Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
stvarno odvratno izgleda supa. a i inače ne volim supe. :bljak:
Korisnikov avatar
By alfhild
Znam ponesto da spremam, ali nisam rodjena domacica.
Korisnikov avatar
By Smilewithme
Moji rade po ceo dan,tako da se snalazim..Tu je net sa receptima tako da nije toliko tesko,a i volim da kuvam xD Al' kad vidim hrpu posudja u sudoperi okrene mi se ceo svet -.-'
Korisnikov avatar
By lav
obozavam da kuvam, da spremam malo manje, ali kuvanje mogu cak da kazem i da mi je hobi :P hehe
idealan sam muz :D
Korisnikov avatar
By Mars
Neko prosto do te mere NE VOLI da kuva, da mu dzabe sto je pismen...rezultat bude katastrofalan.

Umem da kuvam, ali predpriprema nekih namirnica me ogranicava (konacno nasao ovde ribu koju mnogo volim ALI bila neociscena, kuci tek video....i eno je počiva u frizu)

Sutra pravim sarmice u vinovom listu.
Korisnikov avatar
By barni011
sto ja volim sarmice :D

OT
Volis li ti princes krofne?
pravim najbolje princes krofne u Srbiji na jedan starinski nacin bez margarina, putera, slaga i tome slicno.
Bakin recept.
cesto me angazuju poznanici da im napravim za neka slavlja i svako ko ih probao trazio je recept :D
Korisnikov avatar
By mikeli
Ja znam za guzicu i stomak, svasta nesto spremiti !!! Sve se da nauciti, jel !

Keva me je ostavljala po mesec dana, samog u kuci, mnogo puta, pa mi je u pocetku bilo bezveze da ja nesto krckam, spremam. Hranio se po kucama, ko lutalica ...
Vremenom, doslo sve na svoje, sto zbog sramote a sto zbog nesvidjanja te klope koju sam jeo po kucama ...

Sto uvek kazem, kako su rekli u 'boljem zivotu' : jaja na oko, mesano, tvrdo kuvana, pecena, kajgana, meka, ... itd ... i jos svasta !!!
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2461357#p2461357]barni011 napisao:[/url]sto ja volim sarmice :D

OT
pravim najbolje princes krofne u Srbiji na jedan starinski nacin bez margarina, putera, slaga i tome slicno.
Bakin recept.
cesto me angazuju poznanici da im napravim za neka slavlja i svako ko ih probao trazio je recept :D
:drama:

Pa to je divno. Teško je naći i recept koji ne uključuje puding od vanile, a kamoli nekog ko zna lepo da ih napravi.
Korisnikov avatar
By Madonna
spremam, kako ne, evo danas sam spremio supicu iz kesice svuda po šporetu.
Korisnikov avatar
By Tungi
Pokušao sam da izbrišem ovaj dupli post, a poslao report :drama:
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2461705#p2461705]Mars napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2461357#p2461357]barni011 napisao:[/url]sto ja volim sarmice :D

OT
Bakin recept.
:drama:

Pa to je divno. Teško je naći i recept koji ne uključuje puding od vanile, a kamoli nekog ko zna lepo da ih napravi.
mesto skroba koriste se zumanca
kuva se na pari malo duze, ako se nema stapic od vanile onda se koristi vanilin secer
obavezno domaca jaja koristiti, treba ih puno, za 15tak princes krofni treba 20tak jaja

cu ti dam recept :)
Korisnikov avatar
By barni011
xaxaxaxa

pa odkud ja znam, rekli ste mi da one strelice se stavljaju kada se obracas korisniku iznad ssvoga posta, znajuci tvoje pretenzije prema MDNA i moje nedavno neslaganje sa njim mislio sam da je za mene

prijatna ti kafa, zelim :)

EDIT

a da vidim da ima razlike u tome koliko strelica stavljas
jedna strelica za prethodni post
dve strelice za post pre prethodnog

reseno za ubuduce
Ne znaš ti ništa o mojim pretenzijama prema bilo kome. Možda sam perfidno đubre i na taj način actually prikrivam tko je pravi objekt moje požude. A možda i ne. Istina je tamo negdE... :ozbiljan:

Hvala, ugodno ispijanje kave želim i ja tebi.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=220535#p220535]HARP napisao:[/url]
Ja na primer znam sve da spremam,to je sticajem okolnosti što mi roditelji nikada nisu bili ku?i pa sam i kao dete morao da znam da se snadjem.
kad odgovaraš na post od prije 7 godina... :awesome:

da, tako nešto. moralo se naučinti jer su roditelji bili zauzeti.

kuvam sve i svašta, pečem, dinstam... ništa suviše egzorično.

nisam probao da pravim "zahtjevna" jela kao što su sarme.

jednino pecivo koje pravim jeste ono za picu.

velika mi je želja da se okušam u pravljenju slastica.
Korisnikov avatar
By Mars
Dragocen izvor pomoci nama mladim a neiskusnim domacicama zeljnim usavrsavanja - predstavljaju savremene tehnologije, posebno YouTube.

Tamo sam nasao detaljno uputstvo za uvijanje sarmica u vinovom listu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!