Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Da li neko od aktivista ima neku informaciju hoce li se neki od gore navedenih stvari u Srbiji uskoro legalizovati?

Ukoliko ne, da li postoji nacin da se izvrsi neki pritisak na vlast koji bi ubrzao ovaj proces.

Predlozila bih da se malo vise izvestava o lgbt, da se oformi nesto nalik na PinkNews gde bismo mogli pratiti desavanja u Srbiji vezana za lgbt.

Ima li neko mozda neke ideje, predloge kako bi se sve ovo moglo postici?
By Sixto
Koliko znam Boris koji je narodni poslanik smatra da institucija braka nije potrebna pederima uopste tako da ne smatra da je vredno boriti se za to...
Korisnikov avatar
By Galadriel
Pre bi se i ŠeŠelj založio za gay prava od Borisa.
Dobar dan Vam zelim. Ako si gej muskarac, ozbiljan, hrabar za ovako nesto, ostvaren, zelis da imas zensku osobu pored sebe za ostatak sveta, sa kojom bi bio prvenstveno prijatelj, drug, s obzirom da zivimo na brdovitom Balkanu, zelis da imas . kako glupo zvuci i otrcano (zenu) za sve ostale.... sa kojom se uvek mozes dogovarati, deliti muku, tugu, sve....mozes mi se uvek javiti, za casicu opustenog razgovora, a mozda i pocetka lepog druzenja.....Nisam ovde radi sexa, pozdrav hrabrim i ozbiljnim muskarcima! Molim Vas nemojte mi se obracati ako zaista niste za ovakvu varijantu!
:)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2815311#p2815311]paravan napisao:[/url]Dobar dan Vam zelim. Ako si gej muskarac, ozbiljan, hrabar za ovako nesto, ostvaren, zelis da imas zensku osobu pored sebe za ostatak sveta, sa kojom bi bio prvenstveno prijatelj, drug, s obzirom da zivimo na brdovitom Balkanu, zelis da imas . kako glupo zvuci i otrcano (zenu) za sve ostale.... sa kojom se uvek mozes dogovarati, deliti muku, tugu, sve....mozes mi se uvek javiti, za casicu opustenog razgovora, a mozda i pocetka lepog druzenja.....Nisam ovde radi sexa, pozdrav hrabrim i ozbiljnim muskarcima! Molim Vas nemojte mi se obracati ako zaista niste za ovakvu varijantu!
:)
O Bože. Daj si nađi neki posao. Čuvaj ovce, šta ja znam. Bit ćeš sretna, vjeruj mi. Svijet je otišao u pičku materinu od kada je postala sramota pristojno zarađivati novac. Idi, radi nešto.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!