Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By badu
vruć

ako nie vruć, svejedno kakav je
Korisnikov avatar
By haemoglobin
imam neki recept za beskvasni hleb..mnogo je kul
napisem kad nadjem recept da ne lupetam napamet
znam da ide: ulje, soda bikarbona, voda, brasno (neko sto ostrije, integralno, crno, najbolje od celog zrna neke zitarice), jaje, kasika meda, po zelji semenki, pahuljica.. cega god, so i valjda je to to
Korisnikov avatar
By mOwbid
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2600319#p2600319]haemoglobin napisao:[/url]imam neki recept za beskvasni hleb..mnogo je kul
znam da ide: ulje, soda bikarbona, voda, brasno (neko sto ostrije, integralno, crno, najbolje od celog zrna neke zitarice), jaje, kasika meda, po zelji semenki, pahuljica.. cega god, so i valjda je to to
i ovako seksualno to izgleda...

Slika
Korisnikov avatar
By haemoglobin
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2600328#p2600328]mOwbid napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2600319#p2600319]haemoglobin napisao:[/url]imam neki recept za beskvasni hleb..mnogo je kul
i ovako seksualno to izgleda...

Slika
pa da, kad donesete nekom :D
Korisnikov avatar
By Trilian
^
da slucajno ne pomisli narod da i foliju treba da pojede :lol:

jedem, jedem hleb
Korisnikov avatar
By elizevin
ne jedem hleb vise, ali ga i dalje mnogo volim, posebno integralni, sa puno semenki, sama sam ga pravila svkih par dana
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ svaka čast. i ja se trudim, što manje to bolje. a otkako sam pokušala da smanjim količinu hleba primećujem koja je njegova prednost. praktičnost! hleb je mnogo praktičan jer je svež duže vremena. na primer ujutru skuvam krompir, ili obarim testeninu, i do vreme ručka neće biti baš isti. pirinač je u tom smislu zahvalniji. ali hleb - nema problema, nekoliko sati, pa čak i dana - isti.
sada sam otkrila nekakve norveške integralne ploče, i super su ali to je bila neka promocija i kad potrošim pakovanje - nema više.
Korisnikov avatar
By dharmox
Sami pečemo, a od kupovnog - lepinjice s maslinama iz super Vera.
Korisnikov avatar
By vila
u poslednje vreme ne jedem lebac. eventualno tonus sa semenkama.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Za dorucak jedem, uz rucak izbegavam u 95% slucajeva, veceru cesto preskacem.
Volim onaj iz Uzica, mislim da su u pitanju pekare "Sreten Guduric" i njega jedem u svakoj mogucoj prilici i takodje babin, domaci 'leba. (Sto je, na svu srecu dva do tri puta godisnje)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ pekara Gudurić sa Zlatibora (Užica) i njihov somun! odlični (bili)

trenutno jedem nekakav ražani hleb bez kvasca, bez konzervansa, i bez ikakvih aditiva. ukus na skali od 1 do 10 - nula! daću mu cirka 10 dana fore da se priviknem :bljak:
Korisnikov avatar
By Blady
U poslednje vreme sve manje.
uglavnom jedem tost, a uz rucak nacabim neki skrob pa se trudim da hleba nema.
Jako volim crni hleb, ne verujem da cu ga se ikada odreci, ali smanjiti svakako hocu.
Korisnikov avatar
By Torry
Da kazem koji ne jedem...beli, a pogotovu vruc i mek :drama: iz bezbednosnih razloga, jel'te

ostalo sve dolazi u obzir ali takodje, trudim se da ga jedem sto manje
Korisnikov avatar
By emo_haos_
povodom cele "afere" oko Tonus hleba:

pogrešili su se što su se kitili tuđim perjem. totalno nepotrebno. ali verujem da negativnu medijsku pažnju nisu time zaslužili već da je nešto sasvim drugo po sredi.

toliko su osuli paljbu po hlebu, koji uopšte nije daleko od onoga za šta se izdaje, reč je o nijansama, a kakvi se sve proizvodi plasiraju kao zdravi i lekoviti.... strašno
By Speculum Columbae
Može li neko da bude ljubazan da mi objasni šta je to sa tonus hlebom? Imam toliko posla ovih dana u arh. zbirci da ne stižem ništa da ispratim, a jedem taj hleb obično?
Korisnikov avatar
By gossip
heljdin :love:

mama pravi odlican sa heljdinim i kukuruznim brasnom
Korisnikov avatar
By Pauceti
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2732910#p2732910]Speculum Columbae napisao:[/url]Može li neko da bude ljubazan da mi objasni šta je to sa tonus hlebom? Imam toliko posla ovih dana u arh. zbirci da ne stižem ništa da ispratim, a jedem taj hleb obično?
Navodi na deklaraciji hleba nisu istiniti sto se smatra obmanom potrosaca. Kad je to prijavljeno Trivit kompanija reagovala negirajuci problem i nastala katastrofa.

Lepa analiza cele situacije: http://draganadjermanovic.com/primeri-i ... atastrofa/" target="_blank
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2732910#p2732910]Speculum Columbae napisao:[/url]Može li neko da bude ljubazan da mi objasni šta je to sa tonus hlebom? Imam toliko posla ovih dana u arh. zbirci da ne stižem ništa da ispratim, a jedem taj hleb obično?
neke blogerke baba je prestala da pije lekove jer je na tonus hleb pakovanju pisalo da je lekovit. i to je baba prenela blogerki, a blogerka pravac u inspekciju. podneta je tužba za lažno reklamiranje i tu počinje čitava farsa.

tonus hleb se reklamirao kao proizvod izrađen po licenci Ruske Akademije Nauka (RAN). Ali, kako je tržišna inspekcija utvrdila, recepturu je osmislio čovek koji je ste u Rusiji akademik, pa opet Tonus hleb nema licencu RAN-a. dakle, tužba.

e sada, tu nije kraj. onda se digla i kuka i motika protiv Tonusa.

sada neće smeti da piše na kesici ni da je lekovit, niti da ne sadrži GMO, i šta sve ne.

ukratko to ti je to
Korisnikov avatar
By Madonna
Jebe mi se tonus zakon kunem se u njega od 2009.
Korisnikov avatar
By Macan86
domaći,u raznim varijantama...posebno kad u testo ubacim malo oljuštenog suncokreta pa odozgo posolim susamom...
sad mi se to jede... sutra ću da pravim
Korisnikov avatar
By Blady
Pre neki dan sam pravila kukuruzni hleb.
Znaci iskljucivo od kukuruznog brasna, i bio je bas kul.

Moracu sutra da ga opet pravim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!