Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
... rekli mami da je volite?
Ja priznajem da sam retko praktikovala da to radim bas tako, da d odjem i da joj kazem da je volim, vise sam joj ljubav pokazivala nekim neverbalnim postupcima, setnjama, druzenjem, pomoci u kuci isl. Onda sam podstaknuta od strane drage mi da mamu ponekad i recima 'podsetim' da je volim i moram da priznam - to je cini srecnom, iako i ona sama zna da ja nju volim i bez izjava ljubavi. Ipak joj prijaju...
Eto saveta za danas - recite mama da ih volite... :zen:
Korisnikov avatar
By frivolus
kazem ja mami da je volim dosta cesto... i to radim vec neke 2-3 godine... [do tad me bilo sramota...]
ne svaki dan, jer se ne cujemo svaki dan.
ne ni svaki put kad se cujemo... ali taman onda kad treba i kad mi dodje... :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Nikada svojoj majci nisam rekla da je volim, ali ne zato sto imam problem sa iskazivanjem osecaja, ili ne daj Boze zato sto nisam u stanju da imam osecaje-ne!
Ja sam najemotivnije bice koje znam; u stanju sam da ugusim coveka svojim izlivima ljubavi, ali prema majci nikada nisam osecala tu ljubav...imala sam jako tesko detinjstvo bas zbog nje, ona je uzrok svih mojih trauma i patnje, za koje su mi bile potrebne godine da naucim da ih prevazidjem... Sada, kada je to iza nas, kada su prestali da me progone njeni tripovi, jedino mozemo da imamo ok odnos a i to zato sto smo dosta udaljene jedna od druge.
BTW, ni ona meni nikada nije rekla da me voli, a tek mi pokazivala nije.
Oca sam vise volela i to mu govorila, ali eto, on nije bio uz mene, a nije bio ni preterano topao otac.
:sigh:

Nisam imala srece sa roditeljima. Roditeljska ljubav mi je najvise nedostajala . Otud, valjda ta moja ogromna zelja da ja vrlo rano postanem majka, i da imam svoju porodicu.

(Vrlo je tuzno, posebno meni koja ne mogu da funkcionisem bez ljubavi...valjda zbog tolikog nedostatka iste ja sad i imam toliku potrebu za njom)
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne govorim joj često, ali joj postupcima to dokazujem. :kissass:
Korisnikov avatar
By frivolus
svako ima neke traume, ovakve ili onakve. neko se svojih mozda ni ne sjeca, ali one ostaju zapisane.

nema svrhe ismijavati ljude zbog toga.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja nikom ne govorim da ga volim, mislim o tome govore postupci ili neke druge reci ali bas da to izjavim nespojivo mi je sa mnom... Inace, mislim da sam pazljiva prema roditeljima ali u nekom mom stilu i oni to prihvataju tako.
Korisnikov avatar
By EYA
ja cesto kazem mami da je volim, i to bez nekog posebnog povoda... ponekad je nazovem samo to da joj kazem :mazi:
a i svima koje volim govorim da ih volim, uzivam u tome jako, a i oni :grouphug:
Korisnikov avatar
By Skai
Originally posted by frivolus
svako ima neke traume, ovakve ili onakve. neko se svojih mozda ni ne sjeca, ali one ostaju zapisane.

ko se smeje?!?

@zoe:
sve najbolje, pricaj nam kad ti se prica.
Korisnikov avatar
By Draco
Joj, ja bas imam neki trip sa tim.. Mali milion puta zelim da joj kazem da je volim, krenem, ali ne mogu, stegne mi se grlo.. Ne mogu to da prevalim tako cesto, pa to ti je. =/ A volela bih da mogu svaki dan da joj govorim.
Korisnikov avatar
By frivolus
Originally posted by Skai
Originally posted by frivolus

ko se smeje?!?

@zoe:
sve najbolje, pricaj nam kad ti se prica.
taj neko je izbrisao post.

never mind...
By pčelica
Ja mami baš često kažem da je volim...

...i inače ne mislim da je dovoljno da
samo postupcima pokažem to, ja sam
od onih koji vole i da kažu i da čuju i da
osete postupcima i da postupaju...
(al' ga smislih... :doh: :blenta: )
By жњ
Ih bre, skoro svaki dan. Nevidjena sam maza :meda:
Korisnikov avatar
By Khons
pa, buduci da vishe ne zivim s mojima, omakne mi se tu i tamo :smilegrin:
dok sam zivela s njima bilo je dosta tenzije izmedju mene i mame tako da nisam ni mogla da doprem do tog "volim te" od silne kolichine besa i nemoci
Korisnikov avatar
By Escobar
Juce. Kad sam je ostavljao na aerodromu, bas mi se steglo srce...
Korisnikov avatar
By Dzi
..upravo sam je poljubila i rekla da je volim :) :love:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Juce. Danas se nismo videle, otisla je na posao...
Mada, mislim da cu joj cesce govorti kad budem zivela van kuce, jer se necemo svadjati oko svakodnevnih gluposti kao sada...
Korisnikov avatar
By master yoda
često joj to kažem.
ona meni uvijek kada se vidimo / čujemo.
imam posebnu mamu.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
pa retko to izgovorim, ne secam se kad sam poslednji put...
sestra i ja imamo specijalan nadimak za mamu, zapravo par njih, i kada je oslovimo jednim od pomenutih, onako sa ljubavlju, ona zna da je mnogo volimo :hug:
Korisnikov avatar
By starky
pa bas da sam rekla,izgovorila,ne secam se ni da to radim...ali zato pokazujem na 1000 nacina da je volim...skoro svakodnevno...a i ona meni...:D
By Paranoid Androgynoid
pre par meseci, dok sam se cvrchila na nekoj pustoj plazi i presrecna sto sam tamo gde jesam zahvaljujuci njoj.. pa me spucalo nesto bilo.. :) a i krfljani imaju super vino :giggle:

a pre toga.. za NG cini mi se, prvo sam nju pozvala u 00.00h da joj cestitam :sweet: pa onda presla na prisutne osobe.

:doh:
Korisnikov avatar
By BellyButton
U prikladnim trenucima je zagrlim, a ona zna shta to znachi... Ne moram da kazem "volim te"...
By ...Sitnicava...
Majci nikada u zivotu nisam rekla da je volim niti je ona meni.

Sa ocem je ista prica.

Opet, nista od toga zato sto ih ne volim ili imam problem sa iskazivanjem emocija, vec prosto, nisam neko ko je preterano topao i umiljat verbalno (izuzimam veze).
Korisnikov avatar
By spliff
ocu nisam govorio koliko ga volim...
kada je otac umro, majci sam svaki dan govorio
i pokazivao
Korisnikov avatar
By Val
Kazhem kada osetim.
Korisnikov avatar
By maka
to "volim te" ne govorim cesto jer vremenom izgubi tezinu i izlize se..
takva sam roditeljima,u vezi i prema prijateljima.
a rekoh joj pre neki dan bas,spucale me emocije.
naravno da me jo odmah pitala dal sam napravila neko sranje :) :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!