Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By ...
Tamo negde krajem 2001 ili pocetkom 2002 na forumu je bila aktuelna tema koja je glasila otprilike ovako: Da li hocete da napravite/rodite dete?
Vise od polovine onih koji su pisali na toj temi izjasnili su se da za maksimum pet godina (ili, ne daj Boze, deset) moraju postati roditelji. Sasvim u saglasnosti sa patrijarhalnom u kome zivimo i koji nas je deformisao jos odavno, zestoko su tvrdili (mozda i: tvrdili smo :) ) kako usvajanje, cak i da je dozvoljeno pederima, nije ona prava stvar, vec se treba stvoriti, sto rece/napisa neki forumas tada (zaboravih mu ime/nick), a citirajuci Bibliju, "krv svoje krvi". E ajmo sad, posto je proslo vise od 5 godina od tada, i blizimo se (polako) onom ne daj Boze deadline-u od 10 godina, ko je sve postao otac/majka u medjuvremenu?
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
EYA, Andjelika, Modesty i jos dvoje, to sigurno znam...
Korisnikov avatar
By Val
A Zoe?

Ja josh uvek nisam... :( Ali, nadam se da cje se i to "pitanje" u skorije vreme reshiti. :D
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
@Val
Rekoh jos dvoje, ne mogu sve nickove da zapamtim, narocito ako ih ne vidjam cesto po forumu...

@NS.Happy
Bitno je da je postala, ne? :)

Ja mozda postanem jednog dana...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Val
A Zoe?
Zoino dete koliko znam sada već treba da krene u peti razred
:misici: :skola:
Davao sam joj preporuke za udžbenik (obavezno Klett)
Korisnikov avatar
By anche
@kravica
mogla bi pazljivije da citas: rec je o forumasima koji su diskutovali na nekoj temi pre pet godina.

ont: nisam diskutovala u pomenutoj temi :)
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
@anche
Nisi pazljivo procitala, tema je bila aktuelna 2001. ili pocetkom 2002. godine...

Ko je sve posta otac/majka u medjuvremenu, tj. u tom periodu od kada je on citao temu je pitanje. Nije naglaseno ko je postao roditelj, od onih koji su pisali u temi...

Na to sam dala informacije koje sam pokupila i ogradila se u slucaju da nesto od toga nije tacno. I iznela svoj stav na temu.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Mrka kapa.
Retko ko ovde izgleda mari za belu kugu.
Korisnikov avatar
By Oziris
Majka jednog decaka za sada, planiramo prosirenje porodice za jedno 2 god. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!