Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
ja prepodne mogu da živim na belancima i ovsenim, ali popodne me uhvati glikemijski šok i kao blesav pokušavam da pronađem bilo šta slatko. pre neki dan sam uhvatio sebe u ogledalu kako ližem teglu nutele i hvatam poslednje mikrone tog krema ... kako čovek da se reši popodnevnog glikemijskog šoka? ima li neki recept?
Korisnikov avatar
By horus.
^ja sam se skinuo sa secera time sto sam u svakoj "secer krizi" sladio kafu/caj/mleko sa fruktozom i time sam resio problem... sad, s vremena na vreme muljam slatko, ali bas, bas u retkim situacijama... meni je pomoglo, probaj... :neznam:
Korisnikov avatar
By Mars
Mene taj šok hvata obavezno posle ribe, naročito morske.
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by KiWi

ja prepodne mogu da živim na belancima i ovsenim, ali popodne me uhvati glikemijski šok i kao blesav pokušavam da pronađem bilo šta slatko. pre neki dan sam uhvatio sebe u ogledalu kako ližem teglu nutele i hvatam poslednje mikrone tog krema ... kako čovek da se reši popodnevnog glikemijskog šoka? ima li neki recept?
skuvas neki lep, aromatican caj i polako pijuckas (Earl Gray, kamilica, nana)
ili svrati, imam jos mamine pite sa jabukama i cimetom, ali pozuri
Korisnikov avatar
By Galadriel
Obožavam mali munch mellow :love:
Ne držim ga nigde kod mene slatkiši ne traju, a ne gomilam ih sa namirnicama.
Korisnikov avatar
By Kejt
Originally posted by Sunce

Koliki je odnos kupovnih i home made slatkisa koje jedete?

90% home made i sve stoji u špajzu .... uglavnom ..... nekad se pojede too fast pa ni ne stigne do špajza
Korisnikov avatar
By Pauceti
Trenutno volim Lecimalt :) :tamoamo:
Digest i Pro Corde, onaj treci nisam probao. :elf:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
kakav je taj Lecimalt?

ja sve sto kupim pojedem istog dana, pa se trudim da ni ne kupujem slatkise...

'ebala vas tema!
Korisnikov avatar
By Mars
Ja uglavnom nisam alav...po mojim merilima (recimo, mojoj drugarici je nezamislivo da neko pojede celu čokoladu odjednom, to joj je NENORMALNO (njen izbor reči) a meni je em uobičajeno em normalno).

E, jedino sladoled u frizu stvara čudnu vrstu nervoze u meni i mora da se pojede što pre radi duševnog mira...
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Mars

Ja uglavnom nisam alav...po mojim merilima (recimo, mojoj drugarici je nezamislivo da neko pojede celu čokoladu odjednom, to joj je NENORMALNO (njen izbor reči) a meni je em uobičajeno em normalno).

E, jedino sladoled u frizu stvara čudnu vrstu nervoze u meni i mora da se pojede što pre radi duševnog mira...

I sve ostalo.. :lol:
Da je samo sladoled:D

ot:

Kod mene se sve "vuce" po kuhinji,frizideru dok se ne ukvari.Nikakav "odnos" prema hrani nemam.Slatkise slabo jedem..Sto se tice cokolade,sasvim mi je jedna-dve kocke dovoljna i smatram da bas nije normalno pojesti je istog trenutka:)
Korisnikov avatar
By Madonna
jao. muke moje...

baš su čarobni. u poslednjih godinu dana sam se najeo kao somina bonžita, crnih snikersa, ZLATNIH CVETOVA BANINI :drama: ima da otvorim fan page, plazmice skroz umočene u čokoladu,

OVO je najlepše nešto na ovome svetu to nije istina
Slika

onda kinder one nove čokoladice punjene mlečnim.. nečim, bambi/najlepše želje crne čokoldaice :drama: bambi ima sa đumbirom, kurac palac sve je wow, jaffa napolitanke sa pomorandžom omfg... milka biskvit što je ko jafa :dvedrame: iiiiiiiii
još ću dodati kad se setim
Korisnikov avatar
By erkondisn
jao taman sam danas nasao jaffa napolitanke danas :drama:
Korisnikov avatar
By HARP
Imao štek, jeo ko vaška, stalno neki izgovor, e sada nešto slatkooo...

Sada samo kupim ono što mi se jede trenutno... ako baš bude kriza noću onda je tu prodavnica 24h :D

Mada od kada pojačano treniram uvek padne čokoladica posle treninga :sladoled:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Sunce

Gde se nalazi kutak vasih slatkisa? U kuhinji - gde?
ih, šteta što ovu temu nisi postavio dok sam bila u prethodnoj gajbi. tamo sam imala the ultimate slatki kutak, u vidu posebne "sugar, spice and everything nice" police, oblepljene iznutra kičastim plavo-roze folijama i ukrašene mašnicama, medama i sličnim treševima. it voz indid lajk oupening a dor tu a medžik vrld. :pinknaocari:

Da li se radi o polici, fijoci, da li ih drzite u sobi, na stolu? I sta je na danasnjem meniju?
u nekakvom špajz-plakaru u kuhinji.
trenutno imadem samo suvo & koštunjavo voće, pojela sam sve ostalo. ima i ratluka, al' to je bilo namenjeno za poklon, pa slučajno ostalo doma.

Da li kupujete pune kese slatkisa za predstojecu nedelju ili svakog dana po nesto?
bude i jednog i drugog.

Koliki je odnos kupovnih i home made slatkisa koje jedete?
kupovni su u ogromnoj većini.

sviđa mi se ova tema. pokazuje temeljno razumevanje i detaljan pristup problematici. :klap:
Korisnikov avatar
By Madonna
jao ratluk.. suvo voće... :drama:

ma sve. što bi reko sunce - i pošećereno govno :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by Null

onda kinder one nove čokoladice punjene mlečnim.. nečim, bambi/najlepše želje crne čokoldaice :drama: bambi ima sa đumbirom, kurac palac sve je wow, jaffa napolitanke sa pomorandžom omfg... milka biskvit što je ko jafa :dvedrame: iiiiiiiii
još ću dodati kad se setim
:odlicno:
Korisnikov avatar
By xfreelancer
neko je pomenuo one stare banine. zvali su se (bar moji omiljeni) vocni poljupci. cula sam da su prestali da ih proizvode jer bi im cena, zbog sastojaka i tehnologije, bila previsoka za nase bedno trziste. a kad sam videla da su pokrenuli novu liniju, sve sam se ponadala da ce vratiti poljupce (i tamne vragolane,i cokoladne oblake...).
takodje, patim sto na trzistu ne mogu da nadjem gingerbread man keksice. bilo ih je pre 2-3 godine u svim malo boljim prodavnicama, a danas ni u merkatoru.
hanuta (nutella izmedju dva vafla) me je umalo u secernu boles' i u 100 kila uterala. doduse, sto bi rekle babe: za dobru svinju nema lose pomije, te stoga jedem sve moguce slatkise u abnormalnim kolicinama, i zivot mi je totalno obesmisljen ako ne prozderam bar 100 do 200 grama cokolade dnevno. a sto obozavam one citro cokoladice, pa sve k'o velim male su i light, i onda tokom dijete obrstim 4 komada dnevno (u prevdu 100gr) a sve sa idejom da sam se iste pridrzavala. ma uzas. mislim da bi mi secer pokuljao iz telesa kad bih vene isekla.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
@xfreelancerka

Znala sam da imam neki zakukuljeni vampirski potencijal. :lol:

A na moj čarobni svet slatkiša pala je atomska bomba.

Sve, sve je propalo
Sve se srušilo
Izgubilo sja-aj

Poslednjih dana te predapokaliptične ere, tamanila sam Duplo. Skup k'o đavo, al' ukusaaan... :rida:

Sad, doduše, zabodem pokoju kockicu crnog Bambija sa pomorandžom.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by xfreelancer

neko je pomenuo one stare banine.
:gotika: e al ne sećam se ničega ni oblika ni boje ni mirisa ni ukusa samo znam da su bili WOW ako neko nađe fotku plizim

MOCART KUGLICE

:drama:

CRNA ČOKOLADA SA SVIM DODACIMA A JEDNO VREME OMILJENA SA POMORADŽINOM KOROM

MILKA SA SUVIM GROŽĐEM I LEŠNIKOM (jel lešnik?)

Korisnikov avatar
By xfreelancer
@ dzej ar (jel si taj efekat 'tela da dobijes skracivanjem nika na inicijale)

duplo je ferrero i ako nije skoro 90 dinara ona stanglica od 25 grama. nema ni na zub da nabodem. a ako ne' da se snebivam treba mi 1000 din da se nazobam po meri moje impozantne persone. doduse, probala sam jedared neki turski fejk i zazmurila na oba oka. istini za volju nije bio los, al me ipak neka nelagoda 'vata kad ne mogu da procitam sta su metnuli od sastojaka.
Korisnikov avatar
By Mars
Ovo je bilo super:

Slika

I ovo:

Slika

A bilo je i nesto mislim da se zvalo Slatke masnice, ili tako nekako.

Oblik malo krace i deblje piskote, krckavo, fantasticnog ukusa, a sa strane po sloj rozikastog nekog preliva.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Jooooo... tamni vragolani. Toga se sećam. :D

@eks frilenserka

Jes', vala, ni najmanje nije izdašan, al' sam ja bila takav džanki i raspikuća, da bih rado hodala i gola i bosa, samo da mi se topi dupli Duplo u ustima.
Korisnikov avatar
By horus.
kako pocne zima, ja tako navalim da muljam sve sto ne treba... :kesa:

Slika

ovo je skroz :love:

edit: e da, na ovoj slici treba da budu ove nove jaffa napolitanke sa kikirikijem, ne ove sa lesnikom (one su 'nako)... al' nisam mogao da nadjem sliku... :drama:
Korisnikov avatar
By Tungi
Evo mojih omiljenih poslastica:

Slika

Slika

Puslice:

Slika

Medenjaci:

Slika

Minjoni:

Slika

:mljac:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni bi sad tako prijalo...

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!