Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
sarme :mljac:

+ malo smo zakasnile, ali jutros smo pravile american pie :) ali sa visnjama inside.
danas smo dobile kruske, pa ne znam kako bi bilo i od njih da se napravi :puzzle:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Pica, pasulj, belolucene paprike i gomilu tulumbi (umreh praveci ih) za brata <3 dovoljno od mene.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ Bogme ja ocu da vidim slike toga i tek onda cu da poverujem da dete od 17 godina sve to ume da pravi, mhm :sudija:

:D

OT:

Ništa još uvek, došla sam na net a i ovde da dobijem inspiraciju, pravi mi se nesto baš ukusno.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ to najbolje valja kada je leb beo i vruc i mekan :awesome:
Korisnikov avatar
By Hys.
E pa sad, uozbilji se malo, pa mozda to moze za dorucak, mozda vi buduća studentarija možete i za ručak, ali ja sam bre ozbiljna žena i gospođa, mora nešto komplikovanije i kašikastije.

Evo vidi našu Andju, kao da ima bar 40, sve po redu pravi!

:lol:

Btw, razmišljam da napravim lazanje nisam mesecima :smirk:
Korisnikov avatar
By Hys.
Jebote de si nasla asparagus? Em sto kosta uzasno mnogo em sto nigde nema da se nabavi a da na nesto lici.

Btw, samo da obavestim pučanstvo da emicin ovaj tanjir ima kalorija kao jedan zalogaj lazanje :lol:

I kako ja sad bez grize savesti da pravim lazanje posle emicinih dijetalnih slika svega na pari bez masti bez zacina bez sira bez ....svega....:sigh:

Klot povrce, klot mesto, klot pirinac. A deeee jeee tuuu soooos bre :lol:

Sabi me emica :sigh:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
e jeste teško pronaći, pogotovo zeleni, belog ima tu i tamo. jeste skuplji pa sam ga merkala neko vreme u marketu, ali kako nikada nisam jela, odlučila sam se da probam :)

i btw, pojela sam i mesa i pirinča, i šta sve ne :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Znam, znam, navedoh ja tamo gore i klot meso i pirinac :sigh: Ako od začina ima so i biber a nema sos, nema poh, nema nista sem pirinca bez icega i mesa bez icega, i dalje je kao zalogaj lazanje :lol: :namig2:

Neka si kupila i probala, ja ga jako volim, i bih ga kupila da se častim štono kažu ali ovi koje sam videla kod nas su u užasno lošem stanju, da ne znam kako treba da izgleda zajebala bih se i kupila. Ovaj koji si spremila lepo izgleda; gde si ga uzela?
Korisnikov avatar
By emo_haos_
a birala sam ga pa barem 8 minuta. jer ne znam kako bi trebalo da izgleda. bilo je užih i manjih i onako povećih. inače, ja sam zlo u supermarketu, toliko biram produkte, i obavezno moram da pomirišem voćku (da bih procenila koliko je slatka), da sam primetila da me čika iz obezbeđena čudno gleda :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
american pie sa jabukama, kruskama i cimetom.. i sad me grize savest kad sam videla slike od emo_haos.. :sigh:
Korisnikov avatar
By Blady
Danas nista.
Al od juce, cuspajz od tikvica, sojine cufte i supa.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
da :) i za divno cudo, meni se svidja :lol: jako sam kriticna kada nesto spremam, a plus ovo mi je mozda neki 3-4 u zivotu da pravim desert. ubacila sam jabuke da bi bilo malo kiselkasto..

Slika

ukus je bolji od izgleda, kunem se :D
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ :njami:

podseća me na tom&jerry crtać! znaš da je ona gazdarica stalno pravila te pite :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
da da :lol:

sad mi ovo jezivo, malopre sam gledala poslednju epizodu tom & jerry u kojoj izvrse samoubistvo :uplasen:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2556805#p2556805]Hys. napisao:[/url]E pa sad, uozbilji se malo, pa mozda to moze za dorucak, mozda vi buduća studentarija možete i za ručak, ali ja sam bre ozbiljna žena i gospođa, mora nešto komplikovanije i kašikastije.

Evo vidi našu Andju, kao da ima bar 40, sve po redu pravi!

:lol:

Btw, razmišljam da napravim lazanje nisam mesecima :smirk:
Ne bih ja da ne moram. :lol:
(Dobro, neke stvari i svojom voljom napravim :lol: )

A moga bih i ja lazanje da napravim. Il' to kad se seti brat da dodje kuci? :smirk:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Slika Slika

integralno testo preliveno sirovim povrćem :njami:
Danas nisam pravio ništa, ali smo muš i ja imali retrospektivu, tj. podsećanje na sva fantastična jela koja smo do sada provaljivali i pravili i sve mi toplo oko srca.
U malom sam unutrašnjem sukobu između sopstvenog mnenja da je hrana nebitna i razmatranja da je kultura jedenja ipak na neki način značajna.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 78
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!