Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hybrid
Originally posted by Aleksandar
Jednom umalo ne povratih dušu od parmezana...
:smeh: :smeh: :smeh:

Pre sam pio kozije mleko, pa napravio pauzu, i skoro jednom opet ga uzeo, ali mi je bilo ružno. Ima miris kao ustajala pokošena trava... ne znam za ukus, da bih mogao da poredim...

Švarglu ne bih ni pomirisao! Moji su je kupovali u jendoj obližnjoj mesari i davali je duši od našeg ku?eta.

Na prevaru su mi dali jednom pohovan teleci mozak, koji je tako bio ukusan, topio se u ustima! Ali kad su mi rekli da je to - to, samo sam prestao da jedem.

A u principu, probao bih sve. Osim pse?eg mesa i pe?enih termita u ?okoladi. Nisam ni neki obožavalac slatkovodnih riba. Jedem ih, ali nisu uvek lepe.

Hm... ne mogu se sad setiti svega. Škembi?i - fuj!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Rigel
Pre sam pio kozije mleko, pa napravio pauzu, i skoro jednom opet ga uzeo, ali mi je bilo ružno. Ima miris kao ustajala pokošena trava... ne znam za ukus, da bih mogao da poredim...
Moja mama je upravo KUVALA neku jagnjetinu (da je stavi u kupus) i sada cela ku?a smrdi... ona nikad nije kupovala jagnjetinu koliko znam, nego se setila da ju je nekad davno jela, pa joj se baš prijela, i onda je kupila to jagnje... prvi put sam jeo onaj pe?eni masni deo pa mi je li?ilo na prase (a i prase mi se ne svidja izuzev te gumaste kožice)... u ostalim varijantama mi je lagano postajalo sve odvratnije... tako da mi sad gadi da ga jedem...
ina?e što se ti?e svinje?ih iznutrica, ako se skuva kao gulaš pa sitno samelje u paštetu, mislim da bi sve moglo da mi proðe... ali kojekakve tvrde komadi?e da motam po ustima mi ne pada na pamet...
Korisnikov avatar
By Kittrie
ok, do sada mi nije bilo nista gadno jesti (iako postoje varijante tipa raznih kavijara koje jednostavno ne kapiram) , niti mi je gadno gledati kako jede neko bilo sta.

ok mi je jesti SVE I SVASTA, ali naravno kad je do mene, jedem samo nesto po meni extra. ali stvarno , sposobna sam probati , cak i jesti sve i svasta.

doduse, ljudima to cesto bude cudno jer sam kao mrsava... pih :spin:
Korisnikov avatar
By Mars
A zasto u III segmentu tvog posta nema infinitiva?!

:mucka:

"Radikalni hamas je jedno, a Marsovo dupe nesto sasvim drugo"
(drevna persijska poslovica)

http://www.yachtworld.com/
Korisnikov avatar
By Kittrie
vidje, rili nema??
lako ih je potrositi, pa sam bila u navbavci

:P
Korisnikov avatar
By Kittrie
p.s. jao KAKO voleeeemmmmmm bazu, i razne trandze-frandze na tvoum avataru :love:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Kittrie
vidje, rili nema??
lako ih je potrositi, pa sam bila u navbavci

:P
:) Pretpostavio sam!

"Radikalni hamas je jedno, a Marsovo dupe nesto sasvim drugo"
(drevna persijska poslovica)

http://www.yachtworld.com/
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by kiss addict

kola?e i torte sa orasima :bljak: :bljak:

i vo?e: maline, smokve, nar :bljak:

ti si prsla!!!
Korisnikov avatar
By Pipin
Pa sad... :D
Ja sam tu najsli?niji Kittrie.
Meni uopšte ne smeta hrana u tuðim ustima. A kako je jede, to je ve? druga stvar. Ne podnosim kad neko sr?e (supu, kafu...).

Ne razumem da li treba da odgovorim koju hranu ne volim po pitanju ukusa ili po tome od ?ega je spremljena.

ajd dobro... ne volim švarglu, hurku, krvavice, kavurmu/škembi?e, kozji sir i mleko, šampitu i puslice :D

Zatim ne volim one "cele" delove životinja - glavu, noge, krila, papke, mozak i tako to.
Ne bih jeo puževe i bele bubrege, ali ne zbog ukusa (ukus je fenomenalan ako se dobro spreme), ve? ?isto... ono... psihološki razlozi.

Jeo sam konjsku salamu i izuzetno mi se svidela. Doduše, inostrana proizvodnja.
Korisnikov avatar
By Pipin
Kad odem negde u "tuðe" krajeve, obavezno se hranim lokal-specijalitetima. Što razli?itije od meni poznatog, to mi je interesantnije.

Ina?e, ja nemam problema kad neko jede na ulici. Ni ne prime?ujem to.
Uostalom i ja volim da jedem ili grickam nešto kad onako leti izaðemo u sporohodnu šetnju Zmaj Jovinom.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Meni je odurno kad vidim ljude koji grizu burek na ulici, znaci, otpakuju ga iz silnih papira koje im u pekari daju kako im se ne bi burek ohladio, i izmastio kesu, zatim razjape usta na siroti burek i grizu ga. Jos onako musavi od masti....
Druga stvar su mi te pihtije, i silne preradjevine od svinjskih nogu, polnih organa, ushiju, ociju i sta ti ja znam cega.
Inace mi je malo gadno kada skontam nedostatak prehrambene kulture... shvatam ja da ti sa pljeskavicom ne daju i noz i viljusku, ali je bar nemoj nositi sa sobom u autobus ili je jesti kao da nisi jeo ceo prethodni eon....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!