Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
@nsc: jednog dana ces moci i ti, samo da pozivis. :D
Korisnikov avatar
By deran
Slika

i još po neko... :srbin:

Američki glumac Nil Patrik Haris, poznat iz serije "Kako sam upoznao vašu mamu", saopštio je da će stupiti u brak sa Dejvidom Bertkom sa kojim je u vezi godinama, preneli su sajtovi koji prate šou biznis. Poruku je glumac postavio na društveni sjat Tviter, odmah pošto je u petak u američkoj saveznoj državi Njujork odobreno sklapanje brakova osobama istog pola. "Dejvid i ja samo zaprosili jedan drugoga pre više od pet godina", napisao je Haris. "Godinama nosimo vereničko prstenja, čekajući samo na datum kad ćemo moći da se venčamo". Njih dvojica su roditelji blizanaca starih osam meseci koje im je rodila surogat majka.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Message original : deran

Slika

Američki glumac Nil Patrik Haris, poznat iz serije "Kako sam upoznao vašu mamu", saopštio je da će stupiti u brak sa Dejvidom Bertkom sa kojim je u vezi godinama, preneli su sajtovi koji prate šou biznis. Poruku je glumac postavio na društveni sjat Tviter, odmah pošto je u petak u američkoj saveznoj državi Njujork odobreno sklapanje brakova osobama istog pola. "Dejvid i ja samo zaprosili jedan drugoga pre više od pet godina", napisao je Haris. "Godinama nosimo vereničko prstenja, čekajući samo na datum kad ćemo moći da se venčamo". Njih dvojica su roditelji blizanaca starih osam meseci koje im je rodila surogat majka.
:love: :sweet: :love: :sweet:

šta sam ono još zaboravio

ah da

:sweet: :love: :sweet:
By filipkum
Originally posted by deran

Slika

A Nil Patrik Haris.........obozavam ga
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ijooooow 60 godina zajedno zar je i to moguce?....za vecinu gejeva 6 meseci veze je najduze sto ce ikada imati u zivotu zbog sveopste sebicnosti i promiskuiteta...

Ovo je divna prica :sweet:
A i sudeci po tim slikama njih dvojice kad su bili mladi kad su se upoznali bili su i dobri frajeri :D
Korisnikov avatar
By luciferin91
60 godina zajedno? svaka cast. Ali je tuzno shto su toliko cekali :( Kontam da ce jednog dana biti tolika sramota shto su nam branili vencavanja.
Korisnikov avatar
By Mage
Divno... živela ljubav :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Nedavno sam ih sherovala na fejsu, slatki su skroz. ^^
By angelbelow
Divno. Pitam se koliko LGBT veze traju u Srbiji?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
pa valjda kao i svuda

zbog toga ne mogu da zauzmem nikakav specijalan stav prema ovoj vesti

i baba i deda mog druga su 60 godina u vezi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!