvo sa covekom koji zna sta sam i koji je isti kao ja rodjen takav. Ja naravno niti planiram da zivim niti brak,samo dete sa covekom koga zelim da cenim kao coveka i prijatelja a ne muza. Brak je nevazan. I moja devojka se sa tim slaze i ja nju podrzavam na isto jer obe zelimo decu, i to nije samo to je urodjen materinski instinkt bez koga se nasa vrsta ne bi nastavila, meni je zao ako je to tebi pos >samo.
Originally posted by Beogradjanka86Aham, ok..
ako je to tebi pod >samo.
Originally posted by Beogradjanka86svaki tvoj post ovde mi je malo.. scary, kao da ti gori pod nogama, kao da ćeš, ako prođe još neko vreme a ti ne rodiš, uraditi sve samo da to ostvariš no matter what.
I nazalost ja znam da su pare uvek problem i ja tom detetu kao zrela i odrasla osoba zelim da priustim normalan zivot a ne znam da li cu mocu sama. Zatim, covek sa kim bi to uradila bi znao sta sam ja, i ja znam sta je on i jako mi je bitno da niko nikoga ne laze! Nazalost opet moram da kazem, ovo je Srbija i moramo da se mi mali prolazni ljudi snadjemo kako znamo da ispunimo svoj zivot i da budemo srecni. Ja imam devojku i zelim sve sa njom. Imala sam isto tako jaku vezu i pre ove ali je pukla i znam da nikad ne mogu da kazem da je to zena sa kojom cu provesti ceo zivot, ali tome stremim i nadam se da ce umeti da ceni ono shto ja zapravo jesam. Hocu da kazem da sam shvatila koliko smo svi mi na ovom svetu usamljeni, kao shto je neko ovde napisao, i ne samo mi homoseksualci nego svi, ali ljudi tu realnost ne prihvataju jer je jako teska. To moze da shvati samo onaj koga pogodi takva nesreca. Izgubiti jako dragu osobu nemati sa njom cak ni dete... sta vam osraje tada.. uspomena i opet ulazak u neku novu neizvesnu vezu bez cilja. Ljubav jeste lepa ali je ne treba precenjivati
Originally posted by DrakcheUpravo. Generalna preporuka moze da bude jedino izjednacenost u pravima sa heteroseksualnim osobama tj da deca rastu sa mamom i tatom, mamom i mamom ili tatom i tatom.
...
Mislim da ova kombinacija ( lez + gay = dete) nije losa stvar, svako je slobodan da radi sta god hoce, ali samo kao, recimo, neki specifican slucaj, a ne kao nesto sto se generalno preporucuje homo ljudima kao idealno resenje (sa ovog foruma nedaj boze) usled krajnje ocajne situacije polozaja lgtb ljudi kod nas.
Originally posted by Null
voleo bih da imam dete/decu ali sumnjam da ću imati. ali ako ipak budem, ili ću usvojiti, ili bih sa nekom prijateljicom pravio đecu. u svakom slučaju to ne bi bila surogat majka, niti neka osoba koju ne poznajem, tu osobu bih morao da volim kao prijatelja, da nam se planovi, očekivanja, razmišljanja na tu temu poklope da ne bismo kasnije ispaštali ni mi ni deca. što se tiče života u laži, dete bi imalo 2x mamu i 2x tatu ili 3x tatu i mamu, ili četu očeva i majki. zašto je ok da dete ima 2 mame ili dva oca ili samo jedno, a nije ok da ima mamu i 2x tatu ili bilo koju od navedenih kombinacija. uostalom to nisu ni tate ni mame osim onih bioloških, već osobe koje ga vole više od sebe samih i koje ga odgajaju i vaspitavaju![]()
![]()
...
Originally posted by Null
voleo bih da imam dete/decu ali sumnjam da ću imati. ali ako ipak budem, ili ću usvojiti, ili bih sa nekom prijateljicom pravio đecu. u svakom slučaju to ne bi bila surogat majka, niti neka osoba koju ne poznajem, tu osobu bih morao da volim kao prijatelja, da nam se planovi, očekivanja, razmišljanja na tu temu poklope da ne bismo kasnije ispaštali ni mi ni deca. što se tiče života u laži, dete bi imalo 2x mamu i 2x tatu ili 3x tatu i mamu, ili četu očeva i majki. zašto je ok da dete ima 2 mame ili dva oca ili samo jedno, a nije ok da ima mamu i 2x tatu ili bilo koju od navedenih kombinacija. uostalom to nisu ni tate ni mame osim onih bioloških, već osobe koje ga vole više od sebe samih i koje ga odgajaju i vaspitavaju![]()
![]()
Originally posted by CoParentingDonori su anonimni i u Makedoniji. Tamo zena mora da potpise neku potvrdu da se sa tim slozila i da nece traziti nikad oca deteta.
...
... Protivnik sam misljenja koje je neko izneo ovde, ode lezbejka u banku spermu i gotova stvar. Sva istrazivanja su pokazala, da to ostavlja snazan psiholoski efekat na decu, da ne znaju ko im je otac. Uostalom iz tog razloga mnoge drzave su ukinule koncept anonimnih donora (SAD, Velika Britanija, Australija), mislim da anonimni donori jos jedino opstaju u Danskoj.
...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!