Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by DeleteOriginally posted by AzdajaFrancuska, na nasem trzistu, su (blago receno) seljacka vina. Kad seljak ne zna sta da kupi, ode u prodavnicu i trazi francusko.
nemam zeno kalifornijska haha, ali na listi the best su uvek bila, francuska, italijanska, pa tek onda spanska - ali ih imam...
ako ces ti piti, pa donecu karton...
Italijanska - tokom poslednjih nekoliko godina dozivljavaju ekspanziju na nasem trzistu, ne zbog kvaliteta, nego zbog pristupacnih cena, a ako se vratimo na seljaka odozgo, pre ce da kupi nek inostrano (makar to bilo i italijansko) vino, nego domace, iako medju nasim vinima ima dosta kvalitetnijih u tom nekom dijapazonu cena rasprostranjenih ITA vina u nasim prodavnicama.
Spanska vina mi jako prijaju, tesko je napraviti gresku pri odabiru "pravog" spanskog vina, nekako su sva bas po mom ukusu, za razliku od italijanskih. Donesi karton - crvenog!
Originally posted by AzdajaI ja, zato je bolje da ne diskutujemo previse o tome ovako, donesi to vino, pa cemo uz koju cas/flasu o svemu natenane
radim s tim zeno, pa znam...
Originally posted by AzdajaFrancusko, crveno! Donesi i videces me p`janiju nego onomad u NS
e, ako ces ti cugati...dogovoreno
Originally posted by DeleteOriginally posted by AzdajaI ja, zato je bolje da ne diskutujemo previse o tome ovako, donesi to vino, pa cemo uz koju cas/flasu o svemu natenane
radim s tim zeno, pa znam...
Originally posted by AzdajaFrancusko, crveno! Donesi i videces me p`janiju nego onomad u NS
e, ako ces ti cugati...dogovoreno
Originally posted by Deletevise volim jeftinije italijansko belo nego neko kao bolje domace, tipa "plantaze" ili sta vec.
Italijanska - tokom poslednjih nekoliko godina dozivljavaju ekspanziju na nasem trzistu, ne zbog kvaliteta, nego zbog pristupacnih cena...
Originally posted by Birthday_girlOriginally posted by Deletevise volim jeftinije italijansko belo nego neko kao bolje domace, tipa "plantaze" ili sta vec.
Italijanska - tokom poslednjih nekoliko godina dozivljavaju ekspanziju na nasem trzistu, ne zbog kvaliteta, nego zbog pristupacnih cena...
ova domaca su mi nekako opora. stvar ukusa, ne znam. ali ja sam zapravo pivopija i tu vrlo dobro znam sta volim (a tek sto mogu da ga poopijem...)
Originally posted by AndjelikaEvo ja se javljam kao dobrovoljni degustatator
Ja imam vinograd na Fruskoj Gori, i 2007 sam pravila svoje prvo vino.. To je vinograd
jos od mog oca, pa smo ranijih godina pravili svi zajedno, ali sada posto on nije u stanju
vise, ja sam uzela da se time bakcem...
... procitala sam literaturu, a i imam prakticno iskustvo..
.. i moram da vam kazem da za prvo vino nije lose... malo je jace, ali moze da se pije.
2008 nisam uspela, jer sam imala gomulu drugih obaveza, ali se isreno nadam da 2009,
nece biti losa..
Originally posted by jennyMnogo je bolje od onog u plasticnoj ambalazi od 2 i 5l
Ja sam videla u prodavnici crno vino u litarskom tetrapaku, kao sokove sto prodaju
Originally posted by DeleteKada kazhesh "vashe trzhishte" govorish o bosanskom?Originally posted by AzdajaFrancuska, na nasem trzistu, su (blago receno) seljacka vina. Kad seljak ne zna sta da kupi, ode u prodavnicu i trazi francusko.
nemam zeno kalifornijska haha, ali na listi the best su uvek bila, francuska, italijanska, pa tek onda spanska - ali ih imam...
ako ces ti piti, pa donecu karton...
Italijanska - tokom poslednjih nekoliko godina dozivljavaju ekspanziju na nasem trzistu, ne zbog kvaliteta, nego zbog pristupacnih cena, a ako se vratimo na seljaka odozgo, pre ce da kupi nek inostrano (makar to bilo i italijansko) vino, nego domace, iako medju nasim vinima ima dosta kvalitetnijih u tom nekom dijapazonu cena rasprostranjenih ITA vina u nasim prodavnicama.
Spanska vina mi jako prijaju, tesko je napraviti gresku pri odabiru "pravog" spanskog vina, nekako su sva bas po mom ukusu, za razliku od italijanskih. Donesi karton - crvenog!
Cini mi se da procitah, da volis belo, pa bih da preporucim australijska bela
Originally posted by DeleteTaman za tu bocu shampanjca mozh´ polovan aVto da kupish. Ali samo pod uslovom ako je u onoj drvenoj kutiji!Originally posted by jennyMnogo je bolje od onog u plasticnoj ambalazi od 2 i 5l
Ja sam videla u prodavnici crno vino u litarskom tetrapaku, kao sokove sto prodaju
Btw, ostala sam duzna na onoj temi da ti se pohvalim da sam ponosni vlasnik boce Dom Perignona iz `59., a berba iz te godine nikad nije pustena u promet, tako da je samo poneki redak kolekcionar uspeo da dodje do nje. Morala sam da ti se pohvalim, a ostali, pravite se da niste procitali
Originally posted by Val
Vidish, postoji radnja u Frankfurtu koja(izmedju ostalog) upravo taj shampanjac prodaje. Svakome ko mozh´ da se isprsi sa 1000 evriTja. Tako da, nema veze sa pushtanjem u promet, no sa parama koje je neko spreman da da zbog "retkosti".
Originally posted by Val
Vidish, postoji radnja u Frankfurtu koja(izmedju ostalog) upravo taj shampanjac prodaje. Svakome ko mozh´ da se isprsi sa 1000 evriTja. Tako da, nema veze sa pushtanjem u promet, no sa parama koje je neko spreman da da zbog "retkosti".
Originally posted by jennyMozes sa Val u Frankfurt, da `59. gledate u izlogu
Pih da mi je pokazes! Mogu i u izlog da gledam. Daj da pijemo
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!