Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by berna, pa nemoj tako. ima i ovih 2 in 1 'ćeri:
A to je i famozna teorema o ćerkama koje će nekad otići, pa od njih nema koristi (otuda su i prepuštenije sebi, samostalnije) i sinovima, koji će mamu i tatu čuvati u stare dane (pa ih treba maziti i paziti i čuvati uz suknju).
Originally posted by Lepa Krepa
auuuu... a mislila sam da sam ja imala overprotective parents...
u poređenju s ovim, ispade k'a da me odgajao čopor vukova.
Originally posted by SnakeCharmer
Ma nzm ni sta je bolje, taj ekstrem over protective roditelja ili moj cale koji me je naucio da vozim sa 13 god, a mladjeg burazera sa 10(doduse samo automatik), cak su ga i pustali da se sam vozika okolo po kraju (Bg).
Razumecu ako mi neko ne veruje ovo ali je tako.
Originally posted by Lepa Krepa
auuuu... a mislila sam da sam ja imala overprotective parents...
u poređenju s ovim, ispade k'a da me odgajao čopor vukova.
Originally posted by haemoglobin87bas to. i na svim fotografijama iz skole od prvog do cetvrtog vidi se pertla vezana oko vrata na koju je okacen kljuc od kuce.
ja sam sa 6 vec znao da pripremam sebi dorucak jer sam dolazio iz zabavista u vreme kad su moji roditelji bili na poslu, a imao sam i svoj kljuc od stana :velikidecak:
Originally posted by scout_finchi moj je bio na pertli
Originally posted by haemoglobin87bas to. i na svim fotografijama iz skole od prvog do cetvrtog vidi se pertla vezana oko vrata na koju je okacen kljuc od kuce.
ja sam sa 6 vec znao da pripremam sebi dorucak jer sam dolazio iz zabavista u vreme kad su moji roditelji bili na poslu, a imao sam i svoj kljuc od stana :velikidecak:
Originally posted by haemoglobin87
Originally posted by scout_finchi moj je bio na pertli
![]()
Originally posted by TungiDeci u uzrastu od 10 godina moze pasti na pamet svakojake stvari da urade, tako da se ne bih bas slozio sa ovom tvrdnjom.
Mnogo je gore biti over protective.
Originally posted by OzirisMoja mama je ova kineska majka... imala je i drugaricu sa kojom je upoređivala naše faze (npr. kada su nam kupile pantalone sa predugačkim nogavicama koje se iz nekog razloga nisu setile da porube pa smo ih mi zavrtali a to ružno izgleda, ili što šetamo okolo po hodniku i recitujemo lekcije koje treba da odgovaramo u školi pa da nismo poludeli) i onda su sa olakšanjem dolazile do zaključka da se oba deteta isto ponašaju (a nas dvojica se inače nikada nismo družili i nismo bili uopšte u kontaktu jer smo bili u različitim odeljenjima)
Dugo vec zelim da otvorim ovu temu, ali nekako uvek smetnem s' uma... Sad dok sedim za kompom pokrenuh pricu sa zenom omo dece, sto naseg, sto nasih prijatelja, i primetih da postoji odredjeno neslaganje oko toga sta dete sve treba da zna i da radi samo u odnosu na svoj uzrast. Recimo, saznala sam po decjim rodjendanima, kroz pricu sa roditeljima, da:
- dete staro 8 godina jos uvek spava sa roditeljima;
- dete staro 7 godina jos uvek ne zna da samo sebi obrise guzu;
- dete staro 9 godina jos uvek ne ide samo u skolu, iako mu je skola na 10 min laganog pesacenja od kuce;
- dete staro 10 godina se boji da ostane samo kod kuce;
- dete staro 9 godina na rodjendanima jos uvek povremeno iz decije sobe dodje u ovu gde su roditelji da bi malo posedelo mami u krilo;
- dete staro 10 godina se jos uvek ne kupa samo;
- dete u trecem razredu osnovne skole jos uvek ceka mamu ili tatu da dodju kuci s' posla da bi krenulo sa domacim;
- detetu od 10 godina roditelji jos uvek seku nokte i ciste usi.
Ovo su samo neke stvari koje sam saznala/primetila i ja licno mislim da ovakve stvari dete treba da radi SAMO vec od samog polaska u skolu. Misljenja sam da sto se pre dete osamostali za ove "pocetne" radnje, to ce se sigurnije prilikom odrastanja osecati da preuzme inicijativu za osamostaljivanje oko drugih stvari.
Sta vi mislite i koji je vas stav o svemu ovome?
Originally posted by MarvinJao videla sam ja emisiju o tim majkama sto odraslu decu doje. Kad sam videla ONOLIKO dete kako se zakacilo za sisu grozomorno sam se osetila...so wrong, so wrong
Ima ono neko dete u Australiji koje sa 10 godina (mozda i više, ne sećam se) majka i dalje doji.
Originally posted by Marvin
Ima ono neko dete u Australiji koje sa 10 godina (mozda i više, ne sećam se) majka i dalje doji.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!