Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By elektron84
Caj od nane, kamilica, vocni...

Volim i zeleni i crni.

Ziveli cajevi. I leti i zimi.

:love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja sam nabavio japanski zeleni caj Bancha, pa ga sada kusam i ispitujem.

A inace ne volim toliko zelene koliko nanu, rtanjski i sl.
Korisnikov avatar
By unic0rn
earl grey mi je zapravo omiljeni, ali uglavnom tamanim hibiskus
Korisnikov avatar
By maka
Danas smo pile caj za ljubavnike

:)
Korisnikov avatar
By blabla54380
pijem cajeve samo kad imam proliv ili kad sam bolestan pa treba da se preznojim. uglavnom od nane i kamilice.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Sprinter

pijem cajeve samo kad imam proliv ili kad sam bolestan pa treba da se preznojim. uglavnom od nane i kamilice.
Znaci - svaki dan? Mislim, posto proliv na forumu ne moze da ti izmakne. Dehidriraces dete. :opatica:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by Sunce

Ja pijem zeleni caj najvise, retko kad neki drugi. Koji god caj da pijem, bitno mi je samo da nije iz filter kesice, ti cajevi su mi nekako bljutavi :tetka:

Na faksu sam radio seminarski o cajnoj ceremoniji u Japanu, bancha je klasican zeleni caj (sencha), ali druga berba u sezoni (prva je shincha), pa se smatra less fancy cajem :)

Bancha skoro da nema kofeina u sebi, ima dosta kalcijuma, vitamina A i gvozdja, pa se u Japanu uglavnom sprema decici :)
Korisnikov avatar
By blabla54380

Znaci - svaki dan? Mislim, posto proliv na forumu ne moze da ti izmakne. Dehidriraces dete. :opatica:
pa nije bas svaki dan, samo kad mi skrol zaglavi na tvojim postovima, al trudim se tvoje postove da citam samo kad imam tvrdu stolicu.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by ok_decko

Ja pijem zeleni caj najvise, retko kad neki drugi. Koji god caj da pijem, bitno mi je samo da nije iz filter kesice, ti cajevi su mi nekako bljutavi :tetka:

Na faksu sam radio seminarski o cajnoj ceremoniji u Japanu, bancha je klasican zeleni caj (sencha), ali druga berba u sezoni (prva je shincha), pa se smatra less fancy cajem :)

Bancha skoro da nema kofeina u sebi, ima dosta kalcijuma, vitamina A i gvozdja, pa se u Japanu uglavnom sprema decici :)
Upravo zbog toga sam ga i birao. Nisam zeleo senča caj koji ima veću količinu kofeina.

http://www.biospajz.rs/katalog/caj-banca-50-gr.html

http://www.biospajz.rs/katalog/caj-senca-50-gr.html
Korisnikov avatar
By Sunce

pa nije bas svaki dan, samo kad mi za skrol zaglavi na tvojim postovima, al trudim se tvoje postove da citam samo kad imam tvrdu stolicu.
Dakle, nisam vise Sunce nego Sena? :) Lepo.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Evo jednog mog lakog recepta (prenosim sa kolena na koleno). :D :D :D

Caj od vanile, sa kasicicom meda i malo mleka - doliti dok ne dobije boju bele kafe... :mljac:

:hyper:
By ~ Le Saint X ~
Samo dva pijem

EARL GRAY (uvek sa malo mleka i medom)
&
zeleni caj

u kaficima uglavnom neki vocni milfordov
Korisnikov avatar
By bu
samo od hibiskusa ...ako njega nema prezivim uz mesovito voce..:D
Korisnikov avatar
By spliff
earl grey sa mlekom ili pavlakom
razne votjne chajeve sa shetjerom/ili medom (i limunom)
By Kragi
Nikad mi nece biti jasno u cemu je fora sa cajevima? :nesiguran:
Topla voda sa aromom :bljak:
Ne pijem cajeve a ponajvise mi na qrac ide ritual ispijanja istih :roll:
Korisnikov avatar
By Darling
Ne pijem cesto, ali kada pijem, volim da popijem caj od Nane, Kamilice, zeleni caj, a najvise Milfordov, Narandza-Rum caj :love: Inace, pijem cajeve sa malo meda, tj. bez secera i limuna... Bolje pojesti krisku limuna, nego je staviti u caj. :trep:

Hibiskus i caj od Zalfije nisu mogli da me nateraju da pijem, ne znam koliko da sam bolesna... :bljak:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Narandza-rum sa limunom kad sam u gradu a vec sam popila kafu

inace kod kuce uglavnom pijem zeleni iz "rinfuza" sa limunom i medom...tacnije, ja prakticno napravim limunadu sa zelenim cajem...pola limuna stucem unutra, a drugu polovinu pojedem :)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Najviše trošim kombinaciju jabuka-cimet.

Ovih dana skuvam sebi po dva litra, pustim Silvanu i lomim šolju po šolju.
By Ulix
Najviše volim zelene čajeve, mada nije lako naći kvalitetan čaj kod nas. Volim banču, senču i ulong (redovno sa plazma keksom).

Ne sviđaju mi se mnogo voćni čajevi.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Ulix

Najviše volim zelene čajeve, mada nije lako naći kvalitetan čaj kod nas. Volim banču, senču i ulong (redovno sa plazma keksom).

Ne sviđaju mi se mnogo voćni čajevi.
dobro.
Korisnikov avatar
By ns.happy
tu gde radim, dosta sam naucio o cajevima. bas dosta. npr, earl gray se ne bi trebao piti sa mlekom, jer mu se kvari aroma, mada ljudi piju mleko uz sve crne cajeve. ostali crni cajevi idu sa mlekom (meni je to nekad bio trip isto, ali neke stvari su lepse bez toga). najlepsi mi je dargeling, ima divnu parfemisanu notu ( i roze boju), mada pravi himalajski caj nema premca.. zeleni izbegavam, radije pijem kamilicu ovih dana. to je svaciji prvi caj, kao bebe ga pocnemo piti, verujem da cu ga i na samrti nekako unositi u sebe :-))

maka - ljubavni caj ti je jasmin + neki crni.
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Ulix

meni bancha nekako pregorka...

sencha mi je super i na broju 2 mi je, ali najvise volem pai mu tan (taman mi ponestalo). probavao sam i banchu, yunnan, a bome i gunpowder (koji mi je naj-fuj i gorka), ali stalno se vracam ovima gore :) ulonga se ne sjecam da li sam ikad probao.

i poceo sam piti tu i tamo mate (navecer, nema kofeina, a i skroz je jeftin)... :)

menta/sljez/kadulja u vrijeme upale grla...

crne ne pijem. bome ni aromatizirane, kao ni ostale vocne.

au, ja sam se preporodio prosle godine kad je konacno u ZG-u dosla prava konkurencija. naime, do sada su duopol drzale 2 vjestice... odnosno jedna je vjestica, druga je kuja (a obe jezivo nadrkane i nedojebane), mogao bih ih usporediti sa SoupNazijem/Scilom i Haribdom i pred svaku nabavku ti je bila muka ici do njih. srecom, taj treci ducan koji se otvorio ima normalne prodavacice, a bome i jeftiniji pai mu tan i mate.
Korisnikov avatar
By Tungi
Retko konSumiram,cak ni kada sam bolestan im ne pribegavam...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Volim caj.. Sem nane i kamilice, bljak..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!