Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Francuski Sirevi ... et Toq!

Camambert
4
33%
Brie
2
17%
Cantal
Nema glasova
0%
Chevrotin
Nema glasova
0%
Comte
1
8%
Mimollette
Nema glasova
0%
Emmental
2
17%
Pelardon
Nema glasova
0%
Saint-Nectaire
Nema glasova
0%
Valencay
Nema glasova
0%
Tomme de Savoie
Nema glasova
0%
Roquefort
3
25%
Munster
Nema glasova
0%
Reblochon
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Azdaja
ne volEm budjave, ostalo sve ima prodZu...(kako moja mlekarica eva pravi dobar sir jaoooo :drama: )
off ne volim ih ni blizu kao npr francuski konjak :drama: :D
:odlicno:
Korisnikov avatar
By Azdaja
:yay:

sad znam da bi sa gospodinom nsc jela neki frisak domaci sir i pila konjak... :D
Korisnikov avatar
By nsc
a sta mislis o domacem mladom belom (moze i kravlji i ovcji i kozji) i domacoj rakiji?
Korisnikov avatar
By Azdaja
moze :D

ja bi donela moj/ nas domaci kulen, kobasice, sta god...:D
Korisnikov avatar
By nsc
ne volem kulen, a izbegavam i sve preradjevine (deda mi bio kasapin-kobasicar i niko to danas ne ume tako dobro da napravi, a i dobijam gasove), ali moze i mlada slaninica, kao i dimljena ili sunka i prsuta i sl
Korisnikov avatar
By Azdaja
predlozih kulen i kobaje jer slaninicu, prsut i sunkic ne volEm... to ne znaci da ne mogu doneti... :D

ako bIdne vidjenje. dogovoreno :)
Korisnikov avatar
By poison
.... ali zasto samo opcija za jedan ....kad ih ja sve volim ... :rida: ....
By ~ Le Saint X ~
^
mico, mea culpa...
vec rekoh da sam pogresio
:)

no,napisi koje sve volish
Korisnikov avatar
By Torry
Prosle godine, u poseti Francuskoj, imala sam prilike da vidim sa kojim oni uzivanjem jedu vise vrsta sireva nakon obroka, i bila sam odusevljena izborom i njihovim kulinarskim obicajima (uopsteno i nevezano sad za sir) a i iskreno pripalo mi muka kolila sam svinja bila
Korisnikov avatar
By Anhedonie
a ja misl'la da je rec o dick cheese-u. zacudih se kad videh renoar otvorio temu u varjaci.
Sasvim razumljivo. :ozbiljan:

No, ovakve teme su mu sluzile da malo ohladi glavu od qrceva svih oblika i nacija. Kao i teme o umjetnosti koje kad citas postavis sam sebi pitanje: zasto se ovaj i dalje ne drzi gore pomenutih qrceva ? :ozbiljan:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2684822#p2684822]alexandermagic napisao:[/url]Sasvim razumljivo. :ozbiljan:

No, ovakve teme su mu sluzile da malo ohladi glavu od qrceva svih oblika i nacija. Kao i teme o umjetnosti koje kad citas postavis sam sebi pitanje: zasto se ovaj i dalje ne drzi gore pomenutih qrceva ? :ozbiljan:
osobica operisana od smisla za estetiku/ukusa.

svojevremeno smo orlando the lady, angra maina i ja imali dogovor da se okupimo i napravimo književno veče na kome bi čitali najgora književna ostvarenja forumaša, tj. jednostavno rečeno književna ostvarenja forumaša, sa njime na istaknutom pijedestalu, ali se zbog sudbe klete nije realizovalo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!