Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Da li biste usvojili decaka ili devojcicu?

DECAKA
14
20%
DEVOJCICU
22
32%
DECAKA I DEVOJCICU
9
13%
SVEJEDNO
24
35%
Korisnikov avatar
By Calypso
U sustini mi je svejedno ali nekako preferiram decake kao klince. Ne znam zasto ali sa decacima se uvek brze skontam. Cuvala sam par klinaca a i bila na praxi u vrticu i prosto su mi genijalni :lol:

a nemam problema sa usvajanjem, ne tripujem se nesto posebno na moj genetski kod ili nesto sl. Nekako kontam da je vaspitanje najbitnije.... :adiktusha:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
volela bih da rodim jedno dete ali i da usvojim jedno.. pre svega zato sto volim decu, i sto bih volela da pruzim tom detetu ono sto je izgubilo po rodjenju, ako ne i vise od toga..

sto se tice pola, nekako bih vise volela da budu devojcice, mada bi super bilo da budu i decak i devojcica :D
Korisnikov avatar
By sleepingsun
volela bih da rodim 2 oje dece..idealno da imam decaka i dewojcicu..i da usvojim 3ece crnce iz Afrike koje bih nazvala Gabrijel:sunce:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Decu ne bih usvajala...jer ne mogu da im priustim nikakav zivot...bar ne sad (a mislim, ko bi i usvojio dete sa 18)....a kad bih usvajala...trazila bih najsladje, nebitno musko zensko :)
Korisnikov avatar
By VANGEL
Da,zasto da ne...musko decaka ili devojcicu-sve mi jedno...:pegla:
Korisnikov avatar
By Hton
definitivno devojcicu:D

mada, da sam woody allen verovato bih razmishljao o decaku :lol:
ako bih usvajao, usvojio bih dijete neovisno o njegovom spolu i rodu. nekako mislim da bi mi bilo lakše s dječakom, ali to u osnovi nije važno. nije dijete asesoar.

edit: eto nisam procitao alexanderov post, a mogao sam ga jednostavno quotati. ^^
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!