Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
:krezavi:
Naslov u '' Kuriru '' :

Zakazano prvo crkveno gej venčanje u Srbiji

:shok:

Kako '' Kurir '' saznaje iz dobro obaveštenih izvora, jedan religiozni gej par iz Srbije pronašao je sveštenika koji je, uz masnu novčanu nadoknadu, pristao da obavi istopolno venčanje u hramu i po kanonima Srpske pravoslavne crkve. Za taj morbidan čin odabrana je jedna crkva u zabačenom kraju na jugu Srbije, da bi se što je moguće više izbegla pažnja medija i očekivano negodovanje pravoslavnih vernika i drugih građana...
By Glasnik
:drama: :drama: :drama:

O jebote!

Gorilici bih hteo da čestitam na kumstvu i poručim da kumu i budućem suprugu želim sve najbolje u budućnosti! :)

Onom ko radi u Kuriru i ovo čita želeo bih da poručim da mi se svi vi kolektivno toliko gadite kao ljudskom biću da ja to rečima ne mogu da izrazim! Želim vam što skoriji nestanak s tržišta, a tebi, spodobo stalkerska, da se više nikad novinarstvom(?) ne baviš i poštediš svet tekstova još jednog idiota koji zna da koristi tastaturu. Loves, Igor.
Korisnikov avatar
By bothways
[url=http://gej-srbija.com/forum/viewtopic.php?p=2360754#p2360754]Glasnik napisao:[/url]
Onom ko radi u Kuriru i ovo čita želeo bih da poručim da mi se svi vi kolektivno toliko gadite kao ljudskom biću da ja to rečima ne mogu da izrazim! Želim vam što skoriji nestanak s tržišta, a tebi, spodobo stalkerska, da se više nikad novinarstvom(?) ne baviš i poštediš svet tekstova još jednog idiota koji zna da koristi tastaturu. Loves, Igor.
Mislim da nisi shvatio da je Deni isfabrikovao "clanak" u Kuriru, kako on to vec ume. :)

A kumu i mladencima sve najbolje.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360738#p2360738]*deni* napisao:[/url]:krezavi:
Naslov u '' Kuriru '' :

Zakazano prvo crkveno gej venčanje u Srbiji

:shok:

Kako '' Kurir '' saznaje iz dobro obaveštenih izvora, jedan religiozni gej par iz Srbije pronašao je sveštenika koji je, uz masnu novčanu nadoknadu, pristao da obavi istopolno venčanje u hramu i po kanonima Srpske pravoslavne crkve. Za taj morbidan čin odabrana je jedna crkva u zabačenom kraju na jugu Srbije, da bi se što je moguće više izbegla pažnja medija i očekivano negodovanje pravoslavnih vernika i drugih građana...
Kao posebno bizaran detalj izdvajamo chinjenicu da su supruznici za kuma odabrali mladunche gorile a sa kojim je jedan od njih bio i u emotivno-seksualnoj vezi...
Korisnikov avatar
By Lux_bl
To je tako fina vijest. Čestitam im telepatski :grouphug: , jer nemam pojma o kome je riječ XD

anyway, to mora da je neka skandinavska crkva, koja se tu našla zbog manjina... oni su skroz cool :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
A cek, ne razumem nesto, zar za "pravo" vencanje ne treba i drzava da ucestvuje ili je ovo samo crkveno vencanje? U svakom slucaju super vest :D
Korisnikov avatar
By Mars
Pa, između ostalog, zato što su oni par puta pominjali nas ovde.
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2361231#p2361231]*deni* napisao:[/url]'' Kurir '' - opet :

http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/ ... 188726.php" target="_blank

''Zaljubljeni par stoji ispred oltara. Sveštenik završava svečani obred venčanja. Kada je sve gotovo, sveštenik daje dozvolu da se tek venčani poljube. Obojica okreću glave jedan prema drugom i ljube se u usta! To bi uskoro moglo da se desi i u Srbiji, ....''

HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAHHAHAHHUAHUAHAHAHAHAHAHAAH :rotflmao:
Korisnikov avatar
By *deni*
Vidiš kako smo se nekad dobro zajebavali. Malo, malo, pa smo završili kao skandalozna vest u reviji Kurir. :giggle:
Korisnikov avatar
By Madonna
meni je urnebes kad shvatim koliko je većini strejtera i strejterki taj isečak kao uvod u horor priču :')
Korisnikov avatar
By *deni*
Svako najlakše može sam sebi da napravi pakao i horor u životu, pa tako i oni. Ko ih jebe.
By Sixto
Kako je samo svojevremeno Vela siktala sto Kurir nije spoznao intelektualne vrednosti njenog lamenta vec objavi moj post s foruma na temu nezavisnosti Kosova.

Ahhhh, those were the days... :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol:
I onda je u okviru posebnog, opširnog ekspozea objašnjavala ZAŠTO je Kurir pogrešio što nije objavio njen komentar, već tvoj. :lol:
Korisnikov avatar
By Torry
nego gde je Vel boy?

i zasto se skoro uvek postavlja pitanje izmedju druzenja bivsih? taj nacin razmisljanja nikako da iskorenimo...(doduse nismo ni iskorenili mentalitet balkanoizma pa necemo ni ovo...)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!