Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By smaug
Puter od kikirikija, cokolada sa kikirikijem, kikiriki od kikirikija - meni siguran put u vecna lovista.
By deka
Sjajan namaz...Jednostavno maazes ga na hleb i jedes uz pijuckanje jogurta,soka ili vec sta ko voli i nema sanse da se udavis dok ga jedes ;-)
Najbolji kojeg uvek imam u kuhinji je najjednostavniji puter od kikirikija Holandski.Redovno cimam bilo koga ko putuje tamo da mi ga donese...a tegla kosta 0,75 do 1,2 E od 700 g....Pretpostavljam da je to neka robna marka velikog lanca prodavnica,pa je stoga cena smesna,a uzgred i teglice su sjajne,tako da ih po praznjenju koristim za zacine i tako to... Sta cu domacin,da ne kazen daleko bilo diomacica u dusi ;-)

E,zaboravih moj partner ga obozava kao namaz za palacinke....
Korisnikov avatar
By gossip
''

obozavam ga :love: bas sam ga jeo pre neki dan xD
Korisnikov avatar
By Blady
@Mars :lol: tata... nesto mi se cini da je mlad tata :pervert:

ONT Juce sam ga jela, i malo danas :love:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa lepo. Znači može.

:)
Korisnikov avatar
By Blady
Moracu da se posvetim pravljenju ovoga, zelim velike kolicine, veeelikeeee :bali:
Korisnikov avatar
By Torry
jesam li ja jedina koja to nije probala? il se ne secam :(
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2684681#p2684681]Torry napisao:[/url]

vidim ga skoro u Super Veru, i malo je cena previsoka
Mislim da je već bilo ovde:

[youtube]http://youtu.be/9M2j5xl1Eqc[/youtube]

Inače mi je i dalje nezamislivo da ga jedem na hlebu, ali uvek imam teglu u kući, crunchy varijanta, jer se nekad (doduše retko) desi da mi se jede kikiriki i ta zelja ne moze nicim drugim da se utoli. Onda pojedem kašiku-dve tog krema.

A takođe ide i u par recepata koje povremeno spremam.
Korisnikov avatar
By Mars
Eno ti gore u mom postu YT link
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2034660#p2034660]deka napisao:[/url]Sjajan namaz...Jednostavno maazes ga na hleb i jedes uz pijuckanje jogurta,soka ili vec sta ko voli i nema sanse da se udavis dok ga jedes ;-)
:krezavi:

offtopic: namaz mi je presmašna reč

ontopic: jeo sam dva tri puta do sad, kad su me ponudili, ništa posebno, nije ružno, ali nije ni lepo. ok je u kitkatu
ne moram više nikad da ga okusim
Korisnikov avatar
By Trilian
Kao namaz mi se nije dopao nesto...jela sam ga u kombinaciji sa neki zeleom mislim i nije mi se dopala kombinacija :neznam:
U tim nekim kolacima mi je okej
Korisnikov avatar
By Mars
To, valjda, sa zeleom i dzemom i mora da se jede, inače možeš da se udaviš.

U svetu to tako (Cosby Show, Rozen, ko se seća), a nama kad smo izašli iz socijalizma to niko nije rekao pa je bilo tih nemilih scena sa gušenjem.

Bez hleba, onako metodom lizanja sa kašike je ok, klizi.

Probajte pinat batar čiken

Korisnikov avatar
By Neutron
Probao, i nisam odusevljen. Nekako mi je previse jak. Lepi mi se za zube. Ne znam. Ali kikiriki obozavam, mogu ga jesti dok se ne otrujem istim, zato sam bas mislio da cu umirati za kikiriki puterom, ali ne. :/
Korisnikov avatar
By Mars
možda zavisi i koju vrstu jedeš

Slika
Korisnikov avatar
By Neutron
Ok, nisam imao pojma da postoji vise vrsta od jedne. Secam se da sam procitao sastav, bilo je kikiriki i maslinovo ulje. Ne secam se odnosa.
Ali je bilo tako lepljivo, i tesko. Cudo jedno.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
moja sestra pravi
kupuje onaj nepeceni kikiriki
..koliko znam stavlja kasicicu maslinovog ulja na sto grama kikirikija

ja probao nisam
Korisnikov avatar
By Mars
@neutron

Po sastavu ne znam koliko se razlikuju (iznenađen sam sad tim maslinovim uljem u tom tvom što si jeo), ali ja uzimam crunchy varijante, sa krupnijim komadićima kikirikija. Od onih glatkih i super-glatkih imam osećaj da mogu da se udavim.

Edit: nikad nisam pravio, ali u onom videu koji sam okačio gore domaćica insistira da se nikakvo ulje ne dodaje. Dužinom mlevenja kikiriki sam otpušta ulje koje mu daje viskoznost.
Korisnikov avatar
By Neutron
Da me ubojes ne secam se marke. Ali Mars, ja ono stvarno ne mogu recima opisati. Ukus mi je ok, ali ta viskoznost, teskoca, pa masan. Bas da se udavis. A bila je neka jako glatka varjanta. Na kraju krajeva, mogao bih opet probati neki, moguce samo da sam naleteo na horor tada.
Korisnikov avatar
By Mars
Ako mozes da biras-uzmi taj koji nije mleven do mikronskih čestica.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!