Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Očevi

volim ga
43
62%
mrzim ga
8
12%
umro je
11
16%
ne poznajem ga
7
10%
By Glasnik
Originally posted by Sanja Steppenwolfin
... i iako sam kravetina od 24 godina...
Ovo je totalno offtopic, ali Sanja je starija od mene 2 godine! :shok:
Jbt, devojko, ti izgledaš (barem na slikama) kao da si mnogo mlađa...
I dalje mislim da si lepa, ali u drugom time frame-u. :lol:
Korisnikov avatar
By mili86
Ne znam, bijim se da cu se rasplakati ako krenem da pisem...

Dok pokriva moja zaduzenja na raznim karticama ok je... isto vazi i za majku
Korisnikov avatar
By Heartkiller
S obzirom da je onaj tip osobe koji je fokusiran samo na posao, nisam mogao da ostvarim odnos sa njim kakav sam želeo. Generalno, on je jako dobar čovek (prava mica), koja pokazuje osećanja, ali ne na pravi način. Često se dešava da se posvađamo zbog nekih njegovih izjava i stavova, do te mere da mu kažem stvari koje NE mislim. No, poslednjih dve, tri godine, uvideo sam da se promenio. Više pričamo, svaki put kad dođe s posla poljubi me u obraz, pita kako sam, kako mi je bilo na faksu, i mogu reći da mi je jako drago zbog toga. Ne mogu reći da ga ne poštujem - poštujem ga; isto tako, ne mogu reći da ga ne volim - volim ga. Stoga, glasam za prvu opciju.
:)
Korisnikov avatar
By mikeli
*
Originally posted by Popeye

moja teorija je da je u socijalizmu nastala jedna citava generacija nesposobnih muskaraca, o kojima se zapravo brinu njihove supruge. one su pak uspjele paralelno i raditi, imati karijere, kao i roditi djecu i spasavati obitelj od svoojih tupavih muzeva, ali su zbog mentaliteta vecinom nespremne na razvod.

tako da sve to izgleda smijesno, ali tim zenama su njihovi "karakteristicni" muzevi sjebali i zagorcali zivote.
like, ovo za citava generacija nesposobnih ,,,,,, genijalno receno !!

a da kazem, moj je nazalost, na nekom (valjda) lepsem svetu od ovoga,
i da, reci cu da nikad, NIKAD, nisam imao podrsku, samo kritike i usmeravanja,
pocnem nesto da krpim, on dodje i pametuje, ja kazem, evo tebi kad znas kako, izvoli, a ja ti odem u kafanu, a on ni kur*om nemrde, ceka me to i sutra, i opet repriza ... do nemila ....
kad sam upisao Visu za trenere, reko je koji ce ti to, zanat ti je zlatan, a ja evo posle 10god neznam ni di mi je ta diploma (masin bravar) .....
mislim, steta, nema ga, a ja kritikujem, govorio sam i dok je bio na ovom svetu i pred njim, al sve to dz. vise je voleo druge od sebe i svojih, ziveo je za to da nekom trci pomogne, ja sam to zvao private Crveni krst .... jbg.
Korisnikov avatar
By sunflower5
Samo najbolje mogu da kazem o njemu. Glasala sam za prvu opciju.
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Glasao za opciju 2, mada ona je bila tacna od mog ranog detinjstva do pre par godina. Sad sam naucio da ga kuliram i time cuvam svoje mentalno zdravlje. A i nema vise toliku moc nada mnom.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Volim ga kad spava! A ni kada je budan nije toliko los, samo previse naporan! :blabla: Opcija 1. :budilnik: :giggle:
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Nije mi nesto pomagao, ali ni odmagao.
Steta sto ne ume da iskontrolise bes i pesnice.
Prva opcija.
Korisnikov avatar
By sapa09
Prva opcija, bez obzira sto mu je posao takav da ga ne vidjam cesto.

Pa me ne moze ni nervirati toliko... :D
By Sixto
Iako smo upuceni jedni na druge vec 30 godina ja tog coveka ne poznajem i kako vreme prolazi shvatam da sve manje prepoznajem u njemu onog caleta vec neku novu osobu koju da mogu da biram ne bi pozeleo ni pod razno.
By Ulix
Volim ga i poštujem ga, to kao dve veoma različite kategorije. Volim ga zato što je izuzetno inteligentan i zato što je, meni neshvatljivo, uspeo da uživa u knjigama koje ja ne podnosim (Rat i mir, Tihi Don), zato što ima dobar ukus za filmove i hranu, zato što me je naučio da volim dobru muziku, volim ga zato što je oduvek bio vrlo požrtvovan i pažljiv (i kao otac sestri i meni i kao muž), uprkos tome što na prvi pogled deluje otresito i namćorasto (osobina koja se nažalost sve više vidi kako postaje stariji). I divim se odnosu koji moja majka i on imaju i posle sto godina braka; to je stvarno retko i dragoceno.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
U poslednje vreme (već duže zapravo) nemam nikakve burne reakcije povodom mog ćaleta, ni iznerviranosti, ni tuge, ni prevelike ljubavi.

Valjda što sam jednostavno shvatio da je naprosto jedan običan čovek, sa svim vrlinama i manama i da apsolutno ne moram imati nekakav/ikakav odnos sa njim. (ona fora sa očekivanjima, emocijama i tako to)
Korisnikov avatar
By Mia123
Nista od navedenog. Moji su razvedeni otkad znam za sebe i mislim da ce taj arogantni egocentricni cinik za mene uvek biti stranac, koliko god da se on u poslednje vreme trudio da se na neki nacin zblizimo. :shrug:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
volim tatu. on je skroz uvrnut, ekscentrican i opaljen lik. isto tako nesposoban za zivot u materijalnom svetu.

obozavao me je kad sam bila mala, ali mi nije nikada zaista oprostio sto sam prosla kroz pubertet i sto sam prestala da budem devojcica. to ga je iskreno i duboko uvredilo.

sada kada sam odrasla zena, ponovo me voli. i ponosan ne ja to kako sam "ispala"
Korisnikov avatar
By constantine
moj tata je mnogo dobar covek... uvek slusa mamu. on je papucar :lol: salim se
By loreenche
Pa, longterm gledano, upropastio mi je budućnost. Ljudi bliski meni znaju kako. Ostalo je nebitno.
Korisnikov avatar
By Rakunica
Duša od čoveka!
Uvek je tu kome god da zatreba pomoć, da sasluša, da uteši i razume.
Može biti ponekad malo naporan u tipično zaštitničkoj ulozi, ali sve je to iz ljubavi :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!