Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By bakalar
@shishmish

I sta se desilo ? :klap:

elem, koliko vidim tvoji roditelji nemaju osnovno poverenje u tebe, pa ta spika oko faxa je ustvari njihova cista zabrinutost ...

Ne rade to da bi te davili :)

i kod mene je tako ... od pocetka osnovne i trenutno traje, doduse stvari se menjaju od kada sam krenuo na terapiju kod psihologa, razmisljas li o tome ?
Korisnikov avatar
By shishmish
@abcd ----> pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
Korisnikov avatar
By Sutekh
shta li bi tek bilo da se odluchish na terapiju elektroshokovima?
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Sutekh
shta li bi tek bilo da se odluchish na terapiju elektroshokovima?
:smeh:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
kako ja volim svoju mamu dok je hiljadama kilometara daleko.
I dva mjeseca odsutna:jezik:
Korisnikov avatar
By mmiki
Kevooo gde li se iskljucujes?!
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Na kevu, baku i schwecu ne mogu da se pozalim ama bas za nista. Naprotiv. Uvek su tu bile za mene i pomagale mi da se izvucem i iz najgorih govana. Outovao sam se pre 7 godina i cim je prosao prvicni sok, dale su mi podrsku koja mi je trebala. I dan danas kad mi pukne film, znam da mogu da odem kuci i da se osetim toplo i sigurno.

On the other hand

Sa ocem ne razgovaram vec vise od 3 godine. Od grizljivog roditelja kakvog ga pamtim da je bio pretvorio se u govno od coveka koji mi je na svaki moguci nacin stavio do znanja da mu do mene nije stalo ni mrvicu. Mislim da je tu pripomogla njegova druga zena (zaboravio sam da kazem da su moji razvedeni vec godinama). Ne znam samo kako ga je i s cim uspela pridobiti, kad se radi o extra ruznoj 250 kilasici koja je na terapij zbog psihickih problema. Da ne zna covek dali da place ili da se smeje. Mislim da mu sranja koja mi je priredio u zivotu NIKADA necu zaboraviti ni oprostiti.
Korisnikov avatar
By Deksi
Sad mi je hit koliko moji brinu...rekoh im da cu u petak da eskiviram skolu jer idem na zurku u cetvrtak....otisao sam oko 10 uvece a dosao u nedelju 9 ujutru i keva koja mi kaze da je bas htela da me malopre nazove.... :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!