- 28 Jan 2010, 23:36
Zanimljiva tema. Ja jesam za usvajanje, ali ne znam kako ih odgovorila na pitanja 2,3 i 4. Morala bih da se konsultujem sa strucnjacima i parovima koji vec imaju ovakvo iskustvo. Nadala sam se da cu cuti vise konkretnih odgovora na pomenuta pitanja, ali nisam.
Originally posted by YouKnowMyName
Nadam se da necete da me razapnete zbog ovog stava koji imam, ali totalno sam protiv usvajanja dece u homoseksualne porodice. Evo i mojih razloga:
1.Vama je pruzhena prilika da se seksualono orijentishete
2.Kako ce vashe usvojeno dete odgovoriti na pitanja "Zashto ti imash dva oca [dve mame]"?
3.Kako ce reagovati na "Meni mama ne da da se druzhim s tobom jer imash dva oca [dve mame]"
4.Kako ce reagovati na etiketiranje u shkoli i kasnije u zhivotu.
5.Kako mislite da ce se postaviti ka vama kao tinejdzher kada vas bude krivio za to shto nema samopouzdanja i shto ga deca prozivaju i etiketiraju.
Samo odmah da se razumemo: Ja sam kvir i to ponosan kvirAli smatram da nije u redu praviti pakao nekom malishanu iz sebichnih razloga.
Zanimljiva tema. Ja jesam za usvajanje, ali ne znam kako ih odgovorila na pitanja 2,3 i 4. Morala bih da se konsultujem sa strucnjacima i parovima koji vec imaju ovakvo iskustvo. Nadala sam se da cu cuti vise konkretnih odgovora na pomenuta pitanja, ali nisam.