Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Eurokrem ili Nutela?

Eurokrem
50
54%
Nutela
42
46%
Korisnikov avatar
By Val
Naravno Eurokrem! Nutela nema belo! :bljak: Ak´ vecj moram da biram. Inache bih pre neku tortu! Chokolada, shto s´ mene tiche, mozh´ da se ukine!
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Više volim Nutellu, jer mi je Eurokrem nekako masniji.

Ali sad ne bih birala.

A Finetti, ili kako se već zove, mi je ogavan.
Korisnikov avatar
By Azdaja
ajoj, ciji je finetti - prvi x cujem za njega....
Korisnikov avatar
By Val
Taj fineti prodaju u Srbiji. Mislim da je ´talijanski. Bar ukusom lichi. :bljak:

:giggle:
By geyboy
Za sve koji vole Lino Ladu imam tuznu vest. Podravka je izbacila za susedna trzista jeftiniju verziju koja je nazalost i manje kvalitetnija pa beli deo nema vise obarajuci mlecni ukus kao pre. Sada je 3% lesnika naspram 12% i 9.5% mleka u prahu naspram 15%. Mada mi se cini da je i ova Lino Lada po meni i dalje bolja od bilo kod drugog krema, posto nikada nije jako tvrda i masna kao sto Eurokrem moze ponekad da bude. Evo slike novog pakovanja od 400 g, a inace ima i od 1 kg i po 100 g.

http://img212.imageshack.us/img212/3420 ... adaxr9.jpg
Korisnikov avatar
By Sunce
Ova tema mi otvara apetit. Molim vas, prestanite! Nutela :love: - bolja od svakog decka! :sunce:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Val
Taj fineti prodaju u Srbiji. Mislim da je ´talijanski. Bar ukusom lichi. :bljak:

:giggle:
Grčka je i jedno sam je vrijeme obožavao. Za Linoladu ne znam ali vjerujem da su to napravili jer se tako radi sa svime, navodno se tako i Eurokrem radi za izvoz.
Bilo kako bil-nutella, jedan i jedina :love:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by B.U.
Eurokrem!
Od svih tih cokoladno-mlecnih proizvoda...
Eurokrem iz Takova je najbolji za mene!!!
Ni jedan drugi mu ne moze ni prici!
Right! :up:
Korisnikov avatar
By Hton
Kakav eurokrem i nutela - glasam za CIPIRIPI!!!! :yay: :dance: :vijaca: :hyper:
Korisnikov avatar
By Hton
Cipiripi ima najlepsu belu cokoladu!
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by geyboy
Za sve koji vole Lino Ladu imam tuznu vest. Podravka je izbacila za susedna trzista jeftiniju verziju koja je nazalost i manje kvalitetnija pa beli deo nema vise obarajuci mlecni ukus kao pre. Sada je 3% lesnika naspram 12% i 9.5% mleka u prahu naspram 15%. Mada mi se cini da je i ova Lino Lada po meni i dalje bolja od bilo kod drugog krema, posto nikada nije jako tvrda i masna kao sto Eurokrem moze ponekad da bude. Evo slike novog pakovanja od 400 g, a inace ima i od 1 kg i po 100 g.

http://img212.imageshack.us/img212/3420 ... adaxr9.jpg
imam osjecaj da je ovo neka kopija ili prevara jerbo nemam nikakav info o ovome...

jel mozes dati vise informacija u kojoj drzavi/gradu je kupljen ovaj proizvod, ovi u podravki ce biti itekako zainteresirani ;)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Hton
Voleo sam stari cipiripi. Ovaj novi je ogavan! :(
By mikka
Ja volim ono belo kod cipiripija :sladoled:
A ne znam kakav je novi jer ga odavno nisam jeo :nazalost:
Nutelu volim samo u palacinki, sa bananom i orasima recimo :mljac: :palacinke:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Sunce
Originally posted by Hton
Voleo sam stari cipiripi. Ovaj novi je ogavan! :(
Jeste drugaciji ,ali je i dalje najlepsi (beli krem :love: )
By geyboy
Originally posted by erkondisn

imam osjecaj da je ovo neka kopija ili prevara jerbo nemam nikakav info o ovome...

jel mozes dati vise informacija u kojoj drzavi/gradu je kupljen ovaj proizvod, ovi u podravki ce biti itekako zainteresirani ;)
Kupljen je u Srbiji, Novi Sad. I nazalost, evo sta mi je Podravka odgovorila:

"Poštovani, zahvaljujemo na Vašem javljanju.

Kao što ste primjetili Linoladu od ove godine možete pronaći na vašem tržištu u novom dizajnu. Novim vizualnim identitetom Linolade odnosno novim uočljivijim i jednostavnijim dizajnom nastojali smo istaknuti najznačajnije karakteristike same Linolade njezin prepoznatljiv i jedinstven okus, te prikazati Linoladu kao ukusan kremni namaz koji sadrži mlijeko, lješnjake i kakao i koji je proizveden od sirovina isključivo prirodnog porijekla (najfiniji prženi lješnjak i punomasno mlijeko).

Nadamo se da ćemo vam se novi dizajn Linolade ipak svidjeti i da ćete i dalje ostati naš vjeran potrošač.

Želja nam je I ubuduće sačuvati Vaše povjerenje kao potrošača.

Uz srdačan pozdrav,

Podravka d.d.

Komuniciranje s tržištem-poslovi s potrošačima"

Mozda je Podravka vrsila neka istrazivanja i dosla do zakljucka da se stara Lino Lada nije bas najbolje u susednim zemljama prodavala, pa su odlucili da vecu zaradu naprave sa ovom jeftinijom, jer ljudi cesto gledaju samo cenu, a ne i sam sastav na kutiji. Sta god da bilo, ja sam jako razocaran i tuzan. Inace, nazad na kutiji od jezika stoje: SRB/MNE, BIH, AL i MK. a HR nema tako da ova Lino Lada sigurno nije namenjena za hrvatsko trziste.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
eurokrem! apsolutno!

od nutele mi je gadniji samo onaj odvratni fineti...inace mi oba imaju ukus i teksturu rastopljene plastike
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by geyboy
Sta god da bilo, ja sam jako razocaran i tuzan. Inace, nazad na kutiji od jezika stoje: SRB/MNE, BIH, AL i MK. a HR nema tako da ova Lino Lada sigurno nije namenjena za hrvatsko trziste.
da im p.m. lopovska. :(

a reci mi kolika je cijena te 400gramske?

i je li pise da je proizvedena bas u HR od strane njih ili npr u Poljskoj... odnosno tko ju je proizveo za njih?
Korisnikov avatar
By Rei
^ Kupio sam i ja tu Linoladu u M Rodicu (Mercator), evo pishe leshnici 3%, mleko u prahu 9.5%, kakao prah sa redukovanim sadrzhajem masti 3%... Proizvodjach Podravka d.d. Ante Starcevica 32, 48000 Koprlvnica ( kako se to chita :lol: ) Hrvatska. Uvezeno iz hrvatske. :)

Za cenu nisam siguran jer nisam obracao pazhnju ali mislim da je oko 160 din (12.66 kuna) za 400 gr.

A bash sam se pitao zashto nahvaliste Linoladu kad je krem tako obichan.
By iWanna
Ne žderem kremove, pa necu ni glasati. :retard:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Eurokrem!
Od svih tih cokoladno-mlecnih proizvoda...
Eurokrem iz Takova je najbolji za mene!!!
Ni jedan drugi mu ne moze ni prici!
upravo... :up:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
eurokrem!! Nutella ima prejak ukus lesnika, iako je na palacinkama njam :D
A fineti...ogavno kiseo
Korisnikov avatar
By toni79
eurokrem i linolada su obiljezili djetinjstvo. onda je dosla nutella i ja sam postala prodana dusa... a i eurokrema i linolade vise nije bilo :/ tako da ih ubiti nisam jela od... '95. :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!