Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By pochi
Kada je Srbija bila spremna da jebe u dupe i bude jebana u dupe,zasto ne bi bila spremna da to stavi na papir? Ukratko,nasi politicari su spremni na sve. U ovom slucaju,to je dobro.
:ubise: :roflmao:
Korisnikov avatar
By zozefin st
pa mislim da nije {trenutno}
sto je tuzno
danas nisam optimista
al treba da se radi na tome
nije skroz izgubljen slucaj

malopre sam gledala snimke sa prajda,
bas ima puno tih fanatika sa maskama
Korisnikov avatar
By Dina
B9.NET || BEOGRAD || Odabrao: NIKOLA || 11. JAN 2011
Istopolni brakovi u Srbiji?

Nevladina organizacija Gej - lezbejski info centar (GLIC) zatražila je promenu Ustava Srbije u delu koji brak definiše kao zajednicu muškarca i žene, kako bi se u budućnosti omogućila legalizacija istopolnih brakova.

"GLIC traži da se član 62. promeni i da definicija bude polno neutralna, odnosno da je brak unija dve osobe. Smatramo da je ta promena važna, kako bi se ostavila mogućnost da se jednog dana, kada Srbija i srpska gej-lezbejska zajednica bude spremna, mogli da se legalizuju istopolni brakovi, bez ponovne promene Ustava", navodi se u saopštenju.

GLIC je, takođe, podržao inicijativu Srpske napredne stranke da se promeni Ustav Srbije, ali je zatražio da se osim smanjenja broja poslanika u republičkom parlamentu, razmotri i mogućnost promene nekih drugih članova.

U saopštenju te organizacije se navodi da je potrebna i promena člana 21. kako bi se dodala definicija da je zabranjena diskriminacija po osnovu seksualne orjentacije, jer to jedino nije navedeno.

"Nadamo se da će političke partije koje zastupaju ravnopravnost i poštovanje ljudskih prava uzeti u obzir naše predloge i pokazati da im je stalo do ravnopravnosti svih građana Srbije".

http://www.gay-serbia.com/vesti/index.jsp#4333
Korisnikov avatar
By Oziris
^ Traze to sve nevladine organizacije vec nekoliko god, otkad je donet taj prokleti Ustav, pa nista.
Korisnikov avatar
By Dina
Pa dobro... nego ja videla vest pa da podelim sa vama ako ste je propustili :)

Inace ja mislim da je mnogo realnija varijanta, a to sam pisala negde mozda i na ovoj temi, uvesti istopolne zajednice koje ne traze promenu ustava. Ali dobro sva trazenja, ukazivanja da nekih prava nema su verovatno dobra.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Pa znam da je za ovu godinu planirano da se lobira za registrovana partnerstva,
ali ne znam da li ima ko da to izgura...

... videcemo svakako

Dobro je praviti buku....

:)
Korisnikov avatar
By Oziris
^ Agree. S' tim sto mislim da treba traziti "pomalo"... Kad ovim nasim zadrtima kazes "gay brak" odmah im je na sve odgovor NE, a kad bi se za pocetak krenulo sa trazenjem registrovanje gradjanskog partnerstva, mislim da bismo naisli na bolji odziv. A i sad je Milicevic u SPS-u, pa neka gura to malo tamo. :) Htedoh reci, neka lobira (da ne budem pogresno shvacena).
Korisnikov avatar
By neza
Ja mislim da jeste,dopisujem se sa jednim čalanom na jednom dr forumu,i već smo se na pp jako zbližili,treba uskoro i da se vidimo.
Korisnikov avatar
By neza
upravo me na jednom forumu prozivaju,shvatili su da sam gey,a ja bi im tako guzu dao.
Korisnikov avatar
By Srklet
napet ovaj prijenos uzivo. sta li tek slijedi?!
Korisnikov avatar
By neza
neki macho na komšiluku nikako da shvati da mu nudim bananu,svašta.
Korisnikov avatar
By neza
acide,trebaš mi sada.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!