Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
Bravo za djumbir ili kako ga kod mene nazivaju, ingefära. To je, po svemu sudeći, pored kapule, najzdraviji korjenasto povrće. Veoma je efikasan protiv menstrualnog bola, kompletnog trakta crijeva. . Studiran je takodjer u SAD i dokazao se kao odličan antioksidant i čak sprijecava razvoj ćelija karcinoma. Svjež đumbir je odličn za probleme sa mekanom stolice. Čaj je takođe odličan protiv mučnina. Koristi se i za smanjivanje visokog tlaka. Preporučuje se za svakodnevnu upotrebu u ograničenim količinama, naravno.
By Sixto
od oleandera i difenbahije
Korisnikov avatar
By voodoo
zeleni i kamilica,mada mi je kafa najdraze pice
Korisnikov avatar
By bothways
U poslednje vreme varijacije crnog i crvenog čaja.
Korisnikov avatar
By elizevin
trenutno omiljeni mi je Macak u cizmama iz Small tree kolekcije
Evo sta kaze: Sastav: Crni Cejlonski čaj, komadići karamele(min.3,4%), aroma, zrno kakaoa.
Zemlja porekla Šri Lanka.
Korisnikov avatar
By hippo...
Sve samo da nije nana. Kamilicu i nekako podnesem ali nanu nikako :barf:
Od aronije mi je bio mnogo jak, srce mi je lupalo kao ludo. Nikad ni sa jednim picem mi se to nije desilo, ne znam stoo tako deluje na mene
Korisnikov avatar
By voodoo
pre par dana probao /ovo je i za rubriku 'po prvi put'/ caj od djumbira, i mogu vam reci da razbija! odlican, osvezava, malo ljutkast, divan!
Korisnikov avatar
By Markiza
Evo neki turski koji je Galatejina majka donela jos letos iz Turske, toliko dobar da ga jos pijemo. Ne znamo koji je jer ne znamo sta pise na njemu. Ustvari, valjda je caj.
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818955#p2818955]sallys napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818714#p2818714]Markiza napisao:[/url]Evo neki turski koji je Galatejina majka donela jos letos iz Turske, toliko dobar da ga jos pijemo.
preljepo :lolusha:

stvarno ne pijem čajeve
Nista ne propustas veruj mi.
OT
Pijem i glogov od cveta, ploda itd kao smiruje tahikardije, preskakanja i ostala srcana go*na.
Korisnikov avatar
By mrle
Au, iscitah ja svih 14 strana na ovu temu i za to vreme popih 4 solje caja. :) Danas svakako sve konzumiram u mega dozama.

Ja volim zeleni, sto prirodniji i jednostavniji, bez aditiva i aroma. Narocito ga volim u Earl Grey varijanti. Volim i timijan, hibiskus, djumbir, brusnicu, kamilicu, pa i roibos (ako se tako pise)... Jedino mi crni nesto ne prija. Mogu da popijem, ali bez nekog posebnog zadovoljstva.

Inace, definitivno moram da probam ovaj zeleni MATCHA. Do sad sve izbegavao, jer mi je priprema izgledala kompleksna, ali mislim da je vredan truda. Mozda i muke, videcemo. :)
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!