Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Gej par iz Arizone objavio je da su roditelji dvanaestoro usvojene dece.

Steven i Roger Ham nisu u mogućnosti da legalno, kao par, usvoje decu niti da se venčaju, ali su omogućili da dvanaestoro dece dobije šansu da ima "večnu porodicu".

Priča je počela 2003. godine nakon što je ovaj par odlučio da želi da osnuje porodicu. Usvojili su petogodišnjeg Michael-a, koji je bio zanemaren, a nakon toga su uspeli da se izbore za usvajanje njegovih 4 braće i sestara.

U godinama koje su usledile, brinuli su o desetinama dece i na kraju usvojili još sedmoro.

Njihova porodica je konačno oformljena u martu 2009. godine kada je Steven otputovao u Washington da se sretne sa četvorogodišnjim Logan-om. Nakon što su otkrili da on ima jedanaestogodišnju sestru, Isabel, Steven je izjavio da će ih oboje usvojiti jer ne želi da ih razdvaja.

U isto vreme je Roger dobio poziv od biološke majke jednog njihovog deteta koja je rodila devojčicu i želela da se oni brinu o njoj. Sa dvanaestoro dece, odlučili su da stanu. Najmladja Olivia ima skoro dve godine, a najstarija je šesnaestogodišnja Vanessa.

Steven, honorarni radnik, i Roger, vozač školskog autobusa, govore o tome kako je potrebna vojnička preciznost da bi deca bila nahranjena, okupana, obučena, školovana i mogla da obavljaju razne svakodnevne aktivnosti. Imaju kombi sa 15 sedišta i, pored sve dece, vode računa o četiri psa, dve mačke, morskom prasetu i papagaju.

Porodica živi u kući u kojoj postoje jasna pravila, kao što je kažnjavanje kada imaju loše ocene, poštovanje pravopisnih pravila pri kucanju tekstualnih poruka i stalno sredjivanje. Ovaj par dozvoljava svojoj deci da se u potpunosti izraze i budu ono što jesu, u redu je ukoliko njihovi sinovi žele da se priljuče navijačicama ili sredjuju nokte.

Steven, koji je teret brige o deci tokom dana preuzeo na sebe, kaže: “Naravno da postoje dani kada poželim da sam sebi iščupam kosu, ali ni za šta se ne bih menjao." “Znamo da su deca zaslužila da žive bolje, da su zaslužili da ih neko voli bez obzira na sve. Ni jedno od moje dece nikada neće izjaviti, bilo kada u svom životu, da nije bilo voljeno.”

http://www.labris.org.rs/svet/gej-tate- ... -dece.html
By alexandermagic
LEpo.

Nego ...
...

Ni jedno od moje dece nikada neće izjaviti, bilo kada u svom životu, da nije bilo voljeno.”

Što, jelte, ne znači da to neće eventualno misliti. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Dina
Jao preslatki su :love:

Ono sto mi se posebno svidja u prici je da su oni ostvarili roditeljstvo i to nad dvanaestoro dece a da nisu u mogucnosti da se vencaju niti da decu usvoje kao par. Obicno price idu da kad zakonska potpora postoji onda se gay osobe vencavaju i usvajaju decu. I mislim da je zakon naravno vrlo vazan ali eto ova prica pokazuje da nije i najvazniji :)
By Speculum Columbae
Originally posted by Dina

Gej par iz Arizone objavio je da su roditelji dvanaestoro usvojene dece.

Što li su ljudi tako komplikovani, mnogo manje boli da se trovao arsenikom.

Porodica živi u kući u kojoj postoje jasna pravila, kao što je [...] poštovanje pravopisnih pravila pri kucanju tekstualnih poruka.
Loni, jesi li to ti?

Steven, koji je teret brige o deci tokom dana preuzeo na sebe, kaže: “Naravno da postoje dani kada poželim da sam sebi iščupam kosu...
Opašće samo, čoveče imaš 12 dece!

Ni jedno od moje dece nikada neće izjaviti, bilo kada u svom životu, da nije bilo voljeno.
Mnogo bi lakše bilo da kao svi normalni roditelji jednostavno od početka ne pruži svojoj deci ni reči utehe, kao u svakom roditeljskom pravilnom odnosu prema deci...
Korisnikov avatar
By Sir William Black
Meni su bas slatki. Mada mi je 12oro dece ipak previse. Dovoljna bi mi bila dva.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Incubus

Gej Esma Redžepova, najs.

ahahahhaa...vristim :lol:

ont. zasto nisu uzeli 2-3 pa im pruzili sve?!

dvanaestoro je previse za njihove poslove... :ekonomista:
Korisnikov avatar
By Azdaja
gej gavrilovici

evo necu vise.... :lol:

izvinjavam se :)
Korisnikov avatar
By Dina
Tekst iz mog prvog posta je preuzet sa sajta Labrisa, link stoji u dnu posta. Tako da se nemojte meni obracati za pojasnjenja.
By Hans
:shtap:

Okreće mi se želudac od ove teme i od nekih komentara. Kako ljudi koji nisu sposobni da vode ni svoje sitne živote večitih hipika mogu da se podsmevaju nekome ko vodi računa o 12 života?

Gde vam je empatija, gospodo? Razumevanje?
By Glasnik
Jao, ja ovo tek sad vidim.

:love:

Svaka im čast. :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!