Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dear Lucy
alpska podravkina. da, i krem supice sa pecurkama su ok
Korisnikov avatar
By Blady
Uzela sam bas neki dan.

Mnogo mi je bolje kada napravim sa kockicom i jos nesto naseckam unutra.
Tipa sargarepa, beli luk...persun itd..
Mnogo bolje bude.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
jao gle! neka kuvar tema gde mogu da podelim svoje kulinarsko iskustvo :love:

mnogo su bre slane knedle iz kesice. bilo koje. a ove od griza ne znam da pravim
inače volim. znam čak i da je skuvam. ponekad. kad se setim da je kuvanje u toku dok sva voda ne provri.
Korisnikov avatar
By Neutron
Obično su mi najkul neke krem recimo brokoli ili pečurke. Više volim kesice nego home made. Mada sam skoro otkrio da mi se svidja da u običnu kokošiju dodam tomatino i napravim tako paradajz supu. Lepsa mi nego ona paradajz iz kesice.
By alexandermagic
Baš je problem osmislit i pripravit domaću juhu.

Vi koji konzumirate ta govna iz kesice ne trebate se trošiti po marketima, samo u čaši mlake vode rastopite 2 kašike soli i kašiku vegete. To je taj okus.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
basic supa: prodinstani crni luk (beli po zelji) i sitne kockice sargarepe. preliti vodom i ubaciti zacine (tipa vegeta i presun).
supa lvl 1: ubaciti pirinac/grasak/kukuruz
supa lvl 2: ubaciti kocice (proprzene) piletine/pecurke/svinjetine/knedle
supa lvl 3: dodati pavlaku/pavlaku za kuvanje/paradajz pire/dodatne zacine (tipa majcina dusica uz pavlaku i pecurke, aleva uz svinju)
supa lvl 4: dodati brasno pomesano sa vodom ukoliko se zeli gusta supa

supe iz kesice su :barf:
Korisnikov avatar
By belch
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2588979#p2588979]EnMademoiselle napisao:[/url]
mnogo su bre slane knedle iz kesice. bilo koje. a ove od griza ne znam da pravim
stvarno nije teško. treba ti jaje, griz i so.
umutiš prvo belance da bude penasto, zatim dodaš žumance, sjediniš, i dodaješ griza malo po malo. ako staviš previše odjednom biće pretvrde. kad je dovoljno gusto da se ne raspada staviš u ključalu supu.
bude gotovo za 5 minuta. ne treba ti mikser ni ništa, sve sa viljuškom mutiš
Korisnikov avatar
By belch
nisam ja ništa rekla za supe iz kesice, samo za knedle, one su dobre u svim supama
Korisnikov avatar
By Neutron
Ma da na mononatrijum mislim. Volim i vegetu. Zaista mi prija taj ukus, kao znam da nije zdrav al' šta ću kad mi se sviđa.
Korisnikov avatar
By Neutron
Ma da na mononatrijum mislim. Volim i vegetu. Zaista mi prija taj ukus, kao znam da nije zdrav al' šta ću kad mi se sviđa.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja imam Vegetu u kući jer me podseća na neke ljude i neko vreme. Praktično ta teglica mi je dekoracija u kujni, ne pamtim kad sam je upotrebio i priznajem da mi njena svrha nikad nije bila jasna.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
supu iz kesice napravim svake prestupne godine. ako uopšte i tada :|
da sam u mogućnosti da se više posvetim spremanju jela, s vremena na vreme bih pravila pravu supu od nešto mesa i krupnih goveđih kostiju*.

*kostiju? grammar-nazi needed :D
Korisnikov avatar
By Stripi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589126#p2589126]belch napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2588979#p2588979]EnMademoiselle napisao:[/url]
stvarno nije teško. treba ti jaje, griz i so.
umutiš prvo belance da bude penasto, zatim dodaš žumance, sjediniš, i dodaješ griza malo po malo. ako staviš previše odjednom biće pretvrde. kad je dovoljno gusto da se ne raspada staviš u ključalu supu.
bude gotovo za 5 minuta. ne treba ti mikser ni ništa, sve sa viljuškom mutiš
Ima bolji i jednostavniji recept.
Na jedno jaje idu tri žlice griza i malo praška za pecivo.
Umutiš jaje sa praškom, dodaš tri velike žlice griza (bez škrtarenja), dobro izmutiš, ostaviš malo da odstoji. Provjeriš nakon 10ak minuta, ako je rijetko, dodaš još malo griza. Pomoću dvije žlice stavljaš u juhu koja vrije. Voila.
Korisnikov avatar
By bern
aleva ima one super supice u malim kesama.
Korisnikov avatar
By Hys.
koristim samo kad sam bas bez kinte a nemam spremno. Regularno imam domaci stok* pripremljen u frizu, u koji dodam povrce.

* pravim od koskica i mesa raznih domaci stok za supe i corbe. Na primer, ne bacam pileca ledja, trtice i tako to vec skuvam i zamrznem lepo pa kad treba za supu ete ga spremno.
Korisnikov avatar
By Hys.
Malo, jer ubacim u slow cooker preko noci i ne razmisljam :) Ujutru gotovo i spremno za pakovanje u posudice, te ubacim kako mi kad treba u supicu ili corbu.
By alexandermagic
Hvala ne bih. Drugima ju mogu bez problema servirat. :ozbiljan:

I kad uopce i jedem juhu, volim bogatu domacu.

Edit: najbolji su mi oni koji kao nemaju vremena da si priprave pravu juhu, pa moraju iz kesice kako bi pojeli nesto tecno. Pa popijte hebeni caj, a ne taj otrov. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Supe iz kesice me podsecaju na alpinisticke akcije, kad super prijaju.
Inace jok.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!