Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

"Kaleb: We live in a five-bedroom home. We have three beautiful children. There’s a room for Kordale. There’s a room for Kaleb and there’s a room for each individual child. The oldest child says, “Kaleb, you’re my daddy’s best, best, best best friend in the whole wide world.” I say that meaning the kids do not know that we are in a relationship. We don’t portray that image in front of the kids because we don’t want to put them in the mindset of being gay and that’s what you’re going to be because we are gay.

We want them to make their own decisions with whomever it is they choose to be with, no judgment. If our daughters decided that they want to be gay when they get older, my blessings. If they want to be straight, my blessings, and the same thing with our son. We’re not pushing them to be just like us. Truthfully, let them tell it they all have boyfriends and girlfriends. It’s so cute to hear them talk about it.
"

link

ouch
Korisnikov avatar
By Neutron
Hm. Nadam se da je šala. Kul su na oko, al' ne trpim ovakav mindset. :ves:
By Sixto
Ali cool mi je taj utopizam kod gejeva koji svuda se provlaci.

Kada se recimo prica o crkvi, Papi... niko ziv nece da cuje za bilo kakv pomak jer nije zadovoljen kriterijum koji taj neko smatra da treba da bude zadovoljen. Papa ipak ne valja jer nije raspustio crkvu... sve do toga je pisanje uz vetar i slicno...
Za pocetak, cine vise od mnogih... sto se mene tice super. Zive u istoj kuci zaboga, naravno da ce doci momenat kada ce ta deca doci do saznanja da su im ocevi u istopolnoj vezi. Ne sumnjam.
Za mene je pozitivan primer, ma koliko nesavrsen bio.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nije u tome problem. problem je sto oni razmisljaju na taj nacin da se moze postati gej ako imas gej roditelje. oni podrzavaju glavno lupetanje protiv gej roditeljstva, i ne bore se protiv njega, vec plivaju uz isti.
kapiram da je ovo vest ne zato sto je u pitanju neki pomak (za to gde se radnja desava), vec zato sto su u pitanju crnci i zato sto su slike izazvale flame u kombinaciji rasizam & homofobija

ne vidim zasto se ne moze diskutovati na temu da li su ove izjave ignorance ili uncle tom syndrome ili pak nesto trece
^ this.
očito, itekako strepe. zna se od koga. jeste da je Atlanta Atlanta ali Georgia, bible belt te rust belt ju/ih okružuju s svih strana. da bi se nekako umilili, ah kao da antigeje može išta umiliti... , napominju šta sve preduzimaju i čega se svega lišavaju da ne bi eto slučajno deca normativisala gej seksualnost. što je tužno, ali u realnosti stanja stvari shvatljivo. i za ceniti.
puno gore, ali i tipično, je što antigeji ne samo da ne cene niti hoće da uvide koliko su im zle i lažne antigejne teze o gej roditeljstvu, već udaraju sve silovitije.
da li će i kad će ovaj afroamerički gej par to da razumeju da je džaba i ne vredi se lišavati stvari kojih se ordinarni heteroseksualci nikad ne lišavaju a zbog dece (odn. svetine, u ovom konkretnom primeru), pitanje je....
By luckyone
Pisao je i Blic o ovome i stvarno me je iznenadilo koliko ljudi je pozitivno komentarisalo i podrzalo cinjenicu da gej par ima decu!
drago mi je čuti da je bilo mnogo gej-prijateljskih komentara na Blicu o ovom.
ne znam, kada sam jesenas čekirao komentare na istom tom Blicu po zabrani još jedne gej Povorke u Beogradu, nažalost preovlađivali su antigejni komentari, i to onog tipa koji krše Zakone o javnom informisanju.... da su to tada bili komentari onih koji bi invazijom, trolovanjima, spamovanjima, stihijom... da kao otmu i Blic od žutih, poznato je....
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2611383#p2611383]Vel boy napisao:[/url]kada sam jesenas čekirao komentare na istom tom Blicu po zabrani još jedne gej Povorke u Beogradu, nažalost preovlađivali su antigejni komentari

Zna,zato sam i iznenadjen.Doduse,dosta komentara je bilo u fazonu:"Bolje i to(sa lgbt),nego da zive u domu.Ovako im bar neko pruza ljubav i brine o njima",ali opet kada bi se danas-sutra raspisao npr referendum,mislim da bi ti ljudi glasali u korist lgbt zajednice,iako nisu mozda ne podrzavaju samu zajednicu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!