Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Svakoga bar nekada mrzi da ode u kupovinu (ili, prosto, popije sve pare :giggle: ).
Ali neke stvari (u kujni) moraju da se imaju.

Šta je to kod vas?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
to se kod nas menja periodicno

trenutno: kiselo mleko, mlevena plazma, paradajiz
Korisnikov avatar
By erkondisn
mlijeko, brasno, šećer, suhi kvasac, kava
Korisnikov avatar
By Tomek
Kakoa tj. kakaa...

Nemam pojma kako je pravilno...
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Lepa Krepa
jogurt. can't live without it.

takodje..:yes:
Korisnikov avatar
By LittleRed
svega može da zafali , osim kokoške u želeu (whiskas) :maca:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Azdaja
Originally posted by Lepa Krepa
jogurt. can't live without it.

takodje.. :yes:
me3...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Marvin
Svakoga bar nekada mrzi da ode u kupovinu (ili, prosto, popije sve pare :giggle: ).
Ali neke stvari (u kujini) moraju da se imaju.

Šta je to kod vas?
Trenutno, hvala Bogu, nisam prinudjen da o tome mislim.
Ima svega, moje je jedino da odrzavam red u kujni i da kuvam.
:yes:
Korisnikov avatar
By Rei
jogurta i kornflejksa
By Ulix
Cajevi! Bez svega mogu, ali bez cajeva nikako. Uvek imam bar pet - sest vrsta cajeva, od cega ni jedan nije vocni. :)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Marvin
Ali neke stvari (u kujini) moraju da se imaju.
Šta je to kod vas?
Od stvari koje mogu dugo da stoje:
-so
-šećer
-biber
-žuti začini tipa vegeta, začin C itd
-neka već spremljena mešavina začina da se malo sune (ali sam izgleda blago alergičan na neki od sastojaka tako da moram pažljivo da biram)
-ulje
-mast
-aleva paprika
-brašno
-pasulj
-nekoliko vrsta testenina
-beli luk
-crni luk
-sardine
-pašteta
-domaći kuvani paradajz
-senf
-neskafa
-jaja

Od stvari koje se brzo kvare pa moraju da se kupuju u manjoj količini i redovno da se dopunjuju zalihe:
-jogurt
-viršle i / ili neka blaga salama (vidi gornju napomenu)
-jedna ili dve vrste soka nektara
-neka vrsta hleba + - (trenutno nisam zadovoljan izborom)
-krompir?
-neko povrće

+ čokolada kao namirnica koja je kvarljiva ali ne može da stigne da se pokvari
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
i ja imam manje-više standardizovan spisak, tako da sve sa spiska mora da ima, stalno. i uvek se kupuje čim se zalihe približe kraju. :)
Korisnikov avatar
By geeky_dork
koka-kola,ako vidim da je pri kraju izlazim u 2 ujutru da je kupim

jogurt
By pipinveliki
mleko, so, secer, brasno, kvasac, zacini, sirce, ulje
spisak je preveliki :saksofon:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by LittleRed
svega može da zafali , osim kokoške u želeu (whiskas) :maca:
joj, potpuno te razumem
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
:shocked:
zar ovde niko ne jede hleb? :lol:

znaci to + kafa, cigare

to je ono osnovno sto Mora da se ima u svakom trenu
a ovo ostalo i ako zafali - i dont care
nisam probirljiv, jescu nesto drugo ...

ju, zaboravih toalet papir :lol:
a neee, ovo je tema u Kufinji ...
Korisnikov avatar
By sofia
kafa,cigare + kucheca hrana
Korisnikov avatar
By Zoe
-so
-vegeta
-biber
-aleva paprika
-brasno
-ulje
-secer
....
-krompir
-jogurt
-crni luk
-(uvek imam i beli, ali ne znam otkud, ne upotrebljavam ga, ili upotrebljavam u prahu, malo)
-pasteta
-sardina
-mesni narezak
-cokolada
-sok (promenljivo, nekad sam junkie za gazirane, nekad za vocne)
-mleko (ja ga ne pijem, ali ga imam zbog kafe, musake, itd....)
-paradajz (ne jedem ga, ali mali Zooey ga obozava! (Zooey?!?!?wtf..... :lol: ))
......

:lol: :lood: e, sad samu sebe zasmejah sa ovim Zooey (Zui), i ne mogu da se setim........:lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Kafa, ona mi je eto odjednom postala najvaznije. Nekada je to bio secer, a sada je kafa jer me boli glava ako je ne popijem posle ustajanja.
Nisam opterecen kuhinjom, tako da kod mene uvek nesto nedostaje. Imam prijatelje koji uvek u frizideru imaju jogurt, mleko, neko pice, a u drugom kutku slatkise. Kod mene toga nemaaaaaaaaaa. A zasto? Zato sto sam ja prozdrljivac. Ja bih to odmah sve smazao. Probao sam. Kupim par cokolada, par litara vina, a onda se nocu budim i redovno mi tada 'pada secer' pa kao idem da se povratim. Upravo zbog tog mog 'manira', rafovi frizidera ostaju prazni, kao i elementi namenjeni za ljubavnicu cokoladu.

Ono sto prolazi kroz kucu jeste voce, sto vise voca, raznog voca!
Korisnikov avatar
By gorilica
Kafa, cigarete [ionako ih ja i majka jedemo koliko ih unishtavamo], zejtin, so, shecer, aleva...ostalo po potrebi.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Zoe
-mesni narezak
Koju vrstu koristiš? Sve koje sam probao bile su bezveze... mene oni periodični komadići hrskavice iste boje kao meso uopšte ne oduševljavaju...
Kao mali sam jeo neki mesni narezak koji je tada postojao (mislim da su tada postojali samo jedna ili dve vrste) ali taj ukus nema nijedan moderni narezak. Sada sam u fazi neke skoro bele pileće salamice i safalada-viršli, jer ispunjavaju oba uslova: nema krupnih tvrdih komadića i nema jakih začina od kojih dobijem alergiju (npr. znaš one smokije u obliku pilećih batačića sa jakim mirisom? Od njih me sve svrbi i iskaču mi bubuljice).
Originally posted by blabla-baby
zar ovde niko ne jede hleb?
Kao što rekoh, ne sviđa mi se baš izbor hleba... Započinjao sam do sada konzumaciju tri različite vrste integralnog semenskog hleba, i zajednička karakteristika im je da posle određenog vremena kvalitet drastično opadne i više nije nizašta. Npr. Fiti pecivo se strašno iskvarilo u roku od mesec dana, sada imaju samo izgorele lepinjice sa skoro nimalo suncokretovog semena, umesto divnih mekih lepinjica sa dosta suncokreta.
A inače mnoge stvari mogu da se jedu bez hleba, a kod nekih se on može zameniti pirinčem ili testeninama

Kad smo već kod toga, gde mogu da se kupe Pilipili crni rezanci? Nisam ih odavno video u prodavnicama.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Hm.. Sokovi (hello, bravo, bilo koji vocni), jogurt, meso neko, nes i mleko, slatkisi (bilo sta to je nenormalno slatko) i kredit (jes da se ne jede, ali ne sme da zafali).. ;)
:sluske:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by jukie

-mesni narezak

Koju vrstu koristiš? Sve koje sam probao bile su bezveze... mene oni periodični komadići hrskavice iste boje kao meso uopšte ne oduševljavaju...
Ma, joj, to mi je grozno, sad si me bas neprijatno podsetio...... :bljak:

Pa znas sta, probala sam sve raspolozive-od Neoplantinog, preko neke Topole (?!) do Carnex-ovog, i sta cu,........kupujem Carnex-ov. :neznam: Ima te nesrecne slucajeve u sebi, ali ne znam koji nema........Imas li ti neki predlog, rada sam da probam........?
Originally posted by jukie
(npr. znaš one smokije u obliku pilećih batačića sa jakim mirisom? Od njih me sve svrbi i iskaču mi bubuljice).

A jesi primetio kako onaj PRVI koji uzmes batacic ima taj ukus piletine, dok svaki naredni gubi na jacini? :) Ma, ja i kad bih se pocela tako cesati i kad bi mi pocele iskakati bubuljice, ja se ne bih setila da to povezem sa nekim zacinom uopste..........:nerd:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!